valla benimde cok sorunlu bir evliligim var hata bende biraz once bi konu actim ama daha sizinki gibi bi kavga duymadim bir birine vurmak hakaret etmek bide bunu ailelere duyurmak cok ayip etmissiniz. etmissiniz diyorum cunku sendede suc var bir kadin bence asla agzini bozmamali
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle şiddetli geçimsizliğimize kaldığımız yerden devam..
- Konu Sahibi OdunHatun
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
evlliğiniz daha düğün anı itibariyle sarsık bir temel üzerineydi..bence boşanmalısınız..evet yuva kolay kurulmuyor ama saygının s sinin bile olmadığı bir evlilikte birde dünyaya çocuk getirmenizi ben kesinlikle düşünemiyorum beni yanlış anlamayın..o kavga gürültüde onuda mafedersiniz..kocanızda 28 yaşında olabilir ama kati surette olgunluğun zerresi yok..madem aileleri çağırdı babanıza bağırdı ortalığı dağıttı..sizede son kez yerleri silmek düşer bu evliliği bitirin..yaşınız genç daha saygılı birliktelikler kurarsınız.Gerçekten yokmu hiç saygılı evlilik. Bizimkisi saygısını yitirdi, orası belli. Bak şimdide arkadaşıma yazıp beni soruyormuş.. Nasılım iyimiyim diye. Tek sorunum benim ailesini benimsememmiş.. Daha napılır ya napılır? Ailesini alıp boynuma çıkartıp dolaştırıyımmı?! Ailesi türkiyeye gider kalkarım kendi isteğimle küçük kardeşine ben bakarım. Annesi türkiyeye gider seve seve yemek yollatırım/gider yaparım. Ama benimseyen ben değilmişim.. Kendisi napar? Bize gelir oturur. Nötrdır.. Galiba boşanmak en iyi karar gibi
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
Diğer konularınızı da okudum.eşinizle aranızda bir güç yarışı var.
senin ailen benim ailem.senin kardeşin benim kardeşim.
kına tepsisini kimin tutacağından tut,yılbaşında senin kardeşinin gelmesini sorun eden bir eş.
bir sonrakinde benim kardeşim gelirse sende sorun etme diyen bir eş.
sonra altınlar niye benim ailemde değilde senin ailende kaldı vs...
Daha yeni evlisiniz birçok evlilikte de ailevi kavgalar olur.
siz eşinizin ailesine iyi saygılı davranacaksınız o da sizinkine saygılı davranacak.
siz eşinizin ailesini düşüneceksiniz o da sizinkini düşünecek.
siz ailesiyle ilgili bir konuda laf sokmayacaksınız,dalga geçmeyeceksiniz,o da sizinkilere aynı şekilde davranacak.
karşılıklı olmassa sorunlar çok olur.
ama eşinizin en başta yaptığı hata her kavgayı ailelere aksettirmek.
mesela sizin kv,kp hakkındaki düşüncelerinizin kv ve kp iniz tarafından biliniyor olması,
çok sakıncalı...Aileleri de bulaştırırsanız olay iyice sizde olduğu gibi büyür.
Barıştınız diyelim ailelerin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Bu şekilde devam ederseniz evliliğinizde ne huzur kalır ne evlilik diye bişey kalır.
senin ailen benim ailem.senin kardeşin benim kardeşim.
kına tepsisini kimin tutacağından tut,yılbaşında senin kardeşinin gelmesini sorun eden bir eş.
bir sonrakinde benim kardeşim gelirse sende sorun etme diyen bir eş.
sonra altınlar niye benim ailemde değilde senin ailende kaldı vs...
Daha yeni evlisiniz birçok evlilikte de ailevi kavgalar olur.
siz eşinizin ailesine iyi saygılı davranacaksınız o da sizinkine saygılı davranacak.
siz eşinizin ailesini düşüneceksiniz o da sizinkini düşünecek.
siz ailesiyle ilgili bir konuda laf sokmayacaksınız,dalga geçmeyeceksiniz,o da sizinkilere aynı şekilde davranacak.
karşılıklı olmassa sorunlar çok olur.
ama eşinizin en başta yaptığı hata her kavgayı ailelere aksettirmek.
mesela sizin kv,kp hakkındaki düşüncelerinizin kv ve kp iniz tarafından biliniyor olması,
çok sakıncalı...Aileleri de bulaştırırsanız olay iyice sizde olduğu gibi büyür.
Barıştınız diyelim ailelerin yüzüne nasıl bakacaksınız?
Bu şekilde devam ederseniz evliliğinizde ne huzur kalır ne evlilik diye bişey kalır.
