- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Yanı kız kardeşlerinin hic işi gücü yok sizi kıskanacaklar öyle mi ?Ailesi de beni aşırı kıskanıyor hele bacıları anlamıyorum zamanında onlar mı birşey dedi acaba ama başkasının aklı ile hareket edecek biri de değil bilmiyorum dün kendinin o hareketine sinir oldum beni kısıtlayıp kendinin istediği gibi giyinmesine bir de tatilde de sıkıntı çıkarmış mış ta falan amannnn
Aynen yumuşak olarak davranmıyorum bu gibi ciddi konularda kendisine söyledim ben buyum kabullenemiyorsan ayrılırız zorluk bile çıkarmam soranlara da benim istemediğim kıyafetleri giyiyordu diye açıklama yaparsın millet seni kınayıp Güler dedimburada değiştirmek istenilen adam değil 'kadın! ! adam kendisini saklamış evlenmiş sonra kalkıp kadının herşeyine karışmaya değiştirmeye başlamış!
konuya gelecek olursak da lütfen hayatınıza karıştırmaynız, baştan nasıl başlarsanız öyle gider, ağırlığınızı mutlaka koyun
Görünen köy kılavuz istemiyor bana alınan birşeye neden aldın diye sorgulayacak kadar gemdeYanı kız kardeşlerinin hic işi gücü yok sizi kıskanacaklar öyle mi ?
Bu kadınlar neden böyle ya ? Insan evlenince karşıdakinin kardeşi kendi kardeşi oluyor/ olmalı .
Ama siz dahaa ilk yıldan başlamışsınız beni kıskanıyor bacıları!
Üzülüyorum, 20 yaşında bir kadının bambaşka gündemleri olmalı.Görünen köy kılavuz istemiyor bana alınan birşeye neden aldın diye sorgulayacak kadar gemde
Allahım beterinden korusun ne diyelimÜzülüyorum, 20 yaşında bir kadının bambaşka gündemleri olmalı.
Makyajıma karışmıyor çok şükür kıyafet konusun da anlaşacağız inşallahBenim eşimde karışmıştı makyaja falan cok sert tepki vermiştim sakın maço tavırlara girmeye kalkma die. Sonucta yerine göre giyinince sıkıntı yok. Şimdi makyaj yaparken beni izliyo. Evlenmişsin barklanmışsın yani ne gerek var kıskançlığa yerine göre giyinildikten sonra
sakın bu konuda alttan alma canım yoksa isteklerinin ardı arkası kesilmeyecek! taviz tavizi doğuruyor sakın taviz verme bu konuda net ve kendinden emin ol..Aynen yumuşak olarak davranmıyorum bu gibi ciddi konularda kendisine söyledim ben buyum kabullenemiyorsan ayrılırız zorluk bile çıkarmam soranlara da benim istemediğim kıyafetleri giyiyordu diye açıklama yaparsın millet seni kınayıp Güler dedim
O zaman tesettürlü bir bayanla evlenseymiste sizi değiştirmeye calismasaymis. O zaman kendide gömleğinin düğmesini boğazına kadar iliklesin efendimÇok kıskanıyormuş Muş Muş
Teşekkür ederim yorumunuz için böyle yorum yapanlara ihtiyacım vardı yaşadıklarınızı neden gülerek anlatıyorsun diyenlere değilsakın bu konuda alttan alma canım yoksa isteklerinin ardı arkası kesilmeyecek! taviz tavizi doğuruyor sakın taviz verme bu konuda net ve kendinden emin ol..
Beni görene kadar evlenmek istemiyormuş benim kapımada birden fazla geldiO zaman tesettürlü bir bayanla evlenseymiste sizi değiştirmeye calismasaymis. O zaman kendide gömleğinin düğmesini boğazına kadar iliklesin efendim
bu sitenin kanayan yarası bence o tarz kaotik kadınlar, sıkmayın canınızı o saçma yorumları da dikkate dahi almayın..Teşekkür ederim yorumunuz için böyle yorum yapanlara ihtiyacım vardı yaşadıklarınızı neden gülerek anlatıyorsun diyenlere değil
Öyle yapıyorum zatenbu sitenin kanayan yarası bence o tarz kaotik kadınlar, sıkmayın canınızı o saçma yorumları da dikkate dahi almayın..
Merhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.
Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.
Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.
Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi
Değildi işi gereği şehir dışındaydı hep geldiğin de giydiğim kıyafetlere birşey demez di zaten çok nadir kalın askılı giyiniyordumÖfff.. Vallahi içim daraldı?
Bu adamla hayat geçmez valla Allah kolaylık versin.
Evlenmeden önce böyle değil miydi?
Kapanmak istiyorum fakat kapanmama asla karışmıyor nasıl istersen diyor ister kapan ister kapanma diyorİlerde kapanma ihtimaliniz üzerine konuşmuş muydunuz nisanliyken.
Belki bu cümleniz onun size bu kadar karışmasına zmein hazırlamış olabilir diye düşünmüştüm.Kapanmak istiyorum fakat kapanmama asla karışmıyor nasıl istersen diyor ister kapan ister kapanma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?