eşimle kavga ettik

baya iyi bi çiftiz

Belli oluyor

Öyle biri olmadığını biliyorum öyle biri olsa 9 yılı devirmezdik mesela.

Vallahi ne "öyle biri"ler var ki, 30 yıllık evlilikler devam ediyor "öyle biri"lerle. Hep kadınların alttan almasından.

Esin öyle biri olmasa, en sinirli olduğu anda dahi bu lafları etmek aklından geçmez.

Esin erkek egemen kafa yapısında olmasa, benim t...m var gibi iğrenç bir laf sinirlerse dahi çıkmaz ağzından, çünkü aklına gelmez, çünkü düşünce yapısı o olmaz, o şekilde düşünme yeteneği olmaz.

Siz yapsanız ertesi gün kapıya konulacaginiz hareketleri yıllarca çekiyorsunuz. Sizin kendinize vermediğiniz değeri başkası hiç vermez. Daha çok gururunuz kırılır bu gidişle.

Kadın olarak bir birey olduğunuzu ne zaman anlıcaksınız. Küfür ediyor ve altdan alıyorsunuz. Ya hakkınızı korumaya kalksanız sonunda dayak bile yiyebilirsiniz. Kadın cinayetleri, şiddet bitmedi gitti. Ama tuaf olan şey siz eşinizi iyi göstermek için çırpınıyorsunuz. Burda özür dile desek gidip özür bile dilersiniz. Çok acı.

Eşin iyi biriymiş. Bdv ye yazan kadınların eşleride hep özünde iyi. Küfür dayak hakaret var ama özleri iyi. Her türlü saygısızlığı şiddeti kendinize reva görün. Ömür boyu çekin. Ama eşleriniz özünde taaa en derin diplerinde ipipipiyiler.
Kendinize bir saygınız olsun. Senin gibi davranan yutan o kadar kadın varki. Kendine saygısı olan kendini ezdirmeyen kadın gördüklerinde yok etmek istiyorlar. Ama özde okadarrrr iyiler ki dünya onların yüzü suyu hürmetine dönüyor.

“Kocam beni 30 yerimden bıçakladı ama özünde iyi biri, beni çok seviyor”

Hayret bir şeysiniz vallahi

Adamın hakaretlerine karşı sustuğunuz halde etmediği küfür kalmıyorken, cevap verseniz hakkınızı savunsanız net dayak yersiniz

(Not: Konu sahibinin son durumuna bakıyordum da bu adamdan çocuk yapmış… Pes)

Bunun üzerine çatır çatır doğurmuşsun masallah sende ki şu cesaret bende olsa ülkem olurdu be.. bı insan bana şu küfürleri etse gerçi hapiste olabilirdim .. gerçi pardon özünde iyiydi
t ile başlayan küfrü anladınız mı ben anlayamadım çok merak ettim

Ya sen deli misin? Sana küfür eden adama sinirli misin dersen sonra da seni ben sinirlendirdim kafasına girersen niye yapmasın?
İçini biliyorum ne?
İçi iyidir diye afedersin dışı b*klu elmayı yiyor musun sen?
Bunun dozu artacak.
Sana gelecekten boşanıyorken bildiriyorum.

Ay yalvarırım dinle şu kadını lütfen ya. Deliriciğiiiimm şimdi.

İlişkinim içinde göremıyorsunuz size normal gelıyor sanırım. İçini biliyorum ya aslımda boyle bırı degil cok şyş anlasırız falan bunlar buldugunuz kılıflar duruma.. esınızın tavurları nırmal degil haberınız olsjn.bunca küfür kabul edilemez. Sinirin gecmedi mi hala demekle de cesaretlendiriyorsunuz adamı.bı es karısına boyle nasıl konusabılır. Kufur edince konusmanın içerigi,verdigi mesaj daha mı netlesiyor. Bundan sonra aileme bıyle davranmanı istemıyorum ve konusma benım ıcın bıtmıstır de diyebılırdı mesela..
Bu küfürleri hakaretleri herhangi bir bahaneyle kılıfla kabul ettiginizde ve karsı taraf bunj kabullendıgınızı sustugunuzu gordugunde, bu bittiginiz an.haberiniz yok.
Size asla saygı duymaz o eş.

Insanlarla ortamda elinden telefonu
Düsürmeyenleri görgüsüz buluyorum.
Kalk git oradan madem zaten ciddiye almiyorsan insanlari.

Benim esim ailemin yaninda bunu yapsa,
Ciddi olay cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…