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Gerçekten yokmu hiç saygılı evlilik. Bizimkisi saygısını yitirdi, orası belli. Bak şimdide arkadaşıma yazıp beni soruyormuş.. Nasılım iyimiyim diye. Tek sorunum benim ailesini benimsememmiş.. Daha napılır ya napılır? Ailesini alıp boynuma çıkartıp dolaştırıyımmı?! Ailesi türkiyeye gider kalkarım kendi isteğimle küçük kardeşine ben bakarım. Annesi türkiyeye gider seve seve yemek yollatırım/gider yaparım. Ama benimseyen ben değilmişim.. Kendisi napar? Bize gelir oturur. Nötrdır.. Galiba boşanmak en iyi karar gibi
Saygılı evlilik var neden olmasın, ne eşimin ailesi için fazladan bir bardak su getirmişimdir, ne de o benim ailem için aynısını yapmıştır ama bunca senedir ikimizin ağzından karşılıklı olarak olumsuz tek bir laf çıkmamıştır. Sadece olumluları söyleriz yoksa biz de biliyoruz herhangi bir tanesinin yaptığı saçma sapan bir şey için lap lap eleştirmeyi. Ama bir yandan da biliyoruz ki bunu bizim bilmemiz başka; bunu yanımızdakinin söylemesi başka. Daha ne yapılırın basit bir cevabı var yani, çok bir şey yapmaya hiç gerek yok, ağızdan ne çıkacağını bilmek yeter.
Dövüp ardından hediyelere boğan insana nasıl inanılmıyorsa (inananlar azalarak bitsin lütfen) her lafı edip ondan sonra ama o da şunu yaptı diyen insanın da benimsediğine inanılmaz, güvenilmez. Benim kardeşimin arkasından laf edilse sonra yanındayken yüzüne güler yüz gösterilse, ayaklarına halı serilse bile soğurum bunu yapandan, başka ne yapıcam?
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Siz herkese böyle sert cevaplar mi verirsiniz? Sizi kale almıyorum.nerdeymis o saygılı evlilik allah askına ya tv de gördügünüz ask diye bisey yok dünyaya gelin hayelden cıkın artık
- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
sabah sabah bizde sudan şeylerden tartıştık ya.
olmayınca olmuyor demekki.
gıcık oldum.
Ananı al git. Demek lazım bazi erkeklere..
(Eğer tabii sizinkiside aile yüzündense)
Yakında eşiniz dönmenizi ister.
Siz kabul edersiniz..
Yine kavgalar olur..
Yine aileler girer.
Falan filan..
En sonunda yine boşanma noktasına gelir dayanamaz boşanırsınız..
Aslında bu süreci yaşamanız iyi olabilir.
En azından keşke pişmanlıkları yaşamayacaksınız.
Aslında keşke denecek, denemeye değer şeyler yok evliliğiniz adına.
Tıpkı değmeyecek kavgalar yaptığınız gibi..
Her ikiniz de değişmeden sizin evliliğiniz yürümez.
Değişmeniz demek saçmalıkları kesmeniz demek..
Egolarınıza sahip çıkmanız demek..
Herşeyden önce saygıyı örğnmeniz gerekiyor sizin..
Siz kabul edersiniz..
Yine kavgalar olur..
Yine aileler girer.
Falan filan..
- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
Yakında eşiniz dönmenizi ister.
Siz kabul edersiniz..
Yine kavgalar olur..
Yine aileler girer.
Falan filan..
Aynen de böyle olacak. Bizim sonumuz yok.
9 ay sarsıntıyla yaşadık.. Hırsa hırs yaptık.
Ben demiyorum bende hata yok, hatalıyım.
Ama hiç değilse onun gibi ailemi aramıyordum, en büyük hatada bu olsa gerek..
Bence biz hiç olmamışız. Hiç olmayacağızda.
Arkadaşlarına, beni cezalandırdığını, biraz burda kalıp (annemgilde) aklımı başıma toplayacağımı.. Ailesini benimsemem gerektiğini fln demiş.
Olmaz yani.. Hala aynı tas aynı hamam.
Hiç bu kadar boşanmayı istememiştim.
Aynen de böyle olacak. Bizim sonumuz yok.
9 ay sarsıntıyla yaşadık.. Hırsa hırs yaptık.
Ben demiyorum bende hata yok, hatalıyım.
Ama hiç değilse onun gibi ailemi aramıyordum, en büyük hatada bu olsa gerek..
Bence biz hiç olmamışız. Hiç olmayacağızda.
Arkadaşlarına, beni cezalandırdığını, biraz burda kalıp (annemgilde) aklımı başıma toplayacağımı.. Ailesini benimsemem gerektiğini fln demiş.
Olmaz yani.. Hala aynı tas aynı hamam.
Hiç bu kadar boşanmayı istememiştim.
Geri döneceğinizden adı gibi emin demek ki.
Bir adam onu cezalandırıyorum diyerek kalitesini gösteriyor ya neyse.
