- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
- Konu Sahibi nazengullll
Eşimde bana söyler, ama ben hep söylerim. Biraz sevgi pıtırcığıyımEşiniz size diyor mu yoksa sadece siz mi dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimde bana söyler, ama ben hep söylerim. Biraz sevgi pıtırcığıyımEşiniz size diyor mu yoksa sadece siz mi dersiniz
Belkide oyledir bilemiyorum :) ama genel olarak böyle sakin ve sabırlı karakteri olunca bana olabilir geliyor. Düşünememek değil de mesela daha müsait zamanda ararim iki araya sıkışmasın dedim sonra uyuyakaldım gibi. Ya da ailenle zaman gecirmeni istedim der ama bilirim mesaj atmayı da çok sevmez. Aramak icinde uygun zaman bulmaya çalışır bende şaşırıyorum tabi esimsin ıstediğin zaman arayabilirsin ki derim. Ama cidden bu tarz durumları anlamaları zaman istiyor bazen. Ben kültürel olduğunu da düşünüyorum. Çünkü surekli boyle olur bi arkadaşımın yanındaysam dışarıdaysam en fazla bir dakikalığına arar zamanını almayayım dedim der. Birazda karşılıklı ilişki nasil yaşanıyor ona gore de değişiyor sanirim bende eve geliceksem gerekli görmem uzun uzun telefonda konuşmayı. Ama başka yerdeysek haklisiniz aramalı zaten arar da belki sıklık olarak daha fazlasını bekledigim icin ben sorarım o da böyle yanıt verir.Bu bir bahane değil mi? Sen mesajını at eşin ne zaman cevap verirse verir yani Akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkar mesaj atmak istemezsin de, uzun bir ziyarette eşime mesaj atarım ne olacak. İnce düşünen bunu da düşüne bilir.
Yani bilmiyorum ben eşimi aramaya bu kadar anlam yüklemiyorum. Arıyorum müsait değilse "acil değilse ariyim mi" diyor, yok yok diyorum kapatıyoruz. Zaten konuşmalarımız 5 dkyı geçmiyor. Bizim 2 tane çocuk var belki o yüzden konuşacak şey de daha fazla oluyor.Belkide oyledir bilemiyorum :) ama genel olarak böyle sakin ve sabırlı karakteri olunca bana olabilir geliyor. Düşünememek değil de mesela daha müsait zamanda ararim iki araya sıkışmasın dedim sonra uyuyakaldım gibi. Ya da ailenle zaman gecirmeni istedim der ama bilirim mesaj atmayı da çok sevmez. Aramak icinde uygun zaman bulmaya çalışır bende şaşırıyorum tabi esimsin ıstediğin zaman arayabilirsin ki derim. Ama cidden bu tarz durumları anlamaları zaman istiyor bazen. Ben kültürel olduğunu da düşünüyorum. Çünkü surekli boyle olur bi arkadaşımın yanındaysam dışarıdaysam en fazla bir dakikalığına arar zamanını almayayım dedim der. Birazda karşılıklı ilişki nasil yaşanıyor ona gore de değişiyor sanirim bende eve geliceksem gerekli görmem uzun uzun telefonda konuşmayı. Ama başka yerdeysek haklisiniz aramalı zaten arar da belki sıklık olarak daha fazlasını bekledigim icin ben sorarım o da böyle yanıt verir.
Görücü usulü evlenmedim ama birbirimize tam anlamıyla bağlanmadık diyebilirimKonu çok basit. Görücü usulü evlendiğiniz için aranız tam sıcak değil. Zamanla birşeyler yaşadıkça birbirinize bağlanacaksınız. Flört dönemini geçiyorsunuz şuan.
Bence gereksiz gurur yapıyorsun, madem yan yanayken iyi ve ilgili telefonda da sen ilgili ol,hayır yabancı değil ki eşin senin o, sen böyle yaptıkça zamanla birbirinizden sogursunuz ve evliliğinizde aranıza soğukluk girer.. ilk konunuzu okudugumda aranızda büyük bir aşk olmadığı izlenimi uyandi ama yan yanayken ilgiliyse demek ki aşk var ama soğutma kendinden, sen de ilgilen, adım at sonra çok pişman olursun...Dinimden ayrılmaz genelde hep o gelir sarılır öper ben hep bir adım geri dururum şu an çalıştığı yerde mutsuz canı sıkkın ama bunu bana yansıtmak yerine benimle can sıkıntısını giderebilir o böyle yapmadığı için bende ona adım atmıyorum
Ya flörtöz mesaj falan atsanıza bence heyecanlı olur. Aranız fokurdar biraz Eşiniz sonuçta.Görücü usulü evlenmedim ama birbirimize tam anlamıyla bağlanmadık diyebilirim
Bence gereksiz gurur yapıyorsun, madem yan yanayken iyi ve ilgili telefonda da sen ilgili ol,hayır yabancı değil ki eşin senin o, sen böyle yaptıkça zamanla birbirinizden sogursunuz ve evliliğinizde aranıza soğukluk girer.. ilk konunuzu okudugumda aranızda büyük bir aşk olmadığı izlenimi uyandi ama yan yanayken ilgiliyse demek ki aşk var ama soğutma kendinden, sen de ilgilen, adım at sonra çok pişman olursun..
