- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.006
- 43
- 35
- Konu Sahibi nazengullll
Sen ara her gün bikaç kez, o da o şekilde konuşmaya alışır, konuşmayınca eksiklik hisseder, o da aramaya başlar. Karşılıklı araşın işte seni beni yok.Bilmem onu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ara her gün bikaç kez, o da o şekilde konuşmaya alışır, konuşmayınca eksiklik hisseder, o da aramaya başlar. Karşılıklı araşın işte seni beni yok.Bilmem onu bekliyorum
Problem biraz da benden kaynaklı kabul ediyorum bunuSen ara her gün bikaç kez, o da o şekilde konuşmaya alışır, konuşmayınca eksiklik hisseder, o da aramaya başlar. Karşılıklı araşın işte seni beni yok.
Doğru söylüyorsunuzSen ara her gün bikaç kez, o da o şekilde konuşmaya alışır, konuşmayınca eksiklik hisseder, o da aramaya başlar. Karşılıklı araşın işte seni beni yok.
Aynı ben aynıııı :)Belkide o yüzdendir olabilir:) bende konu sahibi gibi yaptığım için yazdım mesela aramam ondan beklerim sonra neden aramadın derim:/ biz kendimiz yapmadan karşıdan beklentiye girmek hoş durmuyor olabilir karşı taraf icinde. En iyisini yapıyorsunuz :)
Yok dayanamaz bana hep o gelir hani ondan benim gitmeme fırsat kalmazCinsel hayatınız nasıl o zaman da yanaşmıyor mu
Eşim olmasına alışamadım sanırımİyi de siz şu anda flört etmiyorsunuz ki,bu davranışlarla anca ilişkinizi yıpratırsınız.Eşiniz o sizin isteklerinizi daha açık belirtin.
Hiç oturup konuşmadınız mı bunu değiştirmeye çalışmadınız mıBen de sizin gibi kısa sürede evlendik genel de biz de de iletişim problemi olurdu bir kez olsun seni özledim demedi anneme gittiğim de uzun kaldığımda ne zaman geliyorsun der gelmemek ister anlarım ama canımla cicimli değil hala da öyle Kısa süre de olunca tam anlayamıyorsunuz ama bizim suan 3 seneyi devirdik alıştım huyu bu bazen insanın huyunda varsa can çıkar huy çıkmaz
Sizin bahsettiğiniz bu gururlu haller, ben demem o desin flan ya da erkeğin düşkünlüğünün az olması flan flört döneminde oluyor. Aranız kaynadıkça çekinmeler azalıcak. Beklentiler düşecek. Daha rahat konuşabilecek hale geliceksiniz. O da size alıştıkça daha çok bağlanacak. Bişeyler yaşadıkça daha da düşkün olcaksınız. Zaman lazım.Görücü usulü evlenmedim ama birbirimize tam anlamıyla bağlanmadık diyebilirim
Eşinizden şikayetçisiniz ama sizin de eşinizden farkınız yok. İkiniz de birbirinizden özledim lafını bekliyor. Kasmayın ya... sen ayrı kalamazsın benden altı ay desenize bakalım ne dicek.Zaten ben onunla şimdi konuşsam abartıyor olucam ama kendisi de bekliyor benden yok altı ay kalsam naparsın yok şöyle yok böyle diyerek dikkat çekmeye çalışıyor pas vermiyorum böyle devam mı etmeliyim yoksa o normale dönene kadar alttan mı almalıyım bilmiyorum
Zaten kalamaz oda ilgi bekliyor ben deEşinizden şikayetçisiniz ama sizin de eşinizden farkınız yok. İkiniz de birbirinizden özledim lafını bekliyor. Kasmayın ya... sen ayrı kalamazsın benden altı ay desenize bakalım ne dicek.
Bu süreçte nasıl davranmam gerekiyorSizin bahsettiğiniz bu gururlu haller, ben demem o desin flan ya da erkeğin düşkünlüğünün az olması flan flört döneminde oluyor. Aranız kaynadıkça çekinmeler azalıcak. Beklentiler düşecek. Daha rahat konuşabilecek hale geliceksiniz. O da size alıştıkça daha çok bağlanacak. Bişeyler yaşadıkça daha da düşkün olcaksınız. Zaman lazım.
Askerlık arkadası olmadınızı soyleyın .Sızı aramadıgını soyleyın .Bıze anlattıgın gıbı anlatabılırsınKızlar merhaba derdim ufak da olsa buraya yazıp içimi dökmek istedim. 4 aylık evliyim uzun bi flört dönemimiz olmadı gurbet geliniyim evliliğimde gayet mutluyum ama eşimde takıldığım bir iki nokta var. Kızlar şöyle ki eşim beni gün içinde aramaz bizim öyle mıç mıç bi ilişkimiz yok hiç olmadı zaten sadece işten çıkarken bişey istiyormusun diye arar.15 günlüğüne yurt dışına çıktı iş için bende annemlere geldim bir haftayı geride bıraktık ve sanki böyle asker arkadaşıymışım gibi konuşuyor benimle hani ni özledindiğini duymak istiyorum arasın istiyorum günde bi kere arar normalde takılmam pek ama net sıkıntısı çekiyorum diyor Wp durum atıp bana nasılsın yazmayınca geliyorlar bana yani napsam bilmiyorum ona söylesem abartıyor olucam bende bilmiyorum ne konuşup ne söylesem bana yol gösterir misini z