Ama ben de eminim sizin geri döneceğinizden.
Seviyorsunuz çünkü.
Ben de bu gelgitleri yaşadım.
Bana da kızanlar oldu.
Pişman da değilim.
Artık içimde zerre kadar keşke ya da pişmanlık yok verdiğim şanslar için.
Pişmanlığım verdiğim ödünler..
- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
Geri döneceğinizden adı gibi emin demek ki.
Bir adam onu cezalandırıyorum diyerek kalitesini gösteriyor ya neyse.
Ama ben de eminim sizin geri döneceğinizden.
Seviyorsunuz çünkü.
Ben de bu gelgitleri yaşadım.
Bana da kızanlar oldu.
Pişman da değilim.
Artık içimde zerre kadar keşke ya da pişmanlık yok verdiğim şanslar için.
Pişmanlığım verdiğim ödünler..
Boşandınız mı peki? Döndüyseniz, mutlumusunuz? Değişimler nasıl oldu? Nasıl yaptınızzz.?
Boşandınız mı peki? Döndüyseniz, mutlumusunuz? Değişimler nasıl oldu? Nasıl yaptınızzz.?
Boşandım evet.
Çünkü böyle yaşamak çok çirkin.
Saygı, sevgiden daha önemli.
İnsana yakışır bir evlilik değil bu..
Bir süre sonra gurursuz gibi hissetmeye başladımkendimi.
Kendi saygınlığımı kendim kullandırttığımı farkettim.
Yani işin özü ben izin verdiğim için bunları yaşıyordum.
Kimse kimseyi değiştiremiyor.
Değişimler göstermelik ve amaca ulaşana kadar oluyor.
Sonra yine herşey eskisi gibi..
Bana kızanlar olacaktır mutlaka ama çok da pişman değilim.
İçimdeki aşk, sevgi, nefret de dahil her duygum bitti..
- 21 Ekim 2013
- 439
- 437
- 323
- 34
İçinde şiddet olan bir evlilik ne kadar saglıklı olabilir bilmiyorum ama eşiniz attıgı mesaj da geri adım atmış zaten.Bence siz de barışmak istiyorsunuz ama emin değilsiniz.Ben yerinizde olsam gözünü korkuturum.Mahkemeye başvurun gitsin dilekçe eline,o zaman akıllanır özür diler ve anlar bence ciddiyetinizi.Sizde eger isterseniz o zaman sartlarınızı sıralarsınız.
Aslında bu işler matematikle olmuyor ama madem sevdiğinizi söylüyosunuz kestirip atmayın hemen.
Aslında bu işler matematikle olmuyor ama madem sevdiğinizi söylüyosunuz kestirip atmayın hemen.
İçinde şiddet olan bir evlilik ne kadar saglıklı olabilir bilmiyorum ama eşiniz attıgı mesaj da geri adım atmış zaten.Bence siz de barışmak istiyorsunuz ama emin değilsiniz.Ben yerinizde olsam gözünü korkuturum.Mahkemeye başvurun gitsin dilekçe eline,o zaman akıllanır özür diler ve anlar bence ciddiyetinizi.Sizde eger isterseniz o zaman sartlarınızı sıralarsınız.
Bence eşi geri adım atmıyor.
Hâlâ kuyruğu dik ve kendini hatalı görmüyor.
Zaten arkadaşlarına da demiş ya annesine gittiğini ve toparlanması gerektiğini.
Hatta onu cezalandırdığını..
Haklısınız kestirip atmamak gerekiyor.
Çünkü her ne kadar sonuçlar kötü olsa da çok ciddi sorunlar olan bir evlilik değil.
Karşılıklı saçma sapan ego savaşı da var.
Her iki taraf da emek vermeli.
Hatalarını farketmeli.
Konusahibi farketmiş ama eşi farketmeden olması mümkün değil.
- 21 Ekim 2013
- 439
- 437
- 323
- 34
Bence eşi geri adım atmıyor.
Hâlâ kuyruğu dik ve kendini hatalı görmüyor.
Zaten arkadaşlarına da demiş ya annesine gittiğini ve toparlanması gerektiğini.
Hatta onu cezalandırdığını..
Haklısınız kestirip atmamak gerekiyor.
Çünkü her ne kadar sonuçlar kötü olsa da çok ciddi sorunlar olan bir evlilik değil.
Karşılıklı saçma sapan ego savaşı da var.
Her iki taraf da emek vermeli.
Hatalarını farketmeli.
Konusahibi farketmiş ama eşi farketmeden olması mümkün değil.
Konu sahibinin yerıne kendımı koydugum zaman içim acıyor ve üzülüyorum umarım kendılerı ıcın hayırlısı olur.Dediğiniz gibi bir ego savaşıda var.Aslında bır dönem kendılerını dınleseler ve sakinleşsseler belkı çözebilirler de,allah yardımcıları olsun
- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
Kızlar..
