eşimle kavga ettik

Bu mesaja şaşıran olmuş, ben de ona şaşırdım. Şöyle bi S yaparak okudum sabah sabah yolda iken, kessin çocuk yapar diyordum.

Küfürleri hakaretleri nasıl içinize sindirebilip hala birşey olmamış gibi davranabiliyorsunuz aklım şaştı. Bir laf vardır insanların size nasıl davranılacağını siz belirlersiniz.Eşinizin bu şekilde yaklaşımı sizden kaynaklanıyor sinirle oluyor diye birşey yok! İş yerinde müdürüne, patronuna, babasına da mı böyle davranıyor? Çalışan insanlarsınız gece 11 de kv ye gitmek nedir ya?
Kardeşleri geçmiş olsun demedi, eve ziyarete gelmediler diyebilecek kadar hassas olup da ama eşim sinirinden yapıyor diyip hakaretleri sineye çekmek ne kadar çelişkili... Üstelik virüs ortamında hasta olan babanızı neden ziyaret edip riske atsınla Telefonla olması gerekeni yapmışlar. Bu konuda da ailenizin eleştirileri sizi etkilemiş sanırım.Eşiniz de siz de ailenizden etkileniyorsunuz.

Arkadaşım eşinden ayrılmış tecrübeli biri olarak söylüyorum. Hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Evliliği bir güç yarışı haline dönüştürmeyin , dönüştürme .Senin ailen benim ailem derseniz ilerleyemezsinşz ve emin ol ayrılık durumunda senin ailen sana belli etmese bile çok çok üzülür.

Ayrılık ebeveynleri sevindirmez bazıları istisna.
Sana diyeceğim o sinirlendiğinde sen oradan uzaklaş . Emin ol o sana gelecek. Şiddet bir kere insanın hayatına girdi mi devamı gelir. Sakın o duruma sokma kendini.

Seni pamuklara sarsa unutamazsın şiddet unutulmaz o hayatına girdiği an dünyan yıkılır toparlayamazsın elden ayaktan düşersin özellikle çok hassas bir yapın varsa.

O yüzden çok dikkat et. Sessiz kal o sana gelecek o zaman da sen konuş. Bir şeyleri görecek zamanla ama asla güç yarışına döndürme.

Bir de sen msj atma o atsın .. kendine bak günlük işlerini yap. 3. şahıslara bahsetme ..

En önemlisi onu “Hayatının merkezine koyma.”

O zaman sen olursun. Emin ol sen olursun.Dik dur her zaman..Ahmet i de aynı Mehmet i de.. o kadar yıl geçirmişsiniz sabret.

Geçmiş olsun..

2 senelik konu için paragraf yazdım

Neyse hep benzer durumlar zaten.

Esiniz ve ailesi cekilir gibi degiller. Arada cok büyük sorunlar yoksa anjiyo olan babami arayip hatta ziyaret etmezlerse (kovidden dolayi sorun teskil etmiyorsa) araya mesafe koyarim.

Ne kadar terbiyesiz bir adam
Ve siz o kadar küfürden sonra ise giderken sizi opmedigine mi takildiniz pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…