Eşimle kavga etti

Adam cidden ergenle evlenmiş. Bu nedir allah aşkına?

Yalan söylemeniz yanlış, aileden para almanız yanlış, kullanmadiginiz şeylere para harcamaniz yanlış, tek sorumluluğunuz okulken calismayip rapor almanız yanlış. Sorumsuz bir insansınız...

Eşinizin de bazı tavırları yanlış, okulda kimsenin yanına oturma ne demek? Diğer konuda haklı buldum. Bir oturup düşünün hayattaki amacınız ne, ise yarar ne yapıyorsunuz?

Eşin senden büyük diye sende küçüğüm diye diye saçmalıyorsun
15 te değilsin yani
Ayrıca hepimiz küçük olduk, senin ki şımarıklık
Kaç yaşına gelirsen gel düzelmezsin gibi
Sabır da bir yere kadar, sevmesem biterdi demiş zaten adam
İstersen sabrını daha fazla sına..

Ben de biliyorum da her birinde hayretler içinde kalıyorum.
Büyük konuşmak da istemiyorum.
Neyse konuşmayayım.
Benim bu tarz bi kuzenim var
Benle yaşıt ama 5 yaşında çocuk hareketlerine sahip
Gözümün önüne hep o gelir konu sahibinin konularını gördükçe
Mızzz dedi mi annesi gelir, kocasına küstümü gider annesinde yatar. Sosyal medyada da paylaşır 7 sülale duyar ki x yine kocasına küsmüş
Kocası da aynı konu sahibinin kocası gibi pek sabırlı 'gülümlü cicimli' bir mesajla barışırlar yine sosyal medyada
Vıcık vıcık ilişkiler

Adam cidden ergenle evlenmiş. Bu nedir allah aşkına?

Yalan söylemeniz yanlış, aileden para almanız yanlış, kullanmadiginiz şeylere para harcamaniz yanlış, tek sorumluluğunuz okulken calismayip rapor almanız yanlış. Sorumsuz bir insansınız...

Eşinizin de bazı tavırları yanlış, okulda kimsenin yanına oturma ne demek? Diğer konuda haklı buldum. Bir oturup düşünün hayattaki amacınız ne, ise yarar ne yapıyorsunuz?
Eşi aşırı kıskanç ve zorba
Bi kere konu sahibi tayt giyip kahvehanenin önünden geçince adamlar bakmış diye 'muşta' ile kahvehaneyi basmıştı

Benim bu tarz bi kuzenim var
Benle yaşıt ama 5 yaşında çocuk hareketlerine sahip
Gözümün önüne hep o gelir konu sahibinin konularını gördükçe
Mızzz dedi mi annesi gelir, kocasına küstümü gider annesinde yatar. Sosyal medyada da paylaşır 7 sülale duyar ki x yine kocasına küsmüş
Kocası da aynı konu sahibinin kocası gibi pek sabırlı 'gülümlü cicimli' bir mesajla barışırlar yine sosyal medyada
Vıcık vıcık ilişkiler
Allah anasına babasına sabır versin diyeceğim de onlar öyle yaptı belki de.
İlişkileri de herkesin dilindedir tabii.

adama sürekli yalan söylüyosunuz hiç mi utanmıyosunuz ya? beyaz yalan bile değil bunlar baya bildiğin her konuda yalan sölüyosunuz.

adam size iyi dayanıyor valla. ne söylese haklı.
Aslında eşi de öfke kontrolü olmayan birisi
Ama konu sahibine özel bi hassatiyeti var demek
Ha deyince muştayı kapan bunca yalanı sineye çekiyo iki de bir mızmızlanan biriyle iyi duruyo, kum torbası sağ olsun

Sizce çalışmadığı için sınav günü rapor alan biri(hem de birçok sınav için) iş hayatında ne kadar tutunur?
Sürekli rapor alarak iş hayatında tutunulamayacağı kesin, ben 9 eylülü 6 senede bitirdim. Neredeyse her sınavda rapor aldım. Şu an bir işkoliğim. Persephone da okulu sevmiyor sanırım. Kendi parasını kendi kazanmaya başlayınca işi seveceğini düşünüyorum.

Allah anasına babasına sabır versin diyeceğim de onlar öyle yaptı belki de.
İlişkileri de herkesin dilindedir tabii.
Evet annesi çok şımarttı, tüm çocuklarını
Hepsi nazlıdır 45 yaşındaki çocuğu bile nazlanmayı bırakmadı
Bu en küçükleri diye ultra nazlı
Can çıkmadan huy çıkmıyor bence konu sahibininde yaşından dolayı değil karakterle ilgili
O kuzenimde hiç bi yerde çalışamıyor, kim sürekli zırlayan birini çalıştırır

Eşi aşırı kıskanç ve zorba
Bi kere konu sahibi tayt giyip kahvehanenin önünden geçince adamlar bakmış diye 'muşta' ile kahvehaneyi basmıştı

Üyeyi tanımıyorum konularını da bilmiyorum, vaktim olunca bakayım eğlenceli gibi göründü.

Esi de öyleyse tencere kapak olmuşlar demek ki...

Üyeyi tanımıyorum konularını da bilmiyorum, baktım olunca bakayım eğlenceli gibi göründü.

Esi de öyleyse tencere kapak olmuşlar demek ki...
Tuhaflar
Ne beraber yapabiliyorlar ne ayrı..
Geçen ayrılacaklardı olmadı barıştılar ama didişmeden de duramıyorlar
Adam zorba olmasına rağmen bu kadar mız mız bi kadına iyi dayanıyo
Sonundan korkuyorum işin

sen hala kendin için birşeyler yapmayacakmısın..
sana nokta atışı bulunduğun yere yakın psikolog önerdim ama gördüğüm kadarıyla çözüm odaklı değil sorun çıkarma odaklı yaşıyorsun..
insan neden kocasına yalan söyler ki demek yaptığının yanlış olduğunun farkındasın.. farkındaysan neden yanlışta ısrarcısın..

aynı yalanı yakalamış olsan küsüp gene annenin evine giderdin kesin.. adam çocuk büyütüyor ergen davranışı bile değil bu yaptığın..

sen hala kendin için birşeyler yapmayacakmısın..
sana nokta atışı bulunduğun yere yakın psikolog önerdim ama gördüğüm kadarıyla çözüm odaklı değil sorun çıkarma odaklı yaşıyorsun..
insan neden kocasına yalan söyler ki demek yaptığının yanlış olduğunun farkındasın.. farkındaysan neden yanlışta ısrarcısın..

aynı yalanı yakalamış olsan küsüp gene annenin evine giderdin kesin.. adam çocuk büyütüyor ergen davranışı bile değil bu yaptığın..
Onun derdi düzelmek değil ki
Ne kadar mızmızlanırsan mızmızlanayım ( yazması bile zorladı ) kocam beni nazlasın
Ailede fazla şımartılmış çocuklar büyüyünce de düzelmiyorlar sanırım
Çalış demiştim kocam kıskanç, kızar diyordu
Ama okula gitmesine kızmamış aynı koca ?
İşine nasıl gelirse...

Tuhaflar
Ne beraber yapabiliyorlar ne ayrı..
Geçen ayrılacaklardı olmadı barıştılar ama didişmeden de duramıyorlar
Adam zorba olmasına rağmen bu kadar mız mız bi kadına iyi dayanıyo
Sonundan korkuyorum işin

Adamın sabrı elbet bir gün tükenecek. Zorba bir insanın sabrı tükendiğinde neler yapabileceğini kestirmek zor değil.

Back
X