Gülüncek birşey mi var orta da? Yoksa biz mi şakanı anlamadık? İnsanlar dertliyken dikkat edemiyor malesef kusura bakma tatlımBu konu beni noktalama işareti azlığı, konu sahibinin ucusmasi nedeniyle aştı. Postta kalan arkadaslara başarılar diliyorum
Öyle çoluk çocuk yaşlarda, meslek iş eğitim sahibi olmadan evlenirseniz olacağı buydu, boşanın bence, diğer yorumlarınıza da bakılırsa adamın sizin ailenize ve kardeşlerinize hastalık boyutunda tiksintisi var. Siz de sevmiyormuşsunuz zaten ne diye muhtaç gibi yanındasınız madem ailenizin de durumu iyiymiş?Salaktım seviyo diyodum yaşım küçüktü toz pembe geliyodu hersey büyüdükce anne olunca anladım
kıskanması benim sorunum değil ne olursa olsun böyle davranamaz yaşım büyüdükçe artık kabullenemiyorum9 yaşındaki çocuğu mu kafasına takmış Allah ıslah etsin akıl fikir versin başka bişey diyemiyorum.100tl ye artık doğru düzgün bişey bile alınamıyor çok basit bı insan maalesef.ama şaşırmıyorum bunlar kıskanç tipler aile bağın onun gücüne gidiyor belli ki
Ailem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyoÖyle çoluk çocuk yaşlarda, meslek iş eğitim sahibi olmadan evlenirseniz olacağı buydu, boşanın bence, diğer yorumlarınıza da bakılırsa adamın sizin ailenize ve kardeşlerinize hastalık boyutunda tiksintisi var. Siz de sevmiyormuşsunuz zaten ne diye muhtaç gibi yanındasınız madem ailenizin de durumu iyiymiş?
Çok haklısın. kendi aile içi iletişimi kötüyse kıskanıyordur ama inan tahammül edilecek gibi durmuyor .oturun konuşun desek pek laftan anlayacak bı tipte değil anladığım kadarıyla.sen ne düşünüyorsun?