• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle nasıl iletişim kurmalıyım ?

Mic mic iliskileri ben de sevmem ama sizinkisi de fazla resmi geldi. Tek sorun hitap şekli ise bana halledilemeyecek bir sorun gibi gelmedi.

Aramız iyi, eşim iyi bir insan diyorsunuz. Bu hassasiyetinizi dile getirin bence. Dediğiniz gibiyse dikkat edecektir. Ama karşılıklı olur bunlar. Siz de adım atın. Flörtlesip bakisma aşamalarını çoktan geçmişsiniz. Boyle şeylerin seni beni olmamali. Artık evlisiniz.
O normal konuşuyor dün dedi zaten bana durum atayım da takipçilerim merak ediyor diye bana takıldı bugün pazar çalışmıyor ama durum atınca bana mesaj atmadı bilmiyorum kafam karışık mesaj attım neti kapalı orda zor geçiyor zamanı biliyorum ama bana böyle davranması beni inata itiyor

Normalde flört döneminde de öyleydi canımlı cicimli konuşmuyorum çünkü inat ettim iki asker arkadaşıyız gibi şuan ya hadi bulunduğu ortam telde çok müsait değil ama yani mesajda yazabiliri ama yazmıyor oda benden bekliyor olabilir
Siz aramaz misiniz?
Siz arayın,msj atın ozaman karşılık vermeye başlayabilir

Zaten ben onunla şimdi konuşsam abartıyor olucam ama kendisi de bekliyor benden yok altı ay kalsam naparsın yok şöyle yok böyle diyerek dikkat çekmeye çalışıyor pas vermiyorum böyle devam mı etmeliyim yoksa o normale dönene kadar alttan mı almalıyım bilmiyorum

Bence nasıl tavır görmek istiyorsanız öyle davranın. Söylemek yerine göstererek öğretmeyi deneyin yani. Bence gurur ya da inat yapılcak bi şey değil :) siz öyle davranmanıza rağmen esiniz hala eskisi gibi devam ediyorsa o zaman oturup ciddi konuşursunuz. "Sen de boyle davranıyorsun" bahanesi kalmasın yani.

Bence nasıl tavır görmek istiyorsanız öyle davranın. Söylemek yerine göstererek öğretmeyi deneyin yani. Bence gurur ya da inat yapılcak bi şey değil :) siz öyle davranmanıza rağmen esiniz hala eskisi gibi devam ediyorsa o zaman oturup ciddi konuşursunuz. "Sen de boyle davranıyorsun" bahanesi kalmasın yani.
Hayır ben ona yumuşak davranırsam yumuşak davranır ama neden hep ben alttan alıyım diyorum içimden napayım bide birbirimizi kabullenemedik mi acaba diye de geçiyor içimden

Hayır ben ona yumuşak davranırsam yumuşak davranır ama neden hep ben alttan alıyım diyorum içimden napayım bide birbirimizi kabullenemedik mi acaba diye de geçiyor içimden

Bu alttan almak değil ki ilk adımı atmak sadece. Bir kerecik adım atıp sonra duruma bakacaksınız.

Dinimden ayrılmaz genelde hep o gelir sarılır öper ben hep bir adım geri dururum şu an çalıştığı yerde mutsuz canı sıkkın ama bunu bana yansıtmak yerine benimle can sıkıntısını giderebilir o böyle yapmadığı için bende ona adım atmıyorum
Bencilce bu davranışınız bence.
Çalıştığı yerde mutsuzsa, normalde de size sıcaksa, siz güzel birşeyler söyleyin, özledim deyin ne olacak?
Böyle hesap kitapla evlilik mi olur?

Benim eşimde biraz durgundur yorulduğu zamanlarda. Bence beklentiye girmeniz sizi iyice strese sokar. Beklemek yerine bencede iki seçeneğiniz var. Ya açıkca konusacaksınız ya siz adım aticaksiniz.

Tam olarak şöyle iletişim kuracaksın: ben böyle bir hödükle evlenecek olsaydım , zaten sana gelene kadar çoktan evlenmiş olurdum. 😂

Kızlar merhaba derdim ufak da olsa buraya yazıp içimi dökmek istedim. 4 aylık evliyim uzun bi flört dönemimiz olmadı gurbet geliniyim evliliğimde gayet mutluyum ama eşimde takıldığım bir iki nokta var. Kızlar şöyle ki eşim beni gün içinde aramaz bizim öyle mıç mıç bi ilişkimiz yok hiç olmadı zaten sadece işten çıkarken bişey istiyormusun diye arar.15 günlüğüne yurt dışına çıktı iş için bende annemlere geldim bir haftayı geride bıraktık ve sanki böyle asker arkadaşıymışım gibi konuşuyor benimle hani ni özledindiğini duymak istiyorum arasın istiyorum günde bi kere arar normalde takılmam pek ama net sıkıntısı çekiyorum diyor Wp durum atıp bana nasılsın yazmayınca geliyorlar bana yani napsam bilmiyorum ona söylesem abartıyor olucam bende bilmiyorum ne konuşup ne söylesem bana yol gösterir misini z
Sen ona nasıl davranıyorsun?

Neden hep ben atıyorum o beni özlemedi mi o nasıl içinde tutabiliyor bu beni çok üzüyor

Erkekler biraz daha farklı bizden. Siz özlediğinizi söylemek ve duymak isterken; belki eşiniz "özlediğimi söylesem ne olucak ki zaten 15 gün göremeyeceğim boşuna üzmeyeyim" diye düşünüyordur. Sizi sevdiğini, iyi biri olduğunu ve siz iyi davranırsanız iyi davrandığını söylüyorsunuz. Bu konuda sizin kadar ince düşünememiştir. Üzülmeyin.

Erkekler biraz daha farklı bizden. Siz özlediğinizi söylemek ve duymak isterken; belki eşiniz "özlediğimi söylesem ne olucak ki zaten 15 gün göremeyeceğim boşuna üzmeyeyim" diye düşünüyordur. Sizi sevdiğini, iyi biri olduğunu ve siz iyi davranırsanız iyi davrandığını söylüyorsunuz. Bu konuda sizin kadar ince düşünememiştir. Üzülmeyin.
Eşim çok kibar çok ince düşüncelidir ama bu konularda örtüşmüyoruz sanırım belki haklı olabilirsiniz

Back