Eşimle imtihan

Ben babam okuttu okumamı ıstedi dedim başarılıydım okulda demedim zaten.burdakiler gibi yattım da sıvı geldide hamile kalırmıyımda konusu yapmıyorum ben bunları yaşıyorum hayatımda var bunlar ve babam eşimin bu söylediklerini bilmiyor burda bir arkadaşa da belirttim.Yazı kurallarını bilmen akıllı mı yaptı seni? Kusura bakma canım ya sana layık yazamadım!

Hayır yok söylemedim söyliyemedim nasıl denir bu laf
Evliliğinizde tek sıkıntınız buysa, ya psikolojik bi hastalığı var ya da yobaz mı diyeyim nasıl desem bir takıntısı var, yanlış biliyor bir şeyi, ona inandırmış kendini gibi geldi. Bi gün oturun samimiyetle sorun sebebini. Sebep ne bana da öğret vs diyerek. Sebebini söylerse ona göre önüne kanıt sunun bak böyle bi şey yok araştırdım falan diye önüne sunun. Saydığı bir büyüğünüz varsa ona danışın. Allah akıl fikir versin. Sizin de Allah yardımcınız olsun.
Bir de acayip öfkeli. "P..." falan ne demek ya 9 yaş kardeşe? O kelime ne alaka? O zaman tek çocuklu bi ailenin kızıyla evlenseymiş. Böyle bi şeyin hiçbir dinde de hiçbir yerde de kabulü olamaz

Son düzenleme:
Yok estağfurullah. Burda herkes esit. Trol değilsen depresyonda misin acaba? Niye babana soylemiyorsun durumu?

Yok estağfurullah. Burda herkes esit. Trol değilsen depresyonda misin acaba? Niye babana soylemiyorsun durumu?
babam çok iyidir merhametlidir ama çok kötü birşey olmadıktan sonra boşanmaya karşı,söylersem öyle şeyler olurki yazamıyorum olaylar büyür aile içinde.

babam çok iyidir merhametlidir ama çok kötü birşey olmadıktan sonra boşanmaya karşı,söylersem öyle şeyler olurki yazamıyorum olaylar büyür aile içinde.
Anladım. Ama eşinize söyleyin beni bunları başkasına söylemeye mecbur etme diye. Ya da boşanmaya niyetliyseniz annenizle konuşun. Babanıza söylemesin ama boşanma konusunda babanizi yumusatsin.

Çok zor durum.Elin adamını sokmadin ya.İyi sabretmissin.

Ailem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyo
Damatlarının oğullarına p.ç dediğini nasıl kabulleniyorlar? Hem de 9 yaşında çocuğa. Sizin kocadan değil aileden yana şansınız yok. Aileniz cahil olduğu için bu adamı çekiyorsunuz. Maddi sorunumuz yok durumumuz iyi gel kızım başımızın üstünde yerin var diyeceklerine boşanmak yok diyorlar.

Geçen gazetede okudum. Damatları kuma getirmek istemiş, itiraz eden kızlarını öldürmüş; annesi diyor ki dövdüğünü biliyordum ama ses etme dedim. Kuma için bile getirsin kızım sen yuvanı bozma demiş.

Ailem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyo
Desin, siz yine de boşanın? Bu ülkede çoğu aile istemiyor zaten kızlarının boşanmasını. Dayaktan, aldatmadan daha beter bu. Bir ruh hastasıyla beraber yaşıyorsunuz.

Bilmiyorum oğluma kıyamıyorum ama bi yandanda mutlu degılım tabi oğluma hiç yansıtmıyorum annemler kabul etmez boşanmamı mesleğimde yok
Oğluna kıyamamak ne alaka? Boşanmamak için çocukları bahane etmeyin. Babalık iptal olmuyo boşanınca. Böyle bir ortamda evli kalınca da çocuk çok mükemmel yetişmiyo

Allahım Allahım bunlar nasıl laflar. Kardeşinize bu kadar hakaret ediyor. Aklım almıyor

Aynı şehirde yatılı kalınmasına gerekli olmadıkça karşıyım ama sizin durum çok farklı bir boyutta. Eşiniz çıldırmış hiç normal değil. Kardeşime aileme böyle konuşan adama ki konuşamaz paralarım bir gram sevgim saygım kalmaz.
Ha şunu da ekleyeyim kocanızın aklı çok başka çalışıyor demedi demeyin.

Salaktım seviyo diyodum yaşım küçüktü toz pembe geliyodu hersey büyüdükce anne olunca anladım
O yüzden mu ikinci çocuğu istiyorsunuz bu adamdan? Neyi anladınız tam olarak?
Şu an bir tartışma olmuş, bir iki güne unutursunuz merak etmeyin. Bahane olarak oğlunuzu gösterip yeni bir çocukla bosanmamayi iyice garantileyeceksiniz sonra çocuklarım için çektim diyeceksiniz. Bu bahaneye sadece kendinizi kandırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…