- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
Etmedi yani çok görüşemedik aslında ama gönderdiğim fotolarda sıkıntı yoktu birşey demiyorduBu önceden kendini hiç belli etmedi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmedi yani çok görüşemedik aslında ama gönderdiğim fotolarda sıkıntı yoktu birşey demiyorduBu önceden kendini hiç belli etmedi mi?
Bence yanında ilerde kapanacagim vs.diye konuşmayın siz .İlerde kapanacağım zaten rabbim kısmet ederse daha 20 yaşındayım beni istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor kendi istediği gibi giyinmek istiyor beni sinirlendiren bu
Giyinirsem çıkamam ki kapıyı bile kilitlerBoşanırız net diyin ,kişiliğinize saldırıyor ,baskı kuruyor ,
Giyinin çıkın ...
Merhaba kızlar ben eşimle bir türlü kıyafet konusunda anlaşamıyorum yeni evliyim ve bekarlığımdaki çoğu kıyafetimi giydirmiyor birşey alırken burnumdan getiriyor nişanlı izlen kendi aldığı beyaz pantolonu ve elbisemi giydirmiyor üstelik elbise kalın askılı ve uzun mini de değil.
Kendisi istediğini giyiyor bugün dışarı çıkacağız baktım şortunu giyiyor bu şort değil kapri diyor ama diz kapakları da giyiyor inadına giydirmedim ve beni üzdün deyip duruyor biraz tavırlı.
Biz tatile de gitmeyelim tatile gidersek biz tartışırız diyor neymiş tatilde elbise askılı kalın askılı birşey giyemez mişim denize girerken şu taytlı takımlar var ya ondan olacakmış üzeri de askılı değil tişört şekli yarım kol olacakmış. Kendisi de sadece şort ile girecek malum erkek ya.
Resmen deli ediyor beni öyle şeyler giyersem beyaz tenim çok dikkat çekiyormuş ne yapmam lazım eşini nasıl değiştiririm sizin eşiniz de böyle mi
bi anda mı gelmiş kıskançlık? önceden kıskanmıyo muymuş?Çok kıskanıyormuş Muş Muş
Kapanmama karışmıyor dinde zorlama olmaz deyip bana bırakıyor o konuda ısrarcı değil çok şükürBence yanında ilerde kapanacagim vs.diye konuşmayın siz .
Bundan yüz bulup ustunuze geliyor muhtemelen.
Hayat bu belki fikriniz değişecek hiç kapanmayacaksiniz o yüzden böyle şeyler söylemeyin.
Etmedi yani çok görüşemedik aslında ama gönderdiğim fotolarda sıkıntı yoktu birşey demiyordu
Sanırım çevresindeki insanlardan kaynaklanıyor ailesi ve akrabaları modern değil yani benim gibi giyinen yokbi anda mı gelmiş kıskançlık? önceden kıskanmıyo muymuş?
MemleketlimizDaha henüz 20 yaşındasınız? Nerde nasıl tanıştınız ki?
Kavun almişsiniz kelek çıkmış. Bu devirde iyi cesaret.Görücü usulü evlendik 8 ay nişanlı kaldık ve çok göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik
Eşim beni çok mutlu ediyor bir dediğimi ikiletmiyor evimize bana dört dörtlük bakıyor ama bu kıyafet konusunda çakışıyoruz sadeceYargılamak istemiyorum ama keşke iyice tanıyıp öyle evlenseydiniz.
Bu saatten sonra ya boşanacaksınız ya da kesinlikle kendinizden taviz vermeyip giymeye devam edeceksiniz. Bir kere sözünü dinleyip giymezseniz hep üzerinizde baskı kuracaktır. Kendinizden taviz vermeyin.
Eşimden çok memnunum hep iyiki dedirtiyor bana Allah var ama bu kıyafet konusu beni deli ediyor ha deyince olmaz ki bazı şeylerKavun almişsiniz kelek çıkmış. Bu devirde iyi cesaret.
