Eşimle nasıl iletişim kurmalıyım ?

O normal konuşuyor dün dedi zaten bana durum atayım da takipçilerim merak ediyor diye bana takıldı bugün pazar çalışmıyor ama durum atınca bana mesaj atmadı bilmiyorum kafam karışık mesaj attım neti kapalı orda zor geçiyor zamanı biliyorum ama bana böyle davranması beni inata itiyor

Siz aramaz misiniz?
Siz arayın,msj atın ozaman karşılık vermeye başlayabilir

Bence nasıl tavır görmek istiyorsanız öyle davranın. Söylemek yerine göstererek öğretmeyi deneyin yani. Bence gurur ya da inat yapılcak bi şey değil :) siz öyle davranmanıza rağmen esiniz hala eskisi gibi devam ediyorsa o zaman oturup ciddi konuşursunuz. "Sen de boyle davranıyorsun" bahanesi kalmasın yani.

Hayır ben ona yumuşak davranırsam yumuşak davranır ama neden hep ben alttan alıyım diyorum içimden napayım bide birbirimizi kabullenemedik mi acaba diye de geçiyor içimden

Hayır ben ona yumuşak davranırsam yumuşak davranır ama neden hep ben alttan alıyım diyorum içimden napayım bide birbirimizi kabullenemedik mi acaba diye de geçiyor içimden

Bu alttan almak değil ki ilk adımı atmak sadece. Bir kerecik adım atıp sonra duruma bakacaksınız.

Bencilce bu davranışınız bence.
Çalıştığı yerde mutsuzsa, normalde de size sıcaksa, siz güzel birşeyler söyleyin, özledim deyin ne olacak?
Böyle hesap kitapla evlilik mi olur?

Benim eşimde biraz durgundur yorulduğu zamanlarda. Bence beklentiye girmeniz sizi iyice strese sokar. Beklemek yerine bencede iki seçeneğiniz var. Ya açıkca konusacaksınız ya siz adım aticaksiniz.

Tam olarak şöyle iletişim kuracaksın: ben böyle bir hödükle evlenecek olsaydım , zaten sana gelene kadar çoktan evlenmiş olurdum.

Sen ona nasıl davranıyorsun?

Neden hep ben atıyorum o beni özlemedi mi o nasıl içinde tutabiliyor bu beni çok üzüyor

Erkekler biraz daha farklı bizden. Siz özlediğinizi söylemek ve duymak isterken; belki eşiniz "özlediğimi söylesem ne olucak ki zaten 15 gün göremeyeceğim boşuna üzmeyeyim" diye düşünüyordur. Sizi sevdiğini, iyi biri olduğunu ve siz iyi davranırsanız iyi davrandığını söylüyorsunuz. Bu konuda sizin kadar ince düşünememiştir. Üzülmeyin.

Eşim çok kibar çok ince düşüncelidir ama bu konularda örtüşmüyoruz sanırım belki haklı olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…