eşimle kavga ettik

Ben böyleyim işine geliyorsa gelmiyorsa s.. git dedi mesela.
'bende taşak var bana bişi olmaz' dedi.
Sabahları işe giderken öper beni öyle gider bu sefer öpmedi
hep böyle oluyor sonradan pişman oluyor içini biliyorum

diz boyu hakaretin üstüne öpmedi demeniz ve içini biliyorum demenizi anlamlandıramadım. Kendinize hakaret eden ağza alınmayacak laflar eden saygı duymayan bir adamdan öpücük beklemek ve yaptığı terbiyesizliğin üstünü 'içini biliyorum' diye kapatmaya çalışmanız bana çok üzücü geldi.
umarım önce siz kendinize saygı duyarsınız sonra o çok sevdiğiniz içini biliyorum dediğiniz adam size saygı duymayı öğrenir.

Anlaşılıyor ki birçok insanın sevgiden anladığı şey "sahiplenmek" dedikleri, insana o mal gibi, eşya gibi davranılma durumu. Sevginin bir incelik, nezaket, şefkat, empati, sarıp sarmalama, incitme korkusu barındırması gerektiğinin farkında bile değiller. Seviyorum zannedenlerin çoğunun yaşadığı şey de kendilerine güvenleri olmadığı için birine duydukları bağımlılık durumu. Özünde iyi biri lafından da gına geldi. Bu da kadınların kendilerini kandırma, teselli etme biçimi. Özünde iyi insan bu kadar sapıtamaz, psikopat gibi davranamaz. Hiç özünde iyi insan görmedik sanki.

Son düzenleme:
Bir de başkalarının yaptığı şeylere takılmayın. O bunu yaptı şu yapmadı gibi şeylere hiç takılmayın. Ben hayatta ailem dışında kimsenin laflarını hareketlerini umursamam. Benimde kayınvalidem bazı şeyler yaptı ama ne suratımı düşürdüm ne bir laf dedim eşime. Çünkü annesinin yaptıklarından eşim sorumlu değil. Herkes kendine yakışanı yapar. Bütün saygım da eşime duyduğum saygı ve sevgiden dolayı. Geri kalan hiçbir şey umurumda değil. Takmıyorum. Bence insanları bu kadar önemsemeyin.

Benim eşimin çok nadiren böyle çirkin çıkışları olur. Benim hiç sevmediğim bir arkadaşı var bir gün onunla telefonda çok laubali laubali konuştu ve ben sinir oldum tartışmaya başladık "sen benim arkadaşımla nasıl konuşacağıma karışamazsın istediğim gibi konuşurum" dedi bir de "sen ona eşek gibi katlanacaksın" dedi. O gece biz de küs yattık sonra sabahleyin "ben sana karışmam ama benim aldığım aile terbiyesine göre böyle konuşmalar bana ters gelebilir" dedim, "ben senin arkadaşına sen seviyorsun sen mutlu ol diye katlanırım ama eşek gibi değil, bu uslubun yanlış " dedim o da haklısın" dedi. Sonra bir gün hoparlörü açmış anne ve babası ile telefonda muhabbet ediyorduk ben de bilgisayarda oyun oynuyordum ama arada muhabbete katılıyordum. Eşim telefondan sonra " kendi annem babam olduğu için söylemiyorum ama ayıp ettin, babam bir şey soruyor sen oyun oynuyorsun cevap vermiyorsun" dedi Ben de "haklısın farkında değilim" dedim, ki aslında kv ve kp'imi severim yani gerçekten farkında değildim. Sizin olayınızda bir soğukluk olmuş gerçekten sizde, babanıza geçmiş olsun dememeleri vs" bence bunu içinizde tutmayın eşinize söyleyin "Haklısın telefonla oynamam yanlıştı ama ben babama geçmiş olsun dememelerine çok üzüldüm farkına varmadan soğuk davranmış olabilirim" deyin hatta bunu kayınvalidenize de söyleyin.

Son düzenleme:
Öyle mi? Yazık etmiş kendisine.
Kadına şiddet bu yüzden bitmiyor. Ağzı leş, huyu leş adamı sevip koca diye hayatının baş köşesine koyarsan sonu sözel, fiziksel, psikolojik şiddet oluyor.
Ama ele güne karşı "kocişim çok iyi, bana aşık" derler.