İster tesettüre gir ister girme bu senin kararın olmalı. Seninle evlenmeden önce sana aldığı elbiseyi bile giydirmiyorsa iş kıskançlık felan değil. Nişanlıyken seni kıskanmıyormuş o zaman!.. Bence saygı göstermesini öğrenmesi lazım.İlerde kapanacağım zaten rabbim kısmet ederse daha 20 yaşındayım beni istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor kendi istediği gibi giyinmek istiyor beni sinirlendiren bu
Nişanlıyken ve 10 ay boyunca yani evliliğimiz boyunca bana öte git demedi ama bu kıyafet konusunda çakışıyoruz sorun sadece bu maalesefBu adamları hiç tanımadan mı evleniyorsunuz yoksa sonradan mı içlerinden şeytan çıkıyor. Sonradan olduğunu sanmıyorum ben...
Tartışarak bir yere varılmıyoruz zaten hep birbirimize tatlı dilli konuşuruz tek sıkıntı kıyafetİster tesettüre gir ister girme bu senin kararın olmalı. Seninle evlenmeden önce sana aldığı elbiseyi bile giydirmiyorsa iş kıskançlık felan değil. Nişanlıyken seni kıskanmıyormuş o zaman!.. Bence saygı göstermesini öğrenmesi lazım.
Tartışarak değil de duygularını ve ihtiyaçlarını anlatrak öğretmeye çalış, belki daha iyi olur.
İnşallah düzelir diye umut ediyorum ama geldiği ortamdan da kaynaklanıyor yaaEşinizle hiç birbirinizi tanımadan mı evlendiniz? Giydirmiyor ne demek üstünüzden zorla çıkartmaya mı çalışıyor? Siz bu durumu normalleştirip kabullenip onun giyimine karışmaya başlamışsınız burda hatalısınız. Yanlışa yanlışla cevap veriyorsunuz. Bu durumun önünü alamazsanız bugün kıyafete karışan yarın gittiğiniz yere sonraki gün tırnak boyunuza sonraki gün arkadaşlarınıza karışmaya başlar asla önünü alamazsınız. Eşiniz kıskançlık adı altında size resmen baskı uyguluyor. Sonunda ne olursa olsun bunu kabullenmeyin sırf bu yüzden sizi boşayacak adam buyursun gitsin adliyeye. Eşiniz sizin sahibiniz değil, taviz vermeyin
Neredeyse 1 sene oldu evleneli ama sadece kıyafet sıkıntı başka bir sıkıntımız yokBen bu tarz istekleri olup, bunu evlilikte "Evin reisi" gücünü kullanarak eşine dayatmaya çalışan erkekleri çok anormal ve içten pazarlıklı buluyorum.
Bunun başlangıç olduğunu söyleyeyim, bu tarz dikteleri daha alacaksınız ve sadece giyiminiz ile kalmayacak, buraya da yazıyorum. Eşine saygısı olmayan adamlar yapar bunu.
Taviz tavizi getirmeden çözümü bulacaksınız, artık itiraz eder direnir misiniz, evliliğinizi mi gözden geçirirsiniz bilemem çünkü dediğim gibi, bu kıyafet ile kalmayacak.
İnşallah düzelir diye umut ediyorum ama geldiği ortamdan da kaynaklanıyor yaa
Çok doğruBu size saygısızlıktır. Bir kadın nasıl isterse öyle giyinebilmeli. Siz zaten nasıl mutluysanız ve neyin içinde rahatsanız onu tercih edersiniz. Bu baskılar ve kıskançlıklar bana komik geliyor. Kadın böyle paket gibi saklanacak bir madde değil ki. Biz varız ve bu hayatın içindeyiz.
Eşim kıyafet konusunda karışmadı, karışması da beni rahatsız eder. Ne istersem onu giyiyorum yeri geliyor şort yeri geliyor elbise, etek, pantolon. Zaten rahat edemediğim kıyafetle ben kendim sokağa çıkmam.