eşimle kavga ettik

Yani aksamdan durduk yere Bi ton küfür yemişsiniz hala sabah msj atıyorsunuz sinirin geçmedi mi diye. Sizden yüz bulmuş o küfürlerin üstüne onun size yalvarması lazım. Aile konusunda da bilmiyorum ben istemesem eşimin ailesiyle görüşmek ısrar edemez ama o da benim aileme yapar. Mesela gece 11 de ne işim var yarın iş var diyebilmeniz lazım o kadar samimi olmuşsunuzdur 9 yıldır berabersiniz. Bazen kayınvalidem arıyo eşimi bana vermek istiyo diyorum şuan kafam kaldırmaz verme çok konusuyo çünkü kadın eşim alınmaz ama sonrasında ararım art niyet görmez yani. Dün gece gitmeyelim deyip müsait olduğunuz zamanda gitmeyi teklif edebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız

Kızlar günaydın.. Diyeceksiniz ki karga b.kunu yemeden ne işin var bdv de.. Pandemi sebebiyle 1 hafta evden 1 hafta ofise giderek çalışıyorum evdeyken mesaim 9da başlıyor normalde mesainin başlamasının son dakikasına kadar uyurum ama şuan gözümü kırpmıyorum oturdum bilgisayar başına. Sinirlerim acayip tavan yaptı.

Dün eşim arkadaşlarıyla iş çıkışı organizasyon yapmışlar eğlenmeye gittiler alkolsuz bi ortama neyse bende annemlere gittim. Bir akrabamıza geçmiş olsun ziyaretine gidecekler bende ayıp olmasın bende gideyim diye düşündüm. Eşim akşam 10 gibi annemlerden beni aldı. Eve giderken kayınvalidemlere uğramak istedi tamam dedim gece saat 11e geliyor kayınvalidemlere gidiyoruz. Ters çıksam bozulcak en iyismi gidelim dedim neyse orda oturduk ettik falan. Ben genelde kaynanamların sidik yarışı ve karşısındakini eziklemeye çalışma muhabbetlerini pek sevmediğim için ve babam anjiyo oldu sadece telefonda geçmiş olsun diyip geçiştirdikleri için son 1 haftadır falan (1 hafta da 2-3kez gittik) soğuk duruyordum duruyormuşum hatta biraz mesafeliydim ama tamamen soğuk durduğumun farkında değilim tabi. Çok güzel bi iş fırsatı yakaladım iş başlangıcı yaptım ağızlarının ucuyla hayırlı olsun deidler eşimin kardeşi hele hiç ne hayırlı olsun ne de bişi dedi babamın anjiyo olmasına bile bi geçmiş olsun demedi. Önemli mi ? Benim için önemli sonuçta tuz ekmek olmuş iki aile... Eminim ki kendileri aynı durumda olsaydı ve benim ailem onların yaptığı gibi yapsaydı benim ailemden kötüsü olmazdı..

Neyse tatil muhabbeti çıktı bayramda bi yerlere gitmekten bahsettik. Kayınpeder dedemin yazlığına gitmemizi söyledi . Benim dedemin yazlığını ne diye düşünüyorsun bilmiyorum ben mi çok hassas olmaya başladım ama her hareketleri yarış ve ezikleme olduğu için ve düşünce yapısında kız evlatlar her zaman geri plandadır gibi sığ bi düşünce olduğu için hep benim ailemin mirasının bana kalmayacağını falan söyler bu muhabbetlerden yıldığım için dedemin yazlık konusunda alındım neyse yine ses etmedim. Ters herhangi birşey konuşmadım sadece soru sorarlarsa cevap verdim.

