Eşimle nasıl iletişim kurmalıyım ?

nazengullll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
86
35
3
27
Kızlar merhaba derdim ufak da olsa buraya yazıp içimi dökmek istedim. 4 aylık evliyim uzun bi flört dönemimiz olmadı gurbet geliniyim evliliğimde gayet mutluyum ama eşimde takıldığım bir iki nokta var. Kızlar şöyle ki eşim beni gün içinde aramaz bizim öyle mıç mıç bi ilişkimiz yok hiç olmadı zaten sadece işten çıkarken bişey istiyormusun diye arar.15 günlüğüne yurt dışına çıktı iş için bende annemlere geldim bir haftayı geride bıraktık ve sanki böyle asker arkadaşıymışım gibi konuşuyor benimle hani ni özledindiğini duymak istiyorum arasın istiyorum günde bi kere arar normalde takılmam pek ama net sıkıntısı çekiyorum diyor Wp durum atıp bana nasılsın yazmayınca geliyorlar bana yani napsam bilmiyorum ona söylesem abartıyor olucam bende bilmiyorum ne konuşup ne söylesem bana yol gösterir misini z

Çok fazla tanımadan kısa sürede evlenmeseydiniz keşke. Belki karakteri böyledir ve bu yaştan sonra değişemeyebilir. Belki dee bu kadar kısa sürede sizi henüz ailesi olarak benimseyememiştir yani büyük bir aşk hissetmiyordur çünkü whatsappta durum atıyor ama bana yazmıyor demişsiniz. Bir sürü sebebi olabilir. Burada yazdığınız gibi onunla da açıkça konuşun. Ama telefonda değil, yüz yüze yapın bu konuşmayı. Umarım yakın zamanda bu huyunu bırakır ve size karşı daha ilgili biri haline gelir.

Canım çok sıkkın aileme de yansıyor ister istemez telefonda konuşmak sağlıklı olmaz mı

Siz zaten birbirinizi çok tanımadan evlenmissiniz. Flört döneminizde nasıldı? Eğer yine böyleyse kişiliği bu şekilde demek ki. İsteseniz de değiştiremezsiniz.

Siz ona karşı nasılsınız? Canimli cicimli konuşuyor musunuz? Siz samimi davrandiginiz halde mi böyle davraniyor?

Normalde flört döneminde de öyleydi canımlı cicimli konuşmuyorum çünkü inat ettim iki asker arkadaşıyız gibi şuan ya hadi bulunduğu ortam telde çok müsait değil ama yani mesajda yazabiliri ama yazmıyor oda benden bekliyor olabilir

Canım çok sıkkın aileme de yansıyor ister istemez telefonda konuşmak sağlıklı olmaz mı

Kendi ilişkimden ve buradaki konulardan öğrendiğim bir şey var ki; telefonda çoğu konu gereksiz uzuyor, kavgalar büyüyor, yanlış anlaşılmalar artıyor. O yüzden yüz yüze konuşmak daha iyi olur demiştim. Ama sabredemem derseniz, en azından mesaj olarak yazmayın, sesli konuşurken veya görüntülü konuşrken bahsedin mutsuz olduğunuz konudan. Halledebilirsiniz umarım...

Severek evlendik hatta bu kadar kısa sürede evlenmemizin sebebi eşimin benden ayrı kalmaya dayanamadı
Bu kadar kısa bir sürede nasıl birbirinize uygun olduğunuza karar verdiniz? Peki yüz yüzeyken nasıl? Belki kendini telefonda o kadar iyi ifade edemiyordur. Mesafe de olduğu için sizi huzursuz ediyordur. Telefondaki iletişimi hep böyle miydi?

Dinimden ayrılmaz genelde hep o gelir sarılır öper ben hep bir adım geri dururum şu an çalıştığı yerde mutsuz canı sıkkın ama bunu bana yansıtmak yerine benimle can sıkıntısını giderebilir o böyle yapmadığı için bende ona adım atmıyorum

Zaten ben onunla şimdi konuşsam abartıyor olucam ama kendisi de bekliyor benden yok altı ay kalsam naparsın yok şöyle yok böyle diyerek dikkat çekmeye çalışıyor pas vermiyorum böyle devam mı etmeliyim yoksa o normale dönene kadar alttan mı almalıyım bilmiyorum

Mic mic iliskileri ben de sevmem ama sizinkisi de fazla resmi geldi. Tek sorun hitap şekli ise bana halledilemeyecek bir sorun gibi gelmedi.

Aramız iyi, eşim iyi bir insan diyorsunuz. Bu hassasiyetinizi dile getirin bence. Dediğiniz gibiyse dikkat edecektir. Ama karşılıklı olur bunlar. Siz de adım atın. Flörtlesip bakisma aşamalarını çoktan geçmişsiniz. Boyle şeylerin seni beni olmamali. Artık evlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…