• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Kıyafetlerime Çok Karışıyor

Allah karı koca arasına başka dert vermesin
tek derdimiz bu olsun

Şortla dışarıda çıkabilirsin bunda bişey yok
Tabi külot formunda olan kot şortlardan değilse
Balkonuna örtü koymak zorunda da değilsin uyuşturucu yetiştirmşyosun ki onu görmesinler saklıyım derdin olsun.

Ananen öyle söylüyo ama onun ve annenin zamanında poponun az altındaymış hep elbiseler
Sütyen takmakta yok şimdi takmadan çıkılınca denmeyen laf kalmıyo

Şortla istediğim yere giderim tabi, sıkıntı olmaması lazım. Sadece benim giyim tarzımın içinde yok ama belli olmaz belki seneye ben de şortla gezmek, dekolteyle dolaşmak isterim ya da belki başka bişey. Bu kimseyi ilgilendirmiyor. Bu benim çocukluğumdan gelen bişeydir çocukken de giymezdim, sevmezdim ama isteyen giysin. Bakana sinir oluyorum, kime ne yani şortundan milletin.
Örtü konusunu önce ben de düşündüm, neden millet yüzünden örtü sereyim diye ama evde sadece ben yaşamıyorum, kardeşim falan da olsun istedi. Normalde bizim balkon çok fazla rüzgarlı, örtüyü serdikten sonra rüzgarı az da olsa kesti, bi faydası var Allahtan. Zaten yüksekteyiz biraz geride otursanız kimse dikizleyemez, baksa da göremez ama anlatamazsın işte. Ben evde sutyen takmıyorum mesela gerçi göğüslerim büyük değil ama. Evde erkek var ama kendimi kısıtlayacak değilim. Bana bi kere bile baktığını görmedim baksa eline veririm zaten. Bilmiyorum ya hiçbir zaman kadın olmaktan memnun olmadım her sıkıntı bize yani bu ülkede.

bu konuda takıntılıyım ben evet dönüp dönüp bakan tabi ki yok ama saplantılıyım o yüzden aşamıyorum, erkeklerin hemen herşeyden tahrik olduğunu düşünüyorum hatta elimle kontrol ediyorusanımadığını :KK43:

O kadar da değildir bence abartmayın. Siz bir sapıkla mı evlisiniz? Ben öyle her şeyden tahrik olduklarını sanmıyorum koskoca adamların. Ergenleri bilemem ama... Yani mutlaka düzgün olanı vardır hepsi mi sapık bu adamların? Evet ülke tacizci sapıklarla dolu da elle kontrol etmek nedir :D asıl siz ellediğiniz zaman tahrik olur sonuçta karısısınız. :D

bu konuda takıntılıyım ben evet dönüp dönüp bakan tabi ki yok ama saplantılıyım o yüzden aşamıyorum, erkeklerin hemen herşeyden tahrik olduğunu düşünüyorum hatta elimle kontrol ediyorum olup olmadığını :KK43:
Neyi kontrol ediyorsunuz?Doğrumu anladım:deli:Adamı çarşıda pazarda ereksiyon olmuş mu diye kontrol mü ediyorsunuz?:KK57:Siz ciddimisiniz? Ve en önemlisi gerçekmisiniz?:confused:

bu konuda takıntılıyım ben evet dönüp dönüp bakan tabi ki yok ama saplantılıyım o yüzden aşamıyorum, erkeklerin hemen herşeyden tahrik olduğunu düşünüyorum hatta elimle kontrol ediyorum olup olmadığını :KK43:
inanamıyoruumm şok oldum :oha: potansiyel sapık gözüyle bakmayın eşinize yada oleyse neden evlisiniz ki :olamaz:

Neyi kontrol ediyorsunuz?Doğrumu anladım:deli:Adamı çarşıda pazarda ereksiyon olmuş mu diye kontrol mü ediyorsunuz?:KK57:Siz ciddimisiniz? Ve en önemlisi gerçekmisiniz?:confused:

Burda bi konu vardı nişanlısının sırtı ağrıyo diye kadının kuzeni mi kardeşi mi masaj yapmıştı kadında sonra kontrol etmiş ereksyon olmuş mu diye
Olup olmadığını hatırlamıyorum ama bukadar kontrole biyerden sonra erekte olucak halde histe kalmaz:)

O da bakmasın bende onu rahatsız etmeyeyim hiç yakalamadım tahrik olduğunu ama yakalarsam kopartıp eline veririm
iyide sen kendin diyorsun öle dik dik bakmıyor güveniyorum diye gayri ihtiyarı herkes herkese bakar hepımız kötü niyetle bakmıyoruz ki kontrol ediyosun cok ilginç yaa cok kafanda kuruyosun gibi geldi banada bu psikoljn hiç iyi değil ama neyse bi daha yorum yapmim hayretlerdeyim yani:110:

Şortla istediğim yere giderim tabi, sıkıntı olmaması lazım. Sadece benim giyim tarzımın içinde yok ama belli olmaz belki seneye ben de şortla gezmek, dekolteyle dolaşmak isterim ya da belki başka bişey. Bu kimseyi ilgilendirmiyor. Bu benim çocukluğumdan gelen bişeydir çocukken de giymezdim, sevmezdim ama isteyen giysin. Bakana sinir oluyorum, kime ne yani şortundan milletin.
Örtü konusunu önce ben de düşündüm, neden millet yüzünden örtü sereyim diye ama evde sadece ben yaşamıyorum, kardeşim falan da olsun istedi. Normalde bizim balkon çok fazla rüzgarlı, örtüyü serdikten sonra rüzgarı az da olsa kesti, bi faydası var Allahtan. Zaten yüksekteyiz biraz geride otursanız kimse dikizleyemez, baksa da göremez ama anlatamazsın işte. Ben evde sutyen takmıyorum mesela gerçi göğüslerim büyük değil ama. Evde erkek var ama kendimi kısıtlayacak değilim. Bana bi kere bile baktığını görmedim baksa eline veririm zaten. Bilmiyorum ya hiçbir zaman kadın olmaktan memnun olmadım her sıkıntı bize yani bu ülkede.

Şort bende giymem hatta yazın pantalonda etek elbise giyerim boyunun sınırı yok
Şort sevmemek değilde iç bacaklarıma bişey değmesinden hoşlanmıyorum
Eteğimden rahatsız olan başka sokaktan gitsin
Eleştiri boyutuda var hem kadınlarda hem erkeklerde bazı kadınların poposu yok mesela denmeyen kalmıyo
Bazısının çok büyük onada denmeyen kalmıyo
Normal olanda örtmemiş popoyu diye ya elle taciz ya sarkıcak sözler

Kişi kendinden bilir işi.
Eşinizin zihniyeti sapık ve kısıtlı olduğundan size de aynı şekilde muamele ediyor.
Sizin kapanıp açılmanızla alakası yok. Zihniyet meselesi bu.
Sizi olduğunuz gibi sevemiyorsa sizi de sevmiyor demektir. Kesin ve net.
Büyük konuşmayım ben de nişanlıyım fakat eşim bana şunu giy, bunu giy, böyle giy vs. diyecek olsa
arkama bakmadan terkederim onu. Gelecek iğrenç günlerin sinyali bu.
Biz kadınlar kimsenin hizmetcisi, kölesi veya namusu değiliz.
Aklımız yokmuş, öz irademi yokmuş gibi muamele görmeyi asla kabul edemem.
Biz istediğimizi giyeceğiz insanlar bakmamayı, taciz etmemeyi öğrenecek.
İstersek kapanırız, istersek şort giyeriz ama kendi irademizle!
Zaten hiç bir sapık görmedim ki kapalı-açık ayrımı yapsın.
Bu ne çirkin bir mesaj !!! Siz konu sahibinin eşinin ahlaki değerleri hakkında nasıl böyle hadsizce varsayımlarda bulunabiliyorsunuz??!! Sadece sapık zihniyetli insanlar mı eşinin kıyafetine karışır bu mu yani??
Siz kendinizi özgür olarak tanımlasanız da, doğeu evliliğin tanımı bu değil bana göre . Bana göre eşim beni uyarmalı , bende onu .. bu bizim en doğal hakkımız . Bi arkadaşımın buna hakkı yok belki ama eşimin var . Hatta evlendikten sonra annemin babamın dahi karışmaya hakkı yok ama eşimin var

Hanımlar tartışmayın ve üsluplara dikkat edin lütfen.

Kadınlar çalıştıkları yere mini şort, bikini, abartı göğüs dekoltesiyle gitmiyorsa ki gitmiyoruz, nerede ne giyeceğimizi bildiğimize göre karışılmasına izin vermemeliyiz, sordukça daha fazlası isteniyor çünkü, siz siz olun daha flört döneminde kıyafet konusuna noktayı koyun.

Bu ne çirkin bir mesaj !!! Siz konu sahibinin eşinin ahlaki değerleri hakkında nasıl böyle hadsizce varsayımlarda bulunabiliyorsunuz??!! Sadece sapık zihniyetli insanlar mı eşinin kıyafetine karışır bu mu yani??
Siz kendinizi özgür olarak tanımlasanız da, doğeu evliliğin tanımı bu değil bana göre . Bana göre eşim beni uyarmalı , bende onu .. bu bizim en doğal hakkımız . Bi arkadaşımın buna hakkı yok belki ama eşimin var . Hatta evlendikten sonra annemin babamın dahi karışmaya hakkı yok ama eşimin var
bence de çok ağır konuşmuş ki eşimi de tanımaz tek bir yorumdan böyle abartılarak bir cevap yazılmamalıydı ki belirttim zaten eşim öyle sapık zihniyette bir adam değil..