Eve geldik eşim ailesine saygısızlık yaptığımı duruduğumuz 1 buçuk saatlik süre boyunca sürekli telefon elimden düşmediğini muhabbete katılmadığımı soğuk davrandığımı ve saygısızlık yaptığımı söyledi tabi bunları sakin bi şekilde söylemedi. Sinirlenince gözü dönüyor beynine kan gitmiyor. Sende benim ailemin yannda böylesin nasıl oluyormuş gör diye cevap verdim. İyice dellendi ben muhabbete katılıyorum herkesle konuşuyorum sen kimseyle konuşmuyorsun aileme saygısızlık yapıyorsun aile saygılı olacaksın daha neler neler.. Balkondaydık sus diyrum susmuyo yok 'bende taşak var bana bişi olmaz' dedi. Bende şalterler attı hiç biş idemedim kalktım yatmaya gidecektim 'hadi şimdi s.. git pezevenk' dedi. Yine bişi demedim yattım. Sabahları işe giderken öper beni öyle gider bu sefer öpmedi bende uyandığımı farkettirmedim sinirinin geçmediğini anladım ses etmedim. Evden çıkınca sinirin geçmemiş galiba diye mesaj attım. Efendi olcakmışım o ne derse o olcakmış eski günler bitmiş bundan sonra ben ebemin şeyini tersten görcekmişim annesine babasına saygıda kusur etmicekmişim. Bi sürü hakaret ve tehditkar konuşmalara girdi. Diyeceksiniz ki ne duruyorsun bu adamla 1,5 yıllık evlilik toplamında 9 yıllık birlikteliğim var sinirli oldğunda hep böyle oluyor sonradan pişman oluyor içini biliyorum her zaman böyle anlar yaşamıyoruz baya iyi bi çiftiz nadiren böyle sinirlerine hakim olamadığı zamanalr oluyor ama benim bu laflar çok ağrıma gitti kızlar. Ben böyleyim işine geliyorsa gelmiyorsa s.. git dedi mesela. Öyle biri olmadığını biliyorum öyle biri olsa 9 yılı devirmezdik mesela.

Bilmiyorum düşünüyorum saygısızlık mı yaptım diye belki telefon elimde pıt pıt oynamamam gerekiyordu ama ailesinin yaptıkalrı da benim onlarla arama mesafe koymamı sağladı elimden gelen bişi yok ki. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim bugün 4 gibi işten gelecek nasıl bi tavır almalıyım.

Nolur kusura bakmayın çok uzun oldu farkındayım ama detaylarıyla anlatmam gerekiyordu kafanızda olayın oturması için. Karışık olduysa şuanki kafa bulanıklığıyla yazıyorum affola.
İğrenç. Midem bulandı o ettiği lafları okurken, siz hala aklama peşindesiniz.

Kocan gelmeden bi bavul al ve evi terket

Not bırak

Ben ailenle evlenmedim

Bir dahada ben istemeden asla onlar gelmicek bende gitmicem yaz

Söylediği kelimeler kaynananın oğluna empoze ettiği şeyler

İlk baştan bu boyundurluğa yok demezsen seni hergün götütürür

Orda mum gibi oturursun

Sen onurlu namuslu şetefli bir kadınsın

Sana ve kadınlara kinse hakaret edemez

Böyle bir erkeğe zalim olmadan yola getiremezsin.

İkili oynayamıyorum işte hissettiğim neyse direk yüzüme yansıyor. Annesi o konuda baya profesyonel. Beni hiç arayıp sormaz bu gelin napıyo öldü mü kaldı mı diye ama oğlunu hergün arayıp beni sorar. Beni düşündüğünü gösterici cümleler kurar ama nedense bunların hepsini oğluna yapar bana yaptığı en ufak bişi yok. Öyle olmak lazm sanırım ikili oynayıp sağ gösterip sol vurmak

Benim eşime sorarlarsa ilk dediği şey arayıp nkendine sorsanıza ağzınız yok mu diyor :KK70: ama size üzüldüm aynı şeyleri ben de direkt yüzümle yansıtırım keşke mesaj atmasaydınız bence hiç bir şekilde konuşmayın nötr olun eğer gidemeyecekseniz ya da resti çekin kaybetmekten korkuyorsa geri adım atacaktır siz daha iyi tanırsınız eşinizi o konuda ama kesinlikle taviz vermeyin yoksa devamlı çekersiniz

Kocandır(!)
Döverde, söverde(!)
Hem ne olmus canım bende t.sak var bana bişey olmaz dediyse.
Ayrıca ben böyleyim işine gelmiyorsa s... git her kavga da söylenir.
Bunlar doğal şeyler abartmayın.
Canım konu sahibi saçmalamayın rica ederim.:kızgın:
Eşinizin içi diline vurmuş yeterince.
Eşinizin içi sizin bildiginizden çok farklı olabilir.
Adam bir akşam önce neler demiş, ertesi gün sizi öperek işe gitse okeysiniz yani.
Vallahi ben şok

Kızlar günaydın.. Diyeceksiniz ki karga b.kunu yemeden ne işin var bdv de.. Pandemi sebebiyle 1 hafta evden 1 hafta ofise giderek çalışıyorum evdeyken mesaim 9da başlıyor normalde mesainin başlamasının son dakikasına kadar uyurum ama şuan gözümü kırpmıyorum oturdum bilgisayar başına. Sinirlerim acayip tavan yaptı.

