• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakın ya kocam

Yanımızdakı Yeğeni 21 yaşında eşim 25 yeğeninin sözde eski sevgilisi yeğeni konuşmak istemediği için telefondaki yeğeni eşimi bağlamış
Bence sizde anlatım eksikliği var kim kimi bağlamış ne saçma muhabbet bu ? Erkek Yigen esinizi bağlayıp eski sevgilisiyle mi konusturuyor ?

Kızlar 1 saat önce falan ben eşim ve eşimin yeğeni evde oturuyorduk sonra ben mutfağa kahve yapmaya gittim içeriden bi kızın gülme sesi geliyordu telefondan ben ilk televizyondan geldi sandım gidip baktım eşimin başka bi yeğeni eşimide bağlayıp bi kızla konferans yapmış ama eşim kızla hiç konuşmadı duymadım yani kamerasıda kapalıydı yinede cinnet geçerdim 1 saat kavga ettik öyle böyle bi şekilde barıştık ama içim soğmuyor yüzüne bile bakmak istemiyorum
Yaptığınız yorum çok çirkin.Erkeklerle konuştu diye yazarak kız çocuğuna bu çirkin kelimeyi nasıl kullanıyorsunuz.Hiç normal değilsiniz.Bence siz tedavi olun.Bunu büyüğünüz olarak yazıyorum.

Back