Eşin ileri derecede beyinsiz kusura bakma kimseye böyle ithamlarda bulunmam ama bu nasıl bişey kardeşimizi eve sokamicaz mi niye hayırdır yani kıskanıyor mu nasıl sapkınlık bu ya küs ve konuşma bence asla surat as otur aklı başına gelirse artıkMerhaba kızlar sizi sıkmak istemiyorum direk konuya giricem 6 senelik evliyim eşimle severek evlendik ama eşimin ailemle bir türlü arası uyuşmadı aileminde eşime karşı tabi 2 tane oğlan kardeşim var biri delikanlı neyse evlendiğimizden beri kesinlikle eşim kardeşler falan kalmaya gelmıycek dedi hayır desemde hep tamam oldu eşiminde kardeşi var oda gelmiyo çünkü eşim hayır diyo neyse gel zaman git zaman oğlan kardeşim delikanlı oldu muhabbetler uyuştu etti ama eşim hala kalma etme konusuna karşı tabi ben dinlemiyorum artık en son kardeşim 4 ay önce falan geldi aynı şehirdeyiz ailemle ama ailem gezmeyi çok sever oda ailemle gitmediği için bende 1 gecelik gel diyorum her kardeşim geldıgınde gittiğinde evde kıyamet kopuyo tabi neyse annemler gene yoktu dün ben kardeşimi çağırdım yemek falan yedik sabahladık kardeşimle falan eşim bana sürekli mesaj atıyo yarın hemen gündüz gönderceksin diye falan bende kardeşimi kahvaltıdan sonra 3 gibi yolladım huzursuzluk olmasın dedim cebine de 100 lira harclık verdim eşim eve geldi sende para varmı dedi falan neyse bende kardeşime verdim dedim kıyamet koptu evde bende sen kimsin karışıyosun dedim o benim kardeşim işine gelirse dedim ve sonra da dedim zaten seni sevmiyorum artık çocuk için bu evdeyım dedim 3 yasında oğlum var ve gercekten sevmıyorum cocuk ıcın duuruyorum biz eşimle nerdeyse hiç tartısmayız ama boyle konularda bağırıyo mallaşıyo sonra annem aradı konustuk dedim manyak oğlun duş aldı öyle çıktı bu soğukta gitti diye telefonu kapatır kapatmaz eşim o kimki benim evimin banyosunu kullanıyo falan filan dedi.napcam kızlar ben ya sevmiyorum artık kocamı hele böyle şeyler yüzünden daha da varda anlatmaya yazılar yetmez
Nasıl bir zihniyet bu ya nasıl insanlarsiniz kardeş bu kardeş yeri gelir 1 ay kalır yeri gelir 1 yıl . Erkek kardeş koca olmadan eve gelemicekmi nasıl sapkınlık.bu ya öz kardeş can yani canBen bu konuda adama hiç kızmadım baştan beri aynıymış neden devam ediyorsunuz ?
Mesela bende iki günden fazla misafir ağırlamak istemiyorum hadi ailesi gelsin bir hafta ama erkek kardeşi o yokken evde istemem . Altı yıl sonra boşanmak istese güle güle derim .
Böyle bir adamı haklı bulmuyorum da birden ne oldu çocuk yokken ayrilsaydiniz
Sanane ?Nasıl bir zihniyet bu ya nasıl insanlarsiniz kardeş bu kardeş yeri gelir 1 ay kalır yeri gelir 1 yıl . Erkek kardeş koca olmadan eve gelemicekmi nasıl sapkınlık.bu ya öz kardeş can yani can
Evet sapkın bir düşünce tarzına sahipsin hem neden kendi kardeşini 10 kere görüyorsun onu anlamadım üzgünüm çevrende seni tanıyanlar adınaSanane ?
