Eşimle nasıl iletişim kurmalıyım ?

Aynı ben aynıııı :)

Ben de sizin gibi kısa sürede evlendik genel de biz de de iletişim problemi olurdu bir kez olsun seni özledim demedi anneme gittiğim de uzun kaldığımda ne zaman geliyorsun der gelmemek ister anlarım ama canımla cicimli değil hala da öyle Kısa süre de olunca tam anlayamıyorsunuz ama bizim suan 3 seneyi devirdik alıştım huyu bu bazen insanın huyunda varsa can çıkar huy çıkmaz

Hiç oturup konuşmadınız mı bunu değiştirmeye çalışmadınız mı

Görücü usulü evlenmedim ama birbirimize tam anlamıyla bağlanmadık diyebilirim
Sizin bahsettiğiniz bu gururlu haller, ben demem o desin flan ya da erkeğin düşkünlüğünün az olması flan flört döneminde oluyor. Aranız kaynadıkça çekinmeler azalıcak. Beklentiler düşecek. Daha rahat konuşabilecek hale geliceksiniz. O da size alıştıkça daha çok bağlanacak. Bişeyler yaşadıkça daha da düşkün olcaksınız. Zaman lazım.

Eşinizden şikayetçisiniz ama sizin de eşinizden farkınız yok. İkiniz de birbirinizden özledim lafını bekliyor. Kasmayın ya... sen ayrı kalamazsın benden altı ay desenize bakalım ne dicek.

Bu süreçte nasıl davranmam gerekiyor

Acıkca konustunuz diyelim.esıınız de aramaya basladi.. bu sizi memnun eder mi.zorla yaptirilan bi davranıs.içinden gelmeeyerek.. sizi meraketmıyor. Sizi merak etmesini saglayın bence

Askerlık arkadası olmadınızı soyleyın .Sızı aramadıgını soyleyın .Bıze anlattıgın gıbı anlatabılırsın

Hayat arkadaşı olarak seçtiğiniz adama özledim demek bu kadar zor olmamalı.. 3-5 yıllık değil ki bir ömür birlikte olacağınız kişiye duygularınızı belli edin ne varki ne kaybedersiniz.. İnadı gururu sokmayın aranıza seviyorımm özledim diyiverin.. çok yenisiniz daha önünüzde çook uuzn bir yol var yapmayın.. İlk adımı siz atın bakın bakalım nasıl tepki verecek..deneyin ne kaybedersiniz ki:)

Kocanızı ve evliliğinizi sahiplenin
Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin, ille her şeyi karşıdan beklememek lazım. Madem bir sorununuz yok, ona güzel şeyler söylemek zorunuza gitmesin.
Eşim iş seyahatine gittiğinde bana da bir hüzün çöker. Ama o der ki, sen evimizdesin veya annendesin, dışarda olan benim, benim ilgiye ihtiyacım olacak, senin değil der. Beni bastırır. Bir nevi haklı.
Sizinki de zaten iş yönünden sıkkınmış. Hiç triplere girmeyin. Doğal davranın derim.

Uzun bir flört dönemimiz oldu demişsin. Onu en iyi sen tanırsın. Eskiden bundan farklı ise bu konuyu kendisi ile konuşabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…