3 gündür eşim bana durmadan whatsapp'da yazıyor. Eve gelmemi evde konuşup halletmemizi vs.. Hatasını konuşmamıza rağmen anlamasını..
Ben bu tür kavgalr olmayacak bidaha diyemiyorum. Ona güvenemiyorum bu konuda.. Aileleri yine öfkesine yenilip cağıracağındanda eminim.
Ama sonların sonu bir şans vermek istiyorum. Öylede dul kalırım böylede. Ama hiç değilse acaba düzelirmiydi diye keşkekerle boğulmam. Tabii kii kendi ayaklarımla gitmicem. Kendi gelip ailemden özür dileyerek alcak beni. Bide psikoloğa gidicez. Onada dicem bavulum köşede dursun ne olur ne olmaz diye. Heran gidebilirim korkusu olsun..
Sizcede en iyi çözüm değilmi?
Son kez akıl versin lütfen..
3 gündür eşim bana durmadan whatsapp'da yazıyor. Eve gelmemi evde konuşup halletmemizi vs.. Hatasını konuşmamıza rağmen anlamasını..
Ben bu tür kavgalr olmayacak bidaha diyemiyorum. Ona güvenemiyorum bu konuda.. Aileleri yine öfkesine yenilip cağıracağındanda eminim.
Ama sonların sonu bir şans vermek istiyorum. Öylede dul kalırım böylede. Ama hiç değilse acaba düzelirmiydi diye keşkekerle boğulmam. Tabii kii kendi ayaklarımla gitmicem. Kendi gelip ailemden özür dileyerek alcak beni. Bide psikoloğa gidicez. Onada dicem bavulum köşede dursun ne olur ne olmaz diye. Heran gidebilirim korkusu olsun..
- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
arkadaşım tek taraflı olmaz, eğer sen bu sefer kuyrugum dik olsun eşim hatasını anlasın diye hiç de alttan almazsan, adam nasılsa bu da işe yaramıyor diye tamamen salar.Kızlar..
hem sen de çabala, tatlı dilli ol. hem de bunun evliliğinize (adama değil çünkü hatalarınız karşılıklı) verdiğin son şansın oldugunu bilsin.
bir daha asla şaka da olsa fiziksel şiddette bulunma. bulunma ki, ben yaptım karşılık verdi değil, bana şiddet uyguladı diyebilesin.
- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
Kimsenin esi dort dortluk degil bu da senin esinin kusuru..zamanla gececek bi huy bence cunki erkekler gec olgulasan varliklar...
Boşanmayi aklinizdan cikarip ona gore cözumler uretin...boşanmak aklinizin bi ucunda duruken sizde masum davranamassiniz...
Evlilik sabirdan ibaret birsey ozellikle bu devirde..
Boşaninca daha gururlu olmak mutlu olmanin garantisi degil..bence sikintilara sabredip en sevilmeyen helal olan bosanmayi dusunmemek,aldatilma ve sevmemek gibi bir durum yokken en gururlu davranis olacaktir...
Boşanmayi aklinizdan cikarip ona gore cözumler uretin...boşanmak aklinizin bi ucunda duruken sizde masum davranamassiniz...
Evlilik sabirdan ibaret birsey ozellikle bu devirde..
Boşaninca daha gururlu olmak mutlu olmanin garantisi degil..bence sikintilara sabredip en sevilmeyen helal olan bosanmayi dusunmemek,aldatilma ve sevmemek gibi bir durum yokken en gururlu davranis olacaktir...
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
üşenmedim baştan beri bütün konularınızı okudum. çok tuhaf sebeplerden kavga çıkmış. yok kına tepsisini kim tutacak yok altınlar kimde kalacak yok kız kardeşimi yılbaşına davet etmedin.. sürekli senin ailenen benim ailem çekişmesi.. hırs hırs hırsss.. birde aileleri aramak nedir ya öğretmene şikayet eder gibi :) ikinizinde olgunlaşması lazım. bu kadar basit şeylerden bu kadar büyük kavga çıkmaz. alttan alma diye bir şeyden hiç haberiniz yok. son olayda ayrı yaşamaya başlamışsınız. şimdi döneyim mi diyorsunuz. karşılıklı şiddetin küfrün bini bir para. saygı eksilerde sevgi azalmış zaten hırs yüzde bin yani nasıl yürür objektif bakın sizde olaya. psikologla yoğun karşılıklı bir çabayla belki bi ihtimal daha olabilir ama şu şiddet ve küfür olayını bir bitirin. birde senin ailen benim ailem çekişmesini bitirin siz artık hep beraber büyük bir ailesiniz. birbirinizin aileleri için yaptıklarınızı lütuf olarak görmekten vazgeçin. ay çok yani daha saysam çok şey var..