Benim k.v nin karsi komsusu hasta ziyaretinde korona kapti.adam 45 yaşinda . hem adam hem karısı hemde evden dışarı bile çıkamayan yatalak annesi 15 gün içinde öldü. Bu arada ziyarete gittikleri kadın yasıyor.

Rest çekmeye niyetiniz yoksa yumuşak davranacaksınız. Alttan alan taraf her zaman siz olacaksınız. Zaten kabullenmişsiniz adamı böyle. O yüzden siz hakkınızı aramadan, küfürler dinleyerek hayatınıza devam edersiniz böyle giderse.
Ama bu muameleyi hakettiğinizi düşünmüyorum. Siz de düşünmeyin lütfen. Sorun kendinize "gerçekten seven insan böyle yapar mı?" Ailenizden böyle laflar duydunuz mu? Yakın arkadaşlarınızdan? Sizi seven insanlar gözleri de dönse hadi diyelim ağzından kaçmış olsun yine de telafi etmeye çalışmaz mıydı bir de tavır alacağına? Bunu bı düşünün derim.

Bir kadın özünde iyidir diyorsa eşi için anlayalım ki aslında beş para etmez. Tamamiyle kendi kendini kandırmak için söylenmiş bir söz çünkü.

İnsan iyiyse her zaman iyidir. Sinirlenince başka hiçbir kimseye edemeyeceği lafları karısına eden adam nasıl iyi olabilir. Artık ne kadar çok yaşandıysa bu durum ve konu sahibi nasıl sinmişse, şarteli atınca yaptığı tek şey küfürleri duyup gidip yatmak olmuş. Sabahta birşey olmamış gibi mesaj atıyor, sinirin geçmedi hala diye bizim sinirlerimiz konu sahibinden daha çok bozuldu muhtemelen bu konuya.

Üstelik bu herif ailesini de sevmezmiş. Evlendikten sonra taş..klı olmak aklına gelmiş, ailesine yapışmış her erkek gibi.
Artık eskisi gibi olmayacağım sözü tehdit içeriyor, farkında mısınız rreyhann ?
Eğer şiddet yoksa başlayabilir hazırlıklı olun. İlk önce itiş kakışla, sonra tekme tokatla devam eder bu süreç.
O yüzden bu tehditi ciddiye alın ve önlem alın.

Bu arada gebelik planını ertelemeniz hayrınıza olur.

Son düzenleme:
Kocanız tam olarak öyle biri. Bunca küfürüne hakaretine susup sabahında sizi öpmesini bekleyen biri oldugunuz için sürmüş ilişkiniz 9 yıl. Kocanızın içinin iyiliğinden değil yani.

Ya kusura bakmayın da "ben erkeğim bende t*şak var" nedir yaa gülmekten konuya odaklanamadım. Sinirim bozuldu bir organdan dolayı kendini böyle görmesine

Benimde midem bulandi. Kendini erkek sanan mal kendini tas..ktan ibaret görüyor. Keske azicık beyni olsaydi.

Küfürleri yedin yattın
Üstüne bide msj atarak sen mi alttan alıyorsun
Arkadasım kusura bakmayın ama bu ne ya

Hayatimdaki herhangi bir insana ( annem, babam, kardesim, esim, dostum vb) esinizin size ettigi laflarin 10 da 1 ini soylesem hayatimda kalmaya devam etmez. O ne agir laflar oyle. Nasil hazmedilir ki ? Ben asla hazmetmem seklinde atip tutmuyorum ancak dün bana s.ktir git simdi p.....vnk diyen adamla ayni yastiga nasil bas koyayim ki ben. Esinizin laflari laf degil. Soylenecek soz var soylenmeyecek soz var.

Adamın etmediği iğrenç küfür kalmamış, sanki hala o haklı gibi sinrin geçmedi galiba diye mesaj atıyorsunuz.

Bakın burayı yazdığı küfürleri ben tek başımayken bile ağzıma alamam. Siz tekrar alta alta koyup okuyun. Çirkinliği, kabalığı sizi bozmadıysa bile, dediği lafların ana teması "seni bir nefeste harcarıma " geliyor

Siz hala o şöyle iyi, aslında böyle değil diye kendinizi kandırmaya çalışın. Belli ki hep kendinizi istediğinize inandırırak 8 yıl bu adama dayanmış, ilişkiyi evliliğe taşımışsınız. Ama o size pek katlanacak gibi durmuyor. En ufak bi hatanızda ne kırmaktan, ne de onun istediği kadın olmazsanız tekmeyi vuracağım demekten kaçınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…