- 19 Nisan 2007
- 1.602
- 31
Yağmur çizmesi 25 numara 10 tl
Mor bot 27 numara 15 tl
Leopar ev botu 28-29 numara 5 tl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,4,9,10,18 fiyatlarini ve markalarini ogrenebilirmiyim
Merhaba..
3-6 ay pembe-mor tek üst ve kotun fiyatını öğrenebilir miyim?
Canim merhaba.. 4 yas skinny kadife pantolon sari cigit kalin ust iki tane pijama takimini almak istiyorum..eminim bunlarda diger aldiklarim gibi tertemizdir.. Bir de leoparli ev botu kac no? Cok buyuk degilse onuda alabilirim..
Bu arada kargon geldimi canim?
Mrb sizden önce özelden msj yazarak pijamaları ve sweatlar talip olmuştum ama henüz cevap gelmedi bakalım. Kime kısmet oalacak))
Canim merhaba.. 4 yas skinny kadife pantolon sari cigit kalin ust iki tane pijama takimini almak istiyorum..eminim bunlarda diger aldiklarim gibi tertemizdir.. Bir de leoparli ev botu kac no? Cok buyuk degilse onuda alabilirim..
Bu arada kargon geldimi canim?
canım selam,
Navukat arkadaşımız doğru diyor. Senden önce özelden o sormuştu ama henüz kesin değil. Anlaşamazsak sana dönüş yaparım. Senin için gri skinny ayırırım. leoparlı ev botuna yarın bakayım cnm, kızım uyuyor şimdi odada.
kargom geldi cnm ama bil bakalım ne olduuuu ayakkabılar bana da büyük geldi. satışa koydum ben de
O zaman ayakkabilar 39 no diye satisa cikar canim cunku demekki 38 noya uymuyor..uzuldum simdi insallah satilir canim..
Tamam ben senden haber bekliyorum...
:)) kismet canim...kim alirsa guzel gunlerde kullansin insallah..ama kesinlikle tavsiye ederim..kiyafetler tertemiz geliyor :)