Hanımlar tartışmayın ve üsluplara dikkat edin lütfen.

Kadınlar çalıştıkları yere mini şort, bikini, abartı göğüs dekoltesiyle gitmiyorsa ki gitmiyoruz, nerede ne giyeceğimizi bildiğimize göre karışılmasına izin vermemeliyiz, sordukça daha fazlası isteniyor çünkü, siz siz olun daha flört döneminde kıyafet konusuna noktayı koyun.
haklısınız Mune hanım ancak maalesef flört döneminde rol yapıp evlendikten sonra sıkmaya başlayanlar da çok var :(

haklısınız Mune hanım ancak maalesef flört döneminde rol yapıp evlendikten sonra sıkmaya başlayanlar da çok var :KK43:
Flört dönemini kısa mı tutuyorsunuz acaba? Senelerce gerçek duygularını gizlemek kolay birşey değildir çünkü.
Valla ister rol yapsın ister gerçek duygularını açık etsin, bazı şeylerde kadın ve erkek birbirine karışmamayı öğrenecek, siz zaten giyim tarzınızı az çok değiştirmişsiniz fazlasını istemek kişiliğinizden ödün vermenizi talep etmek demektir, altı üstü kıyafet canım, ne olacak kocasının istediği gibi giyinse denebilir ama bugün kıyafetle başlayan özveri yarın başka taleplerin yolunu açıyor, sözümü dinlettim diyen taraf istediği her konuda sözünün dinlenmesi için baskı yapmaya başlıyor.

Kıyafetle alakası olmasa da taviz vermeyle ilgili bir örnek vereyim bir erkek eşinden annesine temizlik için yardıma gitmesini isteyebilir, bir sefer yardım et canım ne olacak, o da annem sonuçta evde yapıyorsun, annemin evini temizlesen eline yapışmaz talebi sonrası temizliğe giden kadın bir sonraki derin temizlikte aynı istekle karşı karşıya kalır, geçen sefer gittin şimdi de gidebilirsin, gideceksin, ben git diyorum o kadar sözlerine maruz kalır.
Örneklerini görüyor muyuz görüyoruz.

:oha:İnanamıyorum kocanızın başka kadınlara baktığını bile bile nasıl devam ettiriyorsunuz ilişkinizi şoktayım şu an

Flört dönemini kısa mı tutuyorsunuz acaba? Senelerce gerçek duygularını gizlemek kolay birşey değildir çünkü.
Valla ister rol yapsın ister gerçek duygularını açık etsin, bazı şeylerde kadın ve erkek birbirine karışmamayı öğrenecek, siz zaten giyim tarzınızı az çok değiştirmişsiniz fazlasını istemek kişiliğinizden ödün vermenizi talep etmek demektir, altı üstü kıyafet canım, ne olacak kocasının istediği gibi giyinse denebilir ama bugün kıyafetle başlayan özveri yarın başka taleplerin yolunu açıyor, sözümü dinlettim diyen taraf istediği her konuda sözünün dinlenmesi için baskı yapmaya başlıyor.

Kıyafetle alakası olmasa da taviz vermeyle ilgili bir örnek vereyim bir erkek eşinden annesine temizlik için yardıma gitmesini isteyebilir, bir sefer yardım et canım ne olacak, o da annem sonuçta evde yapıyorsun, annemin evini temizlesen eline yapışmaz talebi sonrası temizliğe giden kadın bir sonraki derin temizlikte aynı istekle karşı karşıya kalır, geçen sefer gittin şimdi de gidebilirsin, gideceksin, ben git diyorum o kadar sözlerine maruz kalır.
Örneklerini görüyor muyuz görüyoruz.
evet çok doğru yazmışsınız, kaleminize sağlık Mune Hanım, aslında böyle sorular evlilik yolunda ilerleyen çiftler için emsal teşkil etmeli çünkü bazı şeyler değişmiyor, ve bazı kişiler (şayet flört dönemi de kısaysa) kendilerini saklayıp karşısındaki kişiye hayatı zindan edebiliyor :(

:oha:İnanamıyorum kocanızın başka kadınlara baktığını bile bile nasıl devam ettiriyorsunuz ilişkinizi şoktayım şu an
ya öyle kesişiyor ya da uzun uzun bakıyor mu dedim de şoka giriyorsunuz, her insan gibi saliselik bakıyor, ayrıca herşeye bakıyor, ama sorun şu ki bu durumu dahi inkar ediyor..

Back