• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Kıyafetlerime Çok Karışıyor

O an başka birşey düşünüyor belki baktığının bile farkında değil..
ya ben böyle sizin gibi sabırlı ve iyi niyetli bayanlara gıpta ile bakıyorum gerçekten.. belki farkında değildir ama biliyorum ki bu durumun sebebi, alışkanlığı.. herşeye, özellikle de tabi ki karşı cinse bakma konusunda alışkanlığı var.. :(
her bakış kötü niyetli mi olacak diyor mesela ama ben yine de onun bu tutumundan çok muzdaribim..

Yazdiklariniz noktasi virgulune benim esim
Ustelik ben calismiyorum.
Bazen carsiya cikacak oluyorum sen cikma ben alirim diyor,evden cikarmayacak elinden gelse.Bnm esimde bakar acik giyinen bayanlara ve bizim tartismalarimiz da hep bu sebepten olmustur.
Bunun bir cozumu yok malesef benim evliligim acisindan.Umarim sen orta yol bulursun.
Benim eşimde böyle. Markete bile gidemiyorum çoğu zaman.

Kizlar konusundada bazen bakıyorum göz ucuyla bakıyor ben kızıncada bazıları gerçekten dikkat çekecek gibi giyiniyor oster istemez bakıyorum hemen kafamı çevirmeye çalışıyorum diyor. Allah var eşim böyle uzun uzun bakmaz ama işte bazen bakabiliyor bende acayip sinir oluyorum

Benim eşimde böyle. Markete bile gidemiyorum çoğu zaman.

Kizlar konusundada bazen bakıyorum göz ucuyla bakıyor ben kızıncada bazıları gerçekten dikkat çekecek gibi giyiniyor oster istemez bakıyorum hemen kafamı çevirmeye çalışıyorum diyor. Allah var eşim böyle uzun uzun bakmaz ama işte bazen bakabiliyor bende acayip sinir oluyorum
ya sorun şu ki; benim eşim böyle itiraf da etmiyor varsa yoksa hep inkar ediyor ben ona iftira atıyormuşum diyor hep..

Off benimkide kabul etmiyor.
Gerci kabul etse de ayri dert.
Bu sefer de piskin piskin soyluyorsun derim.:KK51:

ya sorun şu ki; benim eşim böyle itiraf da etmiyor varsa yoksa hep inkar ediyor ben ona iftira atıyormuşum diyor hep..
Bazen benimde dikkatimi çekiyor birşey diyemem haklilar yani. :)) tabi bakıyorlar inkar etsinler istediği kadar biz görüyoruz önemli olan hemen kafalarını çevirmeleri eşim direk ceviriyor çok sorun etmiyorum.

Bazen benimde dikkatimi çekiyor birşey diyemem haklilar yani. :)) tabi bakıyorlar inkar etsinler istediği kadar biz görüyoruz önemli olan hemen kafalarını çevirmeleri eşim direk ceviriyor çok sorun etmiyorum.
ya bir keresinde Marmaris'te tatildeyiz, barda eğleniyoruz, Rus bir kadının poposuna öyle bir baktı ki o tatili ikimize de rezil ettim zehir oldu o zamandan beri de kadınların öyle yerlerine bakamıyor..

ya ben böyle sizin gibi sabırlı ve iyi niyetli bayanlara gıpta ile bakıyorum gerçekten.. belki farkında değildir ama biliyorum ki bu durumun sebebi, alışkanlığı.. herşeye, özellikle de tabi ki karşı cinse bakma konusunda alışkanlığı var.. :KK43:
her bakış kötü niyetli mi olacak diyor mesela ama ben yine de onun bu tutumundan çok muzdaribim..
Bu konuda haklısın işte , o alışkanlığı değiştirmesi lazım . Kötü niyetli olmasa da, kötü niyete davetiye çıkarmış oluyor

Bu ne çirkin bir mesaj !!! Siz konu sahibinin eşinin ahlaki değerleri hakkında nasıl böyle hadsizce varsayımlarda bulunabiliyorsunuz??!! Sadece sapık zihniyetli insanlar mı eşinin kıyafetine karışır bu mu yani??
Siz kendinizi özgür olarak tanımlasanız da, doğeu evliliğin tanımı bu değil bana göre . Bana göre eşim beni uyarmalı , bende onu .. bu bizim en doğal hakkımız . Bi arkadaşımın buna hakkı yok belki ama eşimin var . Hatta evlendikten sonra annemin babamın dahi karışmaya hakkı yok ama eşimin var

Hadsiz değilim adım soyadım kadar eminim.
Binlercesini görüyorum biliyorum her gün. Aksini hiç görmedim.
Kendimi, ne iş yaptığımı deşifre etmek istemiyorum.
Bence siz emin olmadan atıp tutmayın :)
Bu arada eşim benim çobanım değil hayat arkadaşım.
O yüzden asla karışmam, kendime de karıştırtmam. Gayet de sağlıklı bir ilişkim var.
Ha aksi olursa da güle güle yolu açık olsun çok da önemli değil evlilik denen şey.
Bu kadar büyülü, başka bir boyut, inanılmaz güzel değil.
Ben kendi ayaklarımın üstünde mis gibi de duracak güce sahibim :)

Hadsiz değilim adım soyadım kadar eminim.
Binlercesini görüyorum biliyorum her gün. Aksini hiç görmedim.
Kendimi, ne iş yaptığımı deşifre etmek istemiyorum.
Bence siz emin olmadan atıp tutmayın :)
Bu arada eşim benim çobanım değil hayat arkadaşım.
O yüzden asla karışmam, kendime de karıştırtmam. Gayet de sağlıklı bir ilişkim var.
Ha aksi olursa da güle güle yolu açık olsun çok da önemli değil evlilik denen şey.
Bu kadar büyülü, başka bir boyut, inanılmaz güzel değil.
Ben kendi ayaklarımın üstünde mis gibi de duracak güce sahibim :)
İyi de hiç tanımadığınız birisi hakkında nsıl böyle emin konuşabiliyorsunuz yok sapık zihniyet filan? Ben eşimi savunmak için demiyorum ama o kadar da vahim bir durumu yok siz nasıl birkaç lafla böyle emin olabiliyorsunuz ?

İyi de hiç tanımadığınız birisi hakkında nsıl böyle emin konuşabiliyorsunuz yok sapık zihniyet filan? Ben eşimi savunmak için demiyorum ama o kadar da vahim bir durumu yok siz nasıl birkaç lafla böyle emin olabiliyorsunuz ?

Tamam o zaman ben bişey demek istemiyorum :)
Sizlere kolay gelsin :)

Back