Hep eşimden bekliyorum ilk baştan beri bu böyle başta benim eşimi kabullenmem gerekiyor sanırımBence gereksiz gurur yapıyorsun, madem yan yanayken iyi ve ilgili telefonda da sen ilgili ol,hayır yabancı değil ki eşin senin o, sen böyle yaptıkça zamanla birbirinizden sogursunuz ve evliliğinizde aranıza soğukluk girer.. ilk konunuzu okudugumda aranızda büyük bir aşk olmadığı izlenimi uyandi ama yan yanayken ilgiliyse demek ki aşk var ama soğutma kendinden, sen de ilgilen, adım at sonra çok pişman olursun...
Mesela nasıl biraz da utanıyorum sanırım :)Ya flörtöz mesaj falan atsanıza bence heyecanlı olur. Aranız fokurdar biraz Eşiniz sonuçta.
Katılıyorum yorumunuza sevgili konu sahibi eşinizi dönüşte sizi çok özlemiş hale getirmek sizin elinizdeYa flörtöz mesaj falan atsanıza bence heyecanlı olur. Aranız fokurdar biraz Eşiniz sonuçta.
"Ben seni çok özledim sen de beni özledin mi" falanla başlayabilirsiniz. Daha ne diyimMesela nasıl biraz da utanıyorum sanırım :)
Yaptım ay çok özlemiş özlemez olurmuymuş hiç kameralıda öpücük falan gönderdim bakalım :)Katılıyorum yorumunuza sevgili konu sahibi eşinizi dönüşte sizi çok özlemiş hale getirmek sizin elinizde
Aranız düzeldiyse ne mutlu bize, daha yeni evlisiniz madem tadını çıkarın. Her zaman adım beklemeyin kendiniz adım atmaktan çekinmeyin. Erkekler böyle şeylerden hoşlanırlar geneldeYaptım ay çok özlemiş özlemez olurmuymuş hiç kameralıda öpücük falan gönderdim bakalım :)
Ona göre hiç problem yok ki hep ben takılıyorum bu tür şeylere dediğim gibi eşimi benimsemem lazım sanırımAranız düzeldiyse ne mutlu bize, daha yeni evlisiniz madem tadını çıkarın. Her zaman adım beklemeyin kendiniz adım atmaktan çekinmeyin. Erkekler böyle şeylerden hoşlanırlar genelde
Sen neden aramıyosun mesela???Kızlar merhaba derdim ufak da olsa buraya yazıp içimi dökmek istedim. 4 aylık evliyim uzun bi flört dönemimiz olmadı gurbet geliniyim evliliğimde gayet mutluyum ama eşimde takıldığım bir iki nokta var. Kızlar şöyle ki eşim beni gün içinde aramaz bizim öyle mıç mıç bi ilişkimiz yok hiç olmadı zaten sadece işten çıkarken bişey istiyormusun diye arar.15 günlüğüne yurt dışına çıktı iş için bende annemlere geldim bir haftayı geride bıraktık ve sanki böyle asker arkadaşıymışım gibi konuşuyor benimle hani ni özledindiğini duymak istiyorum arasın istiyorum günde bi kere arar normalde takılmam pek ama net sıkıntısı çekiyorum diyor Wp durum atıp bana nasılsın yazmayınca geliyorlar bana yani napsam bilmiyorum ona söylesem abartıyor olucam bende bilmiyorum ne konuşup ne söylesem bana yol gösterir misini z
Sen neden aramıyosun mesela???
Bilmem onu bekliyorumSen neden aramıyosun mesela???
İyi de siz şu anda flört etmiyorsunuz ki,bu davranışlarla anca ilişkinizi yıpratırsınız.Eşiniz o sizin isteklerinizi daha açık belirtin.Zaten ben onunla şimdi konuşsam abartıyor olucam ama kendisi de bekliyor benden yok altı ay kalsam naparsın yok şöyle yok böyle diyerek dikkat çekmeye çalışıyor pas vermiyorum böyle devam mı etmeliyim yoksa o normale dönene kadar alttan mı almalıyım bilmiyorum
Belkide o yüzdendir olabilir:) bende konu sahibi gibi yaptığım için yazdım mesela aramam ondan beklerim sonra neden aramadın derim:/ biz kendimiz yapmadan karşıdan beklentiye girmek hoş durmuyor olabilir karşı taraf icinde. En iyisini yapıyorsunuz :)Yani bilmiyorum ben eşimi aramaya bu kadar anlam yüklemiyorum. Arıyorum müsait değilse "acil değilse ariyim mi" diyor, yok yok diyorum kapatıyoruz. Zaten konuşmalarımız 5 dkyı geçmiyor. Bizim 2 tane çocuk var belki o yüzden konuşacak şey de daha fazla oluyor.
Daha yenisiniz bence olabilir böyle şeyler ama inat yapacak bir şey yok. Böyle istiyorsanız siz de böyle davranın.