- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Hiç zannetmiyorum ama umarım yanılırım. Geldiği ortam da bir bahane olamaz geldiği ortamı bilerek evlendiniz sonuçta. Kendini ve bakış açısını geliştirmek kişinin kendi elinde
Neredeyse 1 sene oldu evleneli ama sadece kıyafet sıkıntı başka bir sıkıntımız yok
Umarım öyle olmaz öyle olurda büyük sıkıntı kavga dövüş çıkar ortaya bilmiyorum bu kıyafet konusu neden rahatsız ediyor sadece dışarıda değil evde bile rüzgardan perde açılsa hemen kapatıyor mutfağın kapısında tül var akşamları karşı apt mandan içerisi görünür diye ki biz karşı tarafı çok net görüyoruz o yüzden fon taktı bilmiyorum inşallah büyümez sıkıntı. Beni sinirlendiren beni kısıtlayıp kendinin istediği gibi giyinmesiİtirazınız bittikçe, kabullendikçe siz, kafasına göre yaptırım getirmeye devam edecektir. Şimdi aynı anda farklı dallardan yüklenmez. Bugün giyim olur kıskançlığı, siz uyarsınız oradan cesaret alır, yarın öbür gün bu "Oraya gitme, şu akraban ile görüşme" olarak ortaya çıkar, yavaş yavaş eve kapatır, ruhunuz bile duymaz çünkü siz de alışmış olursunuz emir komutaya.
Taviz vermeyin diye üzerine basıyorum. Burada gördüğüm okuduğum kıskançlık görünümlü köle eş konularından çıkardığım fikir bu. İlk kıskançlık konuları giyimden başlıyor, sonra kime baktın ile devam ediyor yolda sokakta gezmeniz de zehir oluyor, sonra akrabalardan, arkadaşlardan koparma ve yalnızlaştırma olarak devam ediyor.
Gözünüzü açık tutun derim.
Memleketlimiz
Tabi ki o istediği gibi giyinecek çünkü erkekk(!), namusunun(!) hesabını kimseye vermek zorunda değil. Ama kadının namusu(!) erkeğinden sorumlu.Umarım öyle olmaz öyle olurda büyük sıkıntı kavga dövüş çıkar ortaya bilmiyorum bu kıyafet konusu neden rahatsız ediyor sadece dışarıda değil evde bile rüzgardan perde açılsa hemen kapatıyor mutfağın kapısında tül var akşamları karşı apt mandan içerisi görünür diye ki biz karşı tarafı çok net görüyoruz o yüzden fon taktı bilmiyorum inşallah büyümez sıkıntı. Beni sinirlendiren beni kısıtlayıp kendinin istediği gibi giyinmesi
Sadece bana değil bekarken bacısına biri laf atmış gitmiş laf atanı dövmüş kolu kırılmışAnladım. Söyle birşey olabilir: Eşiniz belli bir cevreden geliyorsa kendini bunun baskısı altında da hissedebilir. Hepimize belli görüşler zamanında empoze edilmiştir. Bundan kaçış yoktu yani. Onun icin eşinizi burda gömmek de istemiyorum. Evliliğin ilk seneler bir alışma ve tanıma sürecidir. Nasıl bizim beklentimiz varsa karşı tarafında da var. Bence iki tarafın bunu konuşup aşması lazım. İnat etmenin iki tarafa da faydası yok. Bence iki taraf da ılımlı yaklaşsa asarsiniz.
İnşallah düzelirTabi ki o istediği gibi giyinecek çünkü erkekk(!), namusunun(!) hesabını kimseye vermek zorunda değil. Ama kadının namusu(!) erkeğinden sorumlu.
Klasik eril kafa kuzum bu, öyle tatlış kıskançlıklar değil. Taviz verme diye üçüncüye söyleyip çekileyim, inşallah kafa yapısı değişir zamanla diyeceğim ama ihtimal de veremiyorum ya, hayırlısı diyelim. Sen ezdirme kendini işte özetle.
MaalesefBu erkekler neden böyle ya inanılmaz abartmışş
Seninle tanıştığında ve birlikte evlilik kararı aldığınızda nasıl giyiniyorsan öyle giyinmeye devam edeceksin. Tartışmaya bile girme hiç sen beni bu şekilde kabul ettin benim giyim tarzım bu de geç. Gıcık erkekler ..Merhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.
Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.
Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.
Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi
Ah işe yarasaSeninle tanıştığında ve birlikte evlilik kararı aldığınızda nasıl giyiniyorsan öyle giyinmeye devam edeceksin. Tartışmaya bile girme hiç sen beni bu şekilde kabul ettin benim giyim tarzım bu de geç. Gıcık erkekler ..
Benimki de bikini istemiyordu alıştıBenimki de bikini giydirmiyorneyse ne kadar ezdirirsen o kadar ezer olay haşemaya bile gider yüz verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?