Dün akşam eşimle kavga ettim evi terk etti diğer eve gitti genelde sık sık bu yüzden kavga ediyoruz artık bıktım herşey iyi hoş güzel mesela ben evde işleri yemek temizlik yapıyorum akşam da çay yanında bişeyler hazırlayıp eşimi çağırıyorum genelde ben hazırlık yaparken o diğer odada kitap okur neyse çok dizi izlemem tv de çok izlemem ama akşam otururken ses olsn diye her hangi bir film dizi açıyorum eşim gelince hemen kumandaya saldırıyor sesini kısıyor bu arada sesi çok değil cins cins hareketleri var kumanda bende dursun diyor bende sıkıldım artık ben kendi evimde bir Tw açamayacakmıyım diyorum dünde yine böyle oldu kalktım gittim diğer odaya iki kez geldi gel oturalım diye keyfim kaçti dedim ben gelmeyince sinirlendi bende odadan çıkması için ittirdim falan tartışma büyüdü bu evi terk etti şimdi diğer eve gitmiş Tw yi kaldırmış sökmüş barışalım diyor tw olmayacak diyor ya gerçekten hergün çalışıyorum zaten haftada bir dizim var öyle çok bağımda yok eşim takıntılı sizce kim haklı siz böyle bir insana ne tepki verirsiniz