Ne sapkınlıği pardon ? Toplasan on kere gördüğüm adam kusura bakma bende bir yıl kalamaz ağzını toplayarak konuş forumda olduğun için istediğin her haltı soyleyemezsin
Forumda görmediğin bir insan olunca istediğin her şeyi yapabileceğini mi zannediyorsun ? Terbiyesiz bir insansın beni alintilamaEvet sapkın bir düşünce tarzına sahipsin hem neden kardeşini 10.kere görüyorsun onu anlamadım üzgünüm çevrende seni tanıyanlar adına
Karşımda olsan bu sapkın ve edep yoksunu düşüncene daha ağır yorumlar yapardim iyi akşamlarForumda görmediğin bir insan olunca istediğin her şeyi yapabileceğini mi zannediyorsun ? Terbiyesiz bir insansın beni alintilama
Karşında olsam konuşurdun yazı yazmadın belli ki satasacak polemik çıkaracak kin kusacak insan arıyorsun edepsiz ve sapkınlık laflarını sana iade ediyorum . Nasil bir fantezi dünyan var ve içinde neler kurdun az çok anladım . Sen kendi fantezi dünyamda kal hakaret etmeyi kes devam edersen hukuki haklarimi arayacağımKarşımda olsan bu sapkın ve edep yoksunu düşüncene daha ağır yorumlar yapardim iyi akşamlar
Yahu güzel arkadaşım. Burda konu olan kadının kendi öz kardeşi gelmeyecekte kim.gelecek. gözünü sevdiğim. Kafayı yiyecem şu forumda ya . Ha elinden geleni ardına koyma bu arada içinde kalmasın bende aynı şekilde.karsilihini veririm merak etme . Asıl.merak.konusu sen ve bu konuda da karısının kardesini.istemeyen cahil adamin fantazi dünyası .Karşında olsam konuşurdun yazı yazmadın belli ki satasacak polemik çıkaracak kin kusacak insan arıyorsun edepsiz ve sapkınlık laflarını sana iade ediyorum . Nasil bir fantezi dünyan var ve içinde neler kurdun az çok anladım . Sen kendi fantezi dünyamda kal hakaret etmeyi kes devam edersen hukuki haklarimi arayacağım
Siz bir kara cahille evlisiniz çok yazık kendinizi bu yobazdan kurtarin Allah sabır versin hayırlısı ni versin.kardesimin gelmesine karışacak adamın alnını karislarimŞuan yemin ederim tam üstüne bastınız ayni şeyleri söylüyor
Biz arkadaş değiliz birincisiYahu güzel arkadaşım. Burda konu olan kadının kendi öz kardeşi gelmeyecekte kim.gelecek. gözünü sevdiğim. Kafayı yiyecem şu forumda ya . Ha elinden geleni ardına koyma bu arada içinde kalmasın bende aynı şekilde.karsilihini veririm merak etme . Asıl.merak.konusu sen ve bu konuda da karısının kardesini.istemeyen cahil adamin fantazi dünyası .
Gözünü falan sevmiyorum tamam mı asla arkadaşta olmak istemiyorum senin gibi biriyle bu sekilde yaşamaya devamBiz arkadaş değiliz birincisi
İkincisi sen daha tanıdığın neden istemediğini bilmediğin bir kadını edepsiz ve sapkın olarak etiketleyen birisin eger düzgün iletişim kurmak istesen neden kabul etmiyorsun diye sorarsın değil mi ?
İkincisi konu sahibinin kocası normal çok haklı dediğim bir yazı var mı ?
Üçüncüsu hiç tanımadığın bir insanla bu şekilde konuşup sonra hiçbir şey olmamış gibi gözünü sevdiğim falan yazma bana da soru sorma iletişim kurmak istemiyorum
Benim.erkek.kardesm de sürekli gelir işimi bile görür çocuğuma bakar Allah razı olsun evladım o benimNasıl kafalar bunlar kardeş demek evlat demek ,en azından benim için.Kardesim gelir , kalır hatta eşim zorlar.Tek yaşıyor hasta oldumu eşim arar "gel ablan , baksın ilgilensin" diye .Bu derece yasak koyan adamlar bence sapik herkesi de kendi gibi sapik zannediyor bence.......
Kardeşime böyle diyecek adamın ....Kız kardeşin olsaydı keşke diyo iki tane öküz kardeşin var diyo en azından gelince evine sana yardımcı olurdu iki dertleşcegın bacın olurdu diyo
Kocam kardeşime piç diyecek artık eski kocam olurdu. Aç kalır gene o şerefsizle yaşamazdım.Bahçeli eve taşındık biz yazın havuz kurarız dedik baya büyük olanlardan direk dediği şu Küçük oğlan kardeşim 9 yaşında asla okardeşin gelip havuza girmiycek girerse o havuzu parçalarım p.ç diyo kardeşim için
O zaman ailenize eşinizin onlar için dediği şeyleri, yasakladığı şeyleri bir bir anlatın. Benim evime kardeşlerim dahil siz de gelmeyin huzurumu bozmayın deyin. Gül gibi yaşayın gidin sevgili eşinizleAilem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyo
Bu da psikolojik şiddet?Ailem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyo
O kim oluyorda sizin kardeslerinize.okuz diyebiliyor sizin tavrinizda nasil boyle.normal sasirdim dogrusuKız kardeşin olsaydı keşke diyo iki tane öküz kardeşin var diyo en azından gelince evine sana yardımcı olurdu iki dertleşcegın bacın olurdu diyo