• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakın ya kocam

Sordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılar
Kız o.. dediniz burada eşinize soyleminiz gerekir Neden kıza hakaret ediyorsunuz eşinize bakın önce evli olan o kendi eşinizin pisligine bakmadan kıza bağırmak da ne

Kız eşinin evli olduğunu, senin kıskanç olduğunu nerden bilsin? Aramışlar konuşmuş. Eşinle randevu ayarlıyor gibi küfür etmen çok saçma. Kızı sizinkiler aramış kızacaksan küfür edeceksen onlara et. Çocuk çocuk hareketler

Kız kahkaha attığin için hakaret etmişsiniz ama kızla konuşan eşiniz. Kapat tuşuna basmak zor değil. Asıl suçlu eşiniz bence.

Anlamak için bir kaç kere okudum, yeğeni kız mı kaç yaşında kendi kız arkadaşını mi eşinizle görüştürmüş yani, ne alaka öyle bir şeyse bende çok sinirlenirdim yanındaki yeğen ne yapıyor bu sırada ne garip bir durum ya anlam veremedim açıkçası
Şimdi eşinin yeğeni erkek olan.yeğen kızla konuşmuyormuş.hâl böyle olunca da yeğen kızla konuşmak istemediği için herhalde arabuluculuk yapsın diye eşi bağlamışlar.arayan kız diyor.numarası çıkmış diyor.gerçekten çok saçma.arayan yeğen olsaydı yine olurdu da çok tuhaf gerçekten.

Nasıl böyle bir şey yaptınız geri çekilin, olaya dışardan bakın. İnanılmaz gedçekten. Biri sevgilisi, diğeri de onun amcası/dayısı. Bu kadar adamla konuşuyorsun o.. musun nasıl dersiniz?

Sordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılar
Eşimin yeğenine orospu senin ne işin var BU KADAR erkeklerle diyeyim
Eşim kolumdan tutar ve direk mahkemeye gider boşana davasi acar.
Aynısını bende eşime yaparim
Dilinin kemiği olmayan insanlardan nefret ediyorum

Ne kadar ayıp kız eski sevgilisiyle barışmak için aramış.suc sizin esinizde deseydi ya benim ne alakam var konuşmam diye.

Back