Eşimle kavga etti

Konularıma şöyle göz gezdirdim de içim şişti yahu harbi kocan çocuk büyütüyormuş yazık valla
 
Yeri değil belki ama
Kızın nasıl oldu?
Çakma Nuri Alço bulundu mu ?
Kizim iyi allaha şükür canım. .çakma Nuri Alcoyuda bulduk.:-)ev sahibi çocuğun kuzeni çıktı. Ailesine şikayet ettik.Kocam çakma Rocky gibi yürüdü adamın üstüne. .Hallettik şimdilik. Sagol ilgilendiğin için. . (Çakma Nuri Alco esprisine hala gülüyorum):-)
 
Kizim iyi allaha şükür canım. .çakma Nuri Alcoyuda bulduk.:-)ev sahibi çocuğun kuzeni çıktı. Ailesine şikayet ettik.Kocam çakma Rocky gibi yürüdü adamın üstüne. .Hallettik şimdilik. Sagol ilgilendiğin için. . (Çakma Nuri Alco esprisine hala gülüyorum):-)
Ben okuduklarımı hayal gücümle birleştiririm. O çocuğu da 'Nuri Alço' gibi düşündüğümden böyle kodlamışım :D
Keşke şikayetçi olsaydınız, yaptığı ciddi birşey. Yarın başkalarına da yapabilir
 
Kizim iyi allaha şükür canım. .çakma Nuri Alcoyuda bulduk.:-)ev sahibi çocuğun kuzeni çıktı. Ailesine şikayet ettik.Kocam çakma Rocky gibi yürüdü adamın üstüne. .Hallettik şimdilik. Sagol ilgilendiğin için. . (Çakma Nuri Alco esprisine hala gülüyorum):-)

Canım çok sevindim inan yavrunun iyi olmasına.o gün gördüm ama yazamadım.
Çok şükür çok şükür...Polis e verseydiniz keşke
 
Ben okuduklarımı hayal gücümle birleştiririm. O çocuğu da 'Nuri Alço' gibi düşündüğümden böyle kodlamışım :KK70:
Keşke şikayetçi olsaydınız, yaptığı ciddi birşey. Yarın başkalarına da yapabilir
Hahahaha evet iyi bir kodlama olmus:-)
Canim çocuğu şikayet etmeyi istedik ama olay çok büyüyecek çocuğun okul hayatı mahfolacak ve buna sebep kızım olacaktı haklı bile olsak.bunu kızımda istemedi.çocuğun ailesi ise oğullarına ceza vereceklerini ve birdaha böyle birşey asla yapmayacağını söylediler çok üzgündü annesi ve babası. Onlarinda suçu yok haberleri yokmuş. Artık dikkat ederler çocuklarına eminim.
 
Cocuk gibisiniz.esiniz gayet olgunlukla karsiliyo tavirlarinizi bu ne ya oyuncagi kirilan cocuk gibi.benim oglum bile oyuncagi kirildiginda bisey olmaz anne diyo :) ayrica esinizin maddi durumu sikintidaysa bi zahmet ruj vs almayip eve patates sogan alin
 
Ben olsam senin gibi bir insana bir dakika dahi katlanamazdım tahammül edemezdim. Eşin çok sabırlı, tebrikler.
 
Kan beynime sıçradı ya bu nasıl bir ilişki gerçi ortada da bir ilişki yok gibi ev arkadaşı misali
 
Arkadaşlar eşimle kavga ettik ve küsüm. Kavganın bir çok sebebi var.

Öncelikle geçen hafta okulda sınav haftamdı ve sınavların bir çoğuna çalışamadığım için rapor almıştım. Ama kocam hasta olmadığım zaman rapor almama kızıyor yani bi ders çalışacaksın onu da yap sorumsuz musun vs.

Son sınava yine çalışmadım, kocam önceki akşam "yarınki sınavına çalıştın mı ?" dedi ben de evet dedim.

Ertesi gün eşim işe gidince sağlık ocağından yine rapor aldım sınava gitmedim.

O arada tesadüfen ananem ve abim bana aynı anda para göndermişti harçlık diye. Eşim ailemden para almamı kesinlikle istemiyor gururuna yediremiyor ama ben alıyorum ailem sonuçta. Eşim olan imkanını benden esirgemez ama yine de bize zor yetiyor ailem kendime üç beş bişey alırım diye yolluyolar ne var bunda.

