Eşimle kıyafet konusunda tartışıyoruz

İlerde kapanacağım zaten rabbim kısmet ederse daha 20 yaşındayım beni istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor kendi istediği gibi giyinmek istiyor beni sinirlendiren bu
Bence yanında ilerde kapanacagim vs.diye konuşmayın siz .
Bundan yüz bulup ustunuze geliyor muhtemelen.
Hayat bu belki fikriniz değişecek hiç kapanmayacaksiniz o yüzden böyle şeyler söylemeyin.

Bu adamları hiç tanımadan mı evleniyorsunuz yoksa sonradan mı içlerinden şeytan çıkıyor. Sonradan olduğunu sanmıyorum ben...

Bence yanında ilerde kapanacagim vs.diye konuşmayın siz .
Bundan yüz bulup ustunuze geliyor muhtemelen.
Hayat bu belki fikriniz değişecek hiç kapanmayacaksiniz o yüzden böyle şeyler söylemeyin.
Kapanmama karışmıyor dinde zorlama olmaz deyip bana bırakıyor o konuda ısrarcı değil çok şükür

Eşim beni çok mutlu ediyor bir dediğimi ikiletmiyor evimize bana dört dörtlük bakıyor ama bu kıyafet konusunda çakışıyoruz sadece

İlerde kapanacağım zaten rabbim kısmet ederse daha 20 yaşındayım beni istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor kendi istediği gibi giyinmek istiyor beni sinirlendiren bu
İster tesettüre gir ister girme bu senin kararın olmalı. Seninle evlenmeden önce sana aldığı elbiseyi bile giydirmiyorsa iş kıskançlık felan değil. Nişanlıyken seni kıskanmıyormuş o zaman!.. Bence saygı göstermesini öğrenmesi lazım.
Tartışarak değil de duygularını ve ihtiyaçlarını anlatrak öğretmeye çalış, belki daha iyi olur.

Eşinizle hiç birbirinizi tanımadan mı evlendiniz? Giydirmiyor ne demek üstünüzden zorla çıkartmaya mı çalışıyor? Siz bu durumu normalleştirip kabullenip onun giyimine karışmaya başlamışsınız burda hatalısınız. Yanlışa yanlışla cevap veriyorsunuz. Bu durumun önünü alamazsanız bugün kıyafete karışan yarın gittiğiniz yere sonraki gün tırnak boyunuza sonraki gün arkadaşlarınıza karışmaya başlar asla önünü alamazsınız. Eşiniz kıskançlık adı altında size resmen baskı uyguluyor. Sonunda ne olursa olsun bunu kabullenmeyin sırf bu yüzden sizi boşayacak adam buyursun gitsin adliyeye. Eşiniz sizin sahibiniz değil, taviz vermeyin

Bu adamları hiç tanımadan mı evleniyorsunuz yoksa sonradan mı içlerinden şeytan çıkıyor. Sonradan olduğunu sanmıyorum ben...
Nişanlıyken ve 10 ay boyunca yani evliliğimiz boyunca bana öte git demedi ama bu kıyafet konusunda çakışıyoruz sorun sadece bu maalesef

Tartışarak bir yere varılmıyoruz zaten hep birbirimize tatlı dilli konuşuruz tek sıkıntı kıyafet

İnşallah düzelir diye umut ediyorum ama geldiği ortamdan da kaynaklanıyor yaa

Neredeyse 1 sene oldu evleneli ama sadece kıyafet sıkıntı başka bir sıkıntımız yok

Çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…