Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

Etmedi yani çok görüşemedik aslında ama gönderdiğim fotolarda sıkıntı yoktu birşey demiyordu

Kusura bakmayın ama siz de hatalısınız, asıl görücü usulünde böyle konular konuşulmali.

Aşkla evlenince gözler kör oluyor, görücü usulünde görüşülmüyor çok garip..

Sakin ama ciddi şekilde, uzatmadan derdinizi anlatın.kararli olduğunuzu anlasın.taviz vermeyin.bu tarz müdahaleler temel haklara saygısızlık.kabul etmeyin

Daha 18-19 yaşında hiç tanımadığınız adamla koştur koştur evlenirken ne bekliyordunuz ki? Hani insan evlenmeden önce tanışır, beklentilerini konuşur vs siz ne beklediniz de beklediğiniz gibi çıkmadı?
"İnşallah düzelir" deyip yaptığı şeyleri gülerek anlatıyorsunuz.

Eşinizi daha yeni tanıyorsunuz, doğal olarak. O da sizin böyle giyinmek istediğinizi bilmiyordu belki, belki bikini giyen bir eş hayal etmemiştir.
Tanıdığınız kişiden memnun kalmadığınızda boşanmak bir seçenek mi sizin için?
Bu kısıtlama burada bitmeyecek çünkü. Hep bir adım ileri gidecek. Sınırınızı şimdi çizmezseniz önünü alamazsınız.
Ona uyup kıyafetlerine karışmayın, size karışmasına da izin vermeyin.

Bu kıskanmak kısıtlamak falan değil bu yobazlık resmen şeriatçıdır bu adam

ben kapandım rahatladık
(ama ben kendi isteğimle ve tamamen farklı nedenlerden kapandım eşimin isteği değildi)

ben kapandım rahatladık
(ama ben kendi isteğimle ve tamamen farklı nedenlerden kapandım eşimin isteği değildi)
Bende başkasının isteği ile asla kapanmam ve bu konuda da karışmıyor zaten tamamen hazır hissedince sadece kendim için kapanırım bu eşimde olsa kusura bakmasın onun için kapanamam

Zamanla düzelir merak etmeyin.
Bende umut öyle umut ediyorum ama zannetmiyorum düzeleceğini ama bundan sonra ki dışarı çıkmamızda düğüne 3 hafta kala evi yerleştirdikten sonra gezmeye çıkmıştık o kıyafetimi giyeceğim o zaman ses çıkarmamıştı bakalım ne diyecek

Öyle beğenmiş öyle almış karışmaya hakkı asla yok. Kesin ve net dille söyleyin işine geliyorsa.. Nedir bu erkeklerin kendi değişmeyip kadınları yontma çabaları

Öyle beğenmiş öyle almış karışmaya hakkı asla yok. Kesin ve net dille söyleyin işine geliyorsa.. Nedir bu erkeklerin kendi değişmeyip kadınları yontma çabaları
Ailesi de beni aşırı kıskanıyor hele bacıları anlamıyorum zamanında onlar mı birşey dedi acaba ama başkasının aklı ile hareket edecek biri de değil bilmiyorum dün kendinin o hareketine sinir oldum beni kısıtlayıp kendinin istediği gibi giyinmesine bir de tatilde de sıkıntı çıkarmış mış ta falan amannnn

Allah’a şükür dövmesi yok sövmesi yok ağlayarak mı anlatayım yaşadıklarımı ? Zamanında abilerim de çok karışıyordu ama annem ben varken size laf düşmez diyordu ne yapayım eşim öyle dedi diye burada ağlayarak mı anlatayım ayrıca koştur koştur evlenmedim ailesini de kendini de çok iyi tanıyoruz kıyafet konusunda bir kaç kez başkalarının bana yiyecek gibi bakması ve tek başıma hastaneye gittiğimde kamyonda ki adamların laf atması sonucu kıskançlık krizi tuttu ayrıca sadece bana da değil bu kardeşine biri laf atmış önceden bir düğün de ve gitmiş adamı dövmüş hayır yani ne yaparak anlatmamı bekliyordunuz

Bende başkasının isteği ile asla kapanmam ve bu konuda da karışmıyor zaten tamamen hazır hissedince sadece kendim için kapanırım bu eşimde olsa kusura bakmasın onun için kapanamam
aslında kapan diye yazmadım o yorumumu. sanırım huy yani bir türlü kabullenemiyorlar. halbuki evlenmeden öncede aynısın, bile isteye evleniyor ondan sonra cırlamaya başlıyorlar. kolaylıklar dilerim.

Ya aslında bir sıkıntı yoktu tabi bende artık genç kızlığımda ki gibi olamam ama bu kadar abartmasına sinir oluyorum

Değiştirmek istediğiniz adamlarla evlenmeyecektiniz ..
burada değiştirmek istenilen adam değil 'kadın! ! adam kendisini saklamış evlenmiş sonra kalkıp kadının herşeyine karışmaya değiştirmeye başlamış!
konuya gelecek olursak da lütfen hayatınıza karıştırmaynız, baştan nasıl başlarsanız öyle gider, ağırlığınızı mutlaka koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…