Neyse sağlık ocağından Çıkınca gratis'e gittim. O ayrı bi mesele çünkü kozmetik almamı da istemiyor. O konuda haklı çünkü benimki bi tür bağımlılık yani sosyal hayatım sıfır ama evde çeşit çeşit fondotenler rujlar vs var. Ama işte para göndermişler diye gittim. Eşim aradı nerdesin dedi okuldayım dedim :KK43:

Akşam eve geldi gratis poşetini gördü yine mi makyaj malzemesi aldın dedi daha önce almıştım dedim. Poşetin içinde fiş kalmış. Orda tarih saat yazıyo ya "sen bu saatte sınavda değil miydin" dedi ben de "çalışamadım rapor aldım" vs dedim. O da "ben sana böyle yalan söylesem işteyim deyip başka yerde olsam beni aldatıyo musun deyip dünyayı başıma yıkardın ama neyse üstüne gelmiyorum bu ara" dedi.

Sonra fişe tekrar bakmış "sen hani kredi kartını kapatmıştın bu kadar çok alışverişi nasıl yaptın" dedi. Ordan ailemden para aldığım da ortaya çıktı yine kavga ettik.

Sonra benim yeni aldığım aydınlatıcıyı incelerken yere düşürüp kırdı. Gerçekten kendi bütçemize göre azımsana ayacak bir para vermiştim ve çok sevmiştim. Ağlamaya başladım. Eşim de bağırdı "sen çocuk musun insan bunun için ağlar mı kaç yaşındasın" vs. Neyse akşam gider yenisini alırız diye kararlaştırdık da ben de ona baya bağırdım kırdın aydınlatıcımı diye.

Sonra başka bi kavga (bunlar birer saat aralıkla oluyor) okulda kimsenin yanına oturma ergen onlar asılırlar sana vs dedi. Ben de "ben de onlarla yaşıtım bi ergenle niye evlendin o zaman" dedim. Sonra facebook'a benim çirkin çıktığım fotoğrafımızı koymuş diye bağırdım çünkü bağırmayınca kaldırmıyor. O da "senin bütün fotoraflarını siliyorum o zaman" dedi. Neyse silmedi. Ama o fotoğrafı kaldırtana kadar baya tartıştık.

Görümcem de istanbula gelmiş ailesini görmeye hafaa sonu kv kp görümce eşim ben belimiz mangala gidecekmişiz. İstemiom gelmek vs dedim hiç sevmiyorum görümcemi görmek istemiyorum her şeyime mana buluyolar. O da geldeksin falan dedi. Yine aynı şeyler.

Sonra yanıma geldi sarıldı ben kalktım. "Hayırdır gözüm" dedi (hep gözüm diyor :KK43: ) . Ben de "hep sevişmek istediğin zaman iyi davranıyosun başka zaöan dinlemiyosun bile bana saygı duymuyosun" dedim. O da "çünkü beni başka hiçbi konuda mutlu etmiyosun hiçbi işe yaramıyosun hadi yemek falan yapmayacağını evlenmeden önce de biliyordum ama ağlayıp zırlamaktan başka bişey yapmıyosun bütün gün kitap oku film izle benle mesajlaş çocuk bakıyorum resmen" dedi :KK43: ben de "beni sevmiyosun iste" dedim.O da "keşke sevmeseydim bu saçmalıklara bi dk bile katlanmazım" dedi. Gitti bütün gece kum torbasını yumrukladı.

Sabah da bana gül almış (ya da bi yerden koparmış) onu verdi barıştık. Ben olgun hareket edemediğimi biliyorım bu konularda muhtemelen hep beni suçlayacaksınız ama "başka işe yaramıyorsun" demesine hala çok kurgınım yani ona kırgınlık değil de kendimi işe yaramaz hissediyorum :KK43:
Ailenden para almani harcamani raporuna bise diyemem ama benden sana tavsiye asla kucukte olsa yalan söyleme eşine çünkü ortaya çıkarsa daha büyük tepkiler alirsin eşin yine alttan almis ama bu surekli olursa sana güvenir mi sanıyorsun
 
Sen calismiyorsun, okumuyorsun, evde yemek yapmiyorsun eee sıķılmadan nasil yasiyorsun bu cafelerde gezen ergenler gibi o kafe bu kafe geziyor musun?
Yapma guzelim hayat ısiğin soner kendine bir amac edin bu sorumsuzlukla sen cocuk ta yaparsin artik vicdanliysa annen bakar.
 
Bazen erkeklere acıyorum. Yazık diyorum çekilmez bir hayata sürüklenip birde bunu yaşamak zorunda bırakılmak. Tıpkı sizin eşiniz gibi. Kadın şımarık olmalı hadsiz olmalı bir nebze evet ama uygun yerinde. Hayatın her döneminde değil.
 
Sana bişi dicem. Bende 23te evlendim. Eşimin ütüsünde bir çift çizgi olsa surat yapar bezdirirdi. Yemek tuzlu olsun yemezdi. Bi de kpss çalışıyordum günde 11 saat. Sonra insafa geldi de benden giden gitti. Eşini öp başına koy. Çocukluğu bırak olgunlaş. Kendine gel sen artık bir K A D I Nsın
 
Back
X