Dün eşim arkadaşlarıyla iş çıkışı organizasyon yapmışlar eğlenmeye gittiler alkolsuz bi ortama neyse bende annemlere gittim. Bir akrabamıza geçmiş olsun ziyaretine gidecekler bende ayıp olmasın bende gideyim diye düşündüm. Eşim akşam 10 gibi annemlerden beni aldı. Eve giderken kayınvalidemlere uğramak istedi tamam dedim gece saat 11e geliyor kayınvalidemlere gidiyoruz. Ters çıksam bozulcak en iyismi gidelim dedim neyse orda oturduk ettik falan. Ben genelde kaynanamların sidik yarışı ve karşısındakini eziklemeye çalışma muhabbetlerini pek sevmediğim için ve babam anjiyo oldu sadece telefonda geçmiş olsun diyip geçiştirdikleri için son 1 haftadır falan (1 hafta da 2-3kez gittik) soğuk duruyordum duruyormuşum hatta biraz mesafeliydim ama tamamen soğuk durduğumun farkında değilim tabi. Çok güzel bi iş fırsatı yakaladım iş başlangıcı yaptım ağızlarının ucuyla hayırlı olsun deidler eşimin kardeşi hele hiç ne hayırlı olsun ne de bişi dedi babamın anjiyo olmasına bile bi geçmiş olsun demedi. Önemli mi ? Benim için önemli sonuçta tuz ekmek olmuş iki aile... Eminim ki kendileri aynı durumda olsaydı ve benim ailem onların yaptığı gibi yapsaydı benim ailemden kötüsü olmazdı..

Neyse tatil muhabbeti çıktı bayramda bi yerlere gitmekten bahsettik. Kayınpeder dedemin yazlığına gitmemizi söyledi . Benim dedemin yazlığını ne diye düşünüyorsun bilmiyorum ben mi çok hassas olmaya başladım ama her hareketleri yarış ve ezikleme olduğu için ve düşünce yapısında kız evlatlar her zaman geri plandadır gibi sığ bi düşünce olduğu için hep benim ailemin mirasının bana kalmayacağını falan söyler bu muhabbetlerden yıldığım için dedemin yazlık konusunda alındım neyse yine ses etmedim. Ters herhangi birşey konuşmadım sadece soru sorarlarsa cevap verdim.

Eve geldik eşim ailesine saygısızlık yaptığımı duruduğumuz 1 buçuk saatlik süre boyunca sürekli telefon elimden düşmediğini muhabbete katılmadığımı soğuk davrandığımı ve saygısızlık yaptığımı söyledi tabi bunları sakin bi şekilde söylemedi. Sinirlenince gözü dönüyor beynine kan gitmiyor. Sende benim ailemin yannda böylesin nasıl oluyormuş gör diye cevap verdim. İyice dellendi ben muhabbete katılıyorum herkesle konuşuyorum sen kimseyle konuşmuyorsun aileme saygısızlık yapıyorsun aile saygılı olacaksın daha neler neler.. Balkondaydık sus diyrum susmuyo yok 'bende taşak var bana bişi olmaz' dedi. Bende şalterler attı hiç biş idemedim kalktım yatmaya gidecektim 'hadi şimdi s.. git pezevenk' dedi. Yine bişi demedim yattım. Sabahları işe giderken öper beni öyle gider bu sefer öpmedi bende uyandığımı farkettirmedim sinirinin geçmediğini anladım ses etmedim. Evden çıkınca sinirin geçmemiş galiba diye mesaj attım. Efendi olcakmışım o ne derse o olcakmış eski günler bitmiş bundan sonra ben ebemin şeyini tersten görcekmişim annesine babasına saygıda kusur etmicekmişim. Bi sürü hakaret ve tehditkar konuşmalara girdi. Diyeceksiniz ki ne duruyorsun bu adamla 1,5 yıllık evlilik toplamında 9 yıllık birlikteliğim var sinirli oldğunda hep böyle oluyor sonradan pişman oluyor içini biliyorum her zaman böyle anlar yaşamıyoruz baya iyi bi çiftiz nadiren böyle sinirlerine hakim olamadığı zamanalr oluyor ama benim bu laflar çok ağrıma gitti kızlar. Ben böyleyim işine geliyorsa gelmiyorsa s.. git dedi mesela. Öyle biri olmadığını biliyorum öyle biri olsa 9 yılı devirmezdik mesela.

