- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Bi müsade etsin bronzlaşın madem.öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş
Çok kıskanıyormuş Muş MuşBi müsade etsin bronzlaşın madem.
O nasıl kötü bir bahane?
Valla nasıl yontarsınız bilemedim, sabırlar diliyorum.
Değiştirmek istediğiniz adamlarla evlenmeyecektiniz ..
Görücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydikEşiniz sizi gördü beğendi, severek evlendiniz değil mi?
Bu haksızlık değil mi sizce?
Köprüyü geçene, imzalar atılana kadar ses çıkarmıyor, imza atıldıktan sonra karışmaya kısıtlamaya başlıyor.
Bence eşiniz sizi sandığınız kadar sevmiyor, sevmek deli gibi kıskanmak değildir. Sizi nasıl sevdiyse öyle bırakmalı, değiştirmeye çalışmamalı.
Elimden geldiğim gibi diretiyorum taviz vermiyorum asla ama sinirleniyorum öyle yaptıkçaEvlenmeden önce sizi böyle görüp beğenmiş.
Çok kıskanç bir insansa kapalı biriyle evlenmeyi tercih edecekti.
Keisnlikle taviz vermeyin kavgaysa kavga edin küsecekse de bırakın küssün.
Çünkü en ufak taviz başka tavizleri doğurur ve elinde köle olursunuz.
O yüzden daha yeni evliyken bu konuyu konuşun ve kapatın benim için bitti deyin ve istediğinizi giyin.
İlerde kapanacağım zaten rabbim kısmet ederse daha 20 yaşındayım beni istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor kendi istediği gibi giyinmek istiyor beni sinirlendiren buBen tesettürlü biri olarak milletin eşini gelinini değiştirmeye çalışmasına sinir oluyorum. Öyle beğendiysen artık karışmamalısın. Bir anda bu nedir ya! Giyim kuşam birisi istiyor diye bir anda değiştirilecek bir şey değildir ki!
Kafasını değiştirmesi lazım eşinizin.
Iyi de kıskanıyorsa sizi ilk gördüğü andan itibaren kıskanması lazımdı.Çok kıskanıyormuş Muş Muş
Yargılamak istemiyorum ama keşke iyice tanıyıp öyle evlenseydiniz.Görücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
Benimki de bikini giydirmiyorneyse ne kadar ezdirirsen o kadar ezer olay haşemaya bile gider yüz verme
Bilemiyorum bekarlığımda da açık giyinen birisi değildim en açık kıyafetim kalın askılı gömleklerimIyi de kıskanıyorsa sizi ilk gördüğü andan itibaren kıskanması lazımdı.
Ben böyle giyinen bi kadınla yapamam kiskanirim deyip sizinle hiç birlikte olmaması lazımdı.
Ki zaten esas mesele kıskançlık değil bana göre karşı tarafın üzerinde hukmetme lafını dinletme meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?