Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Neredeyse 1 sene oldu evleneli ama sadece kıyafet sıkıntı başka bir sıkıntımız yok

İtirazınız bittikçe, kabullendikçe siz, kafasına göre yaptırım getirmeye devam edecektir. Şimdi aynı anda farklı dallardan yüklenmez. Bugün giyim olur kıskançlığı, siz uyarsınız oradan cesaret alır, yarın öbür gün bu "Oraya gitme, şu akraban ile görüşme" olarak ortaya çıkar, yavaş yavaş eve kapatır, ruhunuz bile duymaz çünkü siz de alışmış olursunuz emir komutaya.

Taviz vermeyin diye üzerine basıyorum. Burada gördüğüm okuduğum kıskançlık görünümlü köle eş konularından çıkardığım fikir bu. İlk kıskançlık konuları giyimden başlıyor, sonra kime baktın ile devam ediyor yolda sokakta gezmeniz de zehir oluyor, sonra akrabalardan, arkadaşlardan koparma ve yalnızlaştırma olarak devam ediyor.

Gözünüzü açık tutun derim.

Umarım öyle olmaz öyle olurda büyük sıkıntı kavga dövüş çıkar ortaya bilmiyorum bu kıyafet konusu neden rahatsız ediyor sadece dışarıda değil evde bile rüzgardan perde açılsa hemen kapatıyor mutfağın kapısında tül var akşamları karşı apt mandan içerisi görünür diye ki biz karşı tarafı çok net görüyoruz o yüzden fon taktı bilmiyorum inşallah büyümez sıkıntı. Beni sinirlendiren beni kısıtlayıp kendinin istediği gibi giyinmesi

Anladım. Söyle birşey olabilir: Eşiniz belli bir cevreden geliyorsa kendini bunun baskısı altında da hissedebilir. Hepimize belli görüşler zamanında empoze edilmiştir. Bundan kaçış yoktu yani. Onun icin eşinizi burda gömmek de istemiyorum. Evliliğin ilk seneler bir alışma ve tanıma sürecidir. Nasıl bizim beklentimiz varsa karşı tarafında da var. Bence iki tarafın bunu konuşup aşması lazım. İnat etmenin iki tarafa da faydası yok. Bence iki taraf da ılımlı yaklaşsa asarsiniz.

Tabi ki o istediği gibi giyinecek çünkü erkekk(!), namusunun(!) hesabını kimseye vermek zorunda değil. Ama kadının namusu(!) erkeğinden sorumlu.

Klasik eril kafa kuzum bu, öyle tatlış kıskançlıklar değil. Taviz verme diye üçüncüye söyleyip çekileyim, inşallah kafa yapısı değişir zamanla diyeceğim ama ihtimal de veremiyorum ya, hayırlısı diyelim. Sen ezdirme kendini işte özetle.

Sadece bana değil bekarken bacısına biri laf atmış gitmiş laf atanı dövmüş kolu kırılmış kastı bana değil geninde var sanırım

İnşallah düzelir

Seninle tanıştığında ve birlikte evlilik kararı aldığınızda nasıl giyiniyorsan öyle giyinmeye devam edeceksin. Tartışmaya bile girme hiç sen beni bu şekilde kabul ettin benim giyim tarzım bu de geç. Gıcık erkekler ..

Ah işe yarasa

Bir arkadaşım vardı

Annesi başı örtülü ayak bileğine kadar pardesülü

Arkadaşım da yıllarca üniversitede bile kot pantolon dahi giymemiş yarım koldan kısa giymemiş birisi imiş

Aradan yıllar geçmiş ben tanıştığımda sıfır kol vs giyiyordu dizde elbise vs hatta tatilde bikini

Neyse birisiyle tanıştı Adam kısa kollu giymeyeceksin dedi kumral saçlarını böyle dikkat çekiyor koyu renge boyayacaksın dedi

Kapalı annesi yalvardı evlenme bu Adamla diye dinlemedi

Ağustos ta ziyaretime geldiğinde uzun kollu gömlek vardı üzerinde Adam açık ya da kapalı değil dikkat çekici olma diyordu sözde

Oysa yaz sıcağında onun uzun kollu kıyafeti benim sıfır kol kıyafetinden daha dikkat çekiciydi

Sizin de gidişatınız böyle olacak muhtemelen

siz 20 yasindasiniz adam kac yasinda? belki o da buyumemistir ve boyle erkek (?) oldugunu zannediyordur.

Bekarken geniş adammış da evlenince mi maço olmuş hayırdır?
İğreniyorum açık kadın alıp kapamaya çalışanlardan veya kapalı kadını açmaya çalışanlardan.
Nasıl aldıysan öyle kabullenmiş dindir kardeşim Allah Allah.

Bana öyle geliyor ki siz değişecek, yakın zamanda bu tavırlardan sıkılıp aman zaten aklımdaydı en iyisi örtüneyim de olsun bitsin diyeceksiniz. Bu tipteki adamlar değişmez. İçten içe çürütür aman lanet olsun dedirtirler.

Nasıl olsa ilerde kapanmayı düşünüyormuşsunuz. Muhtemelen bu mevzudan eşinize de bahsettiniz. 8 ayda tanışıp evlenmişsiniz kocanız çok iyi bir insanmış vs vs. Ben ortada sorun görmüyorum. Sizi yavaş yavaş kapanmaya hazırlıyor ilerde zorluk çekmeyin diye ne güzel işte bakın kocanız yine bir anda mikemmel bir erkek oldu...

Tatil yerinde bile abartmış bence. Benim eşim gobegim ve göğüs çatalında çok takılır onun disinda super mini dahil her turlu serbest. Ama bulundugum ortam ve yere gore gecerli bu yazdıklarım. Tatil yerinde ise diledigim gibi giyinirim. Ve cidden esiniz hiç soylemedi mi, çok bencil bir tıp.

yani tanımadığınız adamla evlenirseniz aslında şaşırmamak lazım.şimdi yapmanız gereken şey dik durmak , taviz vermemek.eşim bana bunu yapmaya cesaret etse beni aşağılamış sayar gerekirse çekinmeden kapının orda olduğunu hatırlamasını sağlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…