Bilmiyorum düşünüyorum saygısızlık mı yaptım diye belki telefon elimde pıt pıt oynamamam gerekiyordu ama ailesinin yaptıkalrı da benim onlarla arama mesafe koymamı sağladı elimden gelen bişi yok ki. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim bugün 4 gibi işten gelecek nasıl bi tavır almalıyım.

Nolur kusura bakmayın çok uzun oldu farkındayım ama detaylarıyla anlatmam gerekiyordu kafanızda olayın oturması için. Karışık olduysa şuanki kafa bulanıklığıyla yazıyorum affola.

İstediğiniz kadar kendinizi avutun içini biliyorum diye, eşiniz saygısız bir insan gece 11 olmuş yinede kırmamak için annesigile uğramayı kabul etmişsiniz.. Ettiği küfürlere bakın. Hala da kendinizi suçluyorsunuz evet elimde telefonla oynamamalıydım diye, muhabbetini sevmediğim ortamda bende elimde telefonla oynarım ne yapayım her cahilce yapılan konuşmaya katılmak zorundamıyım en iyisi duymazdan gelmek. Fazla totosunu kaldırmayın bu herifin onun tabiriyle "taşağı" var diye üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin, haberlerde yeterince kadına şiddet konuları görüyoruz dur diyin.

Çok üzüldüm konuya, sizi kaybetme ihtimalini hissetmesi gerekir. Onu bir müddet görmezden gelin konuşmaya çalışırsa eşiniz sakinleşinceye kadar konuşmayın. Konuşmak istediğinde sakinleştikten sonra konuşalım bir daha öyle küfürler hakaretler işiteceksem hiç konuşmayalım daha iyi, gibi şeyler söyleyin. Konuştuğunuzda ne olursa olsun bu ağır küfürleri duymak istemediğini söyle, net bir şekilde küfür konusunda anlaşın. Daha sonra eşin ailesi madem size saygı duymuyor bunu hissediyorsunuz, siz de değer vermeyin. Ama görünce mesafeli merhaba merhaba, havadan sudan sohbet. Bu kadar yeterli, eşiniz ısrar etmedikçe aramayın bile. Bariz bir saygısızlık yapmayın ki size karşı kozları olmasın. Aramıyorsun sormuyorsun deyince de işleri bahane edin, tamam arayayım deyip konuyu kapatın. Senin ailen şöyle böyle, onları sevmiyorum saymıyorum vs demeyin. Ben şöyle demiştim, ben ailene saygısızlık yapmam ama çok da samimi olamam velhasıl böyle de oldu. Onun dışında bir şikayetim olmadı ailesiyle ilgili, evime gelseler çok iyi ağırlarım ama ben tek başıma evlerine gitmem eşim gidelim derse birlikte gideriz, orada da konuşur sohbet ederim soğuk durmam.

Kocandır(!)
Döverde, söverde(!)
Hem ne olmus canım bende t.sak var bana bişey olmaz dediyse.
Ayrıca ben böyleyim işine gelmiyorsa s... git her kavga da söylenir.
Bunlar doğal şeyler abartmayın.
Canım konu sahibi saçmalamayın rica ederim.:kızgın:
Eşinizin içi diline vurmuş yeterince.
Eşinizin içi sizin bildiginizden çok farklı olabilir.
Adam bir akşam önce neler demiş, ertesi gün sizi öperek işe gitse okeysiniz yani.
Vallahi ben şok

Burdaki bazı konuları eşime anlatıyorumda iyiki kızımız olmamıs diyor. Besle büyüt prenses gibi sonra gitsin elin hödüğüne kendini yer paspası yaptırsın katil olurdum diyor. Benim bir oğlum var eğer ilerde evlendiği kişiye bu sekilde davransa alır tedavi ettirirdim ve önce ben tepkimi gösterirdim. Aileler oğullarinin bu durumunu görerek susuyorsa bu suça ortak olmaktır.

Kocanızın bu söylediklerini okuyunca öğüresim geldi bu nasıl bir basitliktir 😳

Doğru düzgün Hayırlı olsun, Allah şifa versin demeye erinen ailesine muhabbet mi açacaktınız siz haklısınız.

Sinirin geçti mi? diye sormanız aslında diktatör kocanızın boğundurlığu altında kalmayı istediğinizi gösteriyor.

Siz böyle 9 yıl emeğim var diye diye ömrümüzü bu öküzle tüketirsiniz.

