Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Yanı kız kardeşlerinin hic işi gücü yok sizi kıskanacaklar öyle mi ?
Bu kadınlar neden böyle ya ? Insan evlenince karşıdakinin kardeşi kendi kardeşi oluyor/ olmalı .
Ama siz dahaa ilk yıldan başlamışsınız beni kıskanıyor bacıları!

Aynen yumuşak olarak davranmıyorum bu gibi ciddi konularda kendisine söyledim ben buyum kabullenemiyorsan ayrılırız zorluk bile çıkarmam soranlara da benim istemediğim kıyafetleri giyiyordu diye açıklama yaparsın millet seni kınayıp Güler dedim

Görünen köy kılavuz istemiyor bana alınan birşeye neden aldın diye sorgulayacak kadar gemde

Benim eşimde karışmıştı makyaja falan cok sert tepki vermiştim sakın maço tavırlara girmeye kalkma die. Sonucta yerine göre giyinince sıkıntı yok. Şimdi makyaj yaparken beni izliyo. Evlenmişsin barklanmışsın yani ne gerek var kıskançlığa yerine göre giyinildikten sonra

Makyajıma karışmıyor çok şükür kıyafet konusun da anlaşacağız inşallah

sakın bu konuda alttan alma canım yoksa isteklerinin ardı arkası kesilmeyecek! taviz tavizi doğuruyor sakın taviz verme bu konuda net ve kendinden emin ol..

sakın bu konuda alttan alma canım yoksa isteklerinin ardı arkası kesilmeyecek! taviz tavizi doğuruyor sakın taviz verme bu konuda net ve kendinden emin ol..
Teşekkür ederim yorumunuz için böyle yorum yapanlara ihtiyacım vardı yaşadıklarınızı neden gülerek anlatıyorsun diyenlere değil

Kiyafetten taviz vermek bana gore kisiliginden taviz vermektir
Bir erkek icin bunu yapmayin hatta kimse icin yapmayin
Bir kadin ne istiyorsa , nasil istiyorsa oyle giyinmeli , bunun yetkili mercii hayatindaki erkek degildir
Karistirmayin ve dik durun

Bence herkesin rahat olduğu bir yere tatile gidin orada herkes rahat giyinirken bu havanın sıcağında bana eziyet ediyorsun diye surat asıp yakındığınızda ikna olabilir.(Böyle böyle alışabilir.) Orada o da etrafına bakınca uzun kıyafet giymeniz onun bile garibine gidebilir. Daha da anlamazsa siz de ona şort giydirmeyin, diz kapağın görünmesin deyin:))

Benim eşim de aynı bahaneden (beyaz olduğum için) iş yerinde çorapsız elbise giymemi istemez herkes giyiyor desem de sen beyazsın diye cevap veriyor. Bir ince çorapla çok şey mi değişiyor bilmiyorum. Ama geziye ya da tatile gittiğimizde daha rahat elbiseleri çorapsız giyiyorum nasıl oldum diyorum güzel diyor. Benimkinin kıskançlığı Türk erkeklerine diyorum bazen :)) O da, dışarıda bir sürü beyaz kadın var giy sen de kafasında oluyor herhalde.

Ondan önce çorapsız etek, elbise giyiyor muydum hayır, çünkü iş yerimde izin yoktu. Aslında biz kadınlar ortam neyi kaldırır, neyi giyersem şık olurum, neyi giyersem ortamda kaynar giderim gayet değerlendirebiliyoruz. Bence kıyafetlerinizi ortamına göre giymeye devam edin zamanla alışır.

Öfff.. Vallahi içim daraldı?
Bu adamla hayat geçmez valla Allah kolaylık versin.
Evlenmeden önce böyle değil miydi?

Öfff.. Vallahi içim daraldı?
Bu adamla hayat geçmez valla Allah kolaylık versin.
Evlenmeden önce böyle değil miydi?
Değildi işi gereği şehir dışındaydı hep geldiğin de giydiğim kıyafetlere birşey demez di zaten çok nadir kalın askılı giyiniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…