Adam da zaten iplerin onun elinde olduğunun farkında ve adı gibi emin ki: o küfürleri yiyen başka bir kadın olsa çoktan kocasına tekmeyi basmıştı.

Bunlar nasıl konular? Nasıl ilişkiler?
Adam yakası açılmadık, galiz küfürler savuruyor size, siz sabah öpmeden gitti diyorsunuz.
Öpseydi sorun yoktu yani, konu kapanmıştı.
Yetmezmiş gibi bir de adama mesaj gönderip alttan alıyorsunuz.
Sözün bittiği yerdeyiz, mutluluklar dilerim kocanızla size...

Sizi çok iyi anlıyorum malesef eşinize çok taviz vermişsiniz benim gibi tepkisiz kalmamak lazım bu tarz konuşmalara sonra bunu alışkanlık haline getiriyorlar ve empati yapmayı bile beceremiyorlar çok yazık ben dedemi kaybettim kayınvalidem 1 hafta sonra annemi aradı o da eşim anne ara ayıp dedi de kendisi üzgündür şimdi ondan aramadım dedi düşüncesiz davranıyorlar sanki dünya onların etrafında dönüyor hep onların istediği olucak

. Ben böyleyim işine geliyorsa gelmiyorsa s.. git dedi mesela. Öyle biri olmadığını biliyorum öyle biri olsa 9 yılı devirmezdik mesela.

Adam ben böyleyim demesine rağmen öyle biri değil diyorsunuz.
Öyle biri olsa 9 yılı deviremezdik diyorsunuz da bu 9 yıl sizin susup alttan almanız nedeniyle devrilmiş. Küfür ,hakaret, aşağılamanın olduğu bir evlilik 9 yılı devirse ne olur..
Ama sonuçta eşiniz öyle biri değilmiş , o öyleyim dese bile nerden bilecek. İçi iyidir onun. Kesin merhametlidir de . Siz alttan alın, o kadar küfür olur her evlilikte ne olur ki.
Bence özür dileyin "sana küfür ettirdiğim için" deyin eşinize.
Mesaj atın sinirin geçti mi aşkım diye. Geçmemişse akşam güzel bir sofra hazırlayıp süslenin. Böyle böyle bir 19, 29 sene daha devrilir.
Size mutluluklar dilerim.

Söylemeden geçemeyeceğim, iyi zamanda herkes iyidir, bunu da hiç anlamam. İnsanların asıl karakteri kötü anlarda kavga anında ortaya çıkar. Bir insan tartışmada neyse gerçek hayatta da odur.

nasıl susabiliyorsunuz abi biri karşınızda size böyle küfür ederken? hiç mi kendinize, ailenize verdiğiniz bir değer yok? başlarım öyle evliliğe de huzura da adam bana sayıp sövecek ben aman ağzımızın tadı bozulmasın diye susacağım o ne biçim dünya. sinirimden yazıyorum bunları yoksa zaten konu sahibinin tavrında bir değişiklik olmayacağının farkındayım.

Hadi her şeyi geçtim sinirlenince ağzından çıkanı duymuyor vs. Peki siz kadın mı öneriyorsunuz başkalarına da size p.. diyor? Bu ne dmek Allah aşkına?! Ağzımı bozmamak için zor durdum.

rreyhann rreyhann kocanız gömmeden biz sizi gömdük. Umarım burada yazılanlardan biraz olsun ders alırsınız da kocanız olacak adama gereken tepkiyi gösterirsiniz.
Eşi isten geldiğinde evde olacaksa hiçbir tepki yeterli olmaz ki konu sahibinde tepki verecek potansiyel yok, olsa sartelim attı deyip uyumaya gitmezdi.

Ben olsam "bendeki a. ile seninkinden çok daha iyi yüz tane t.ş.k bulurum , hadi ulan p.z.v.n.k şimdi sen s.git" der ve boşardım net.

Ama sen öpücük beklediğin için alış, bir ömür çekeceksin çünkü bu lafları. ve her defasında o şiddetin dozunu arttırırken sen de antidepresanların dozunu arttıracaksın.

Canım çok ayıp etmiş eşin sana daha yeni evlisiniz.o küfürler ne öyle 😔 Aileler yüzünden kavgalar oluyor biz 7 yıl olacak evleneli daha yeni atlattık aileler yüzünden kavga etmemeyi . Ama seninkinin galiba öfke problemi var o küfürler hiç olmadı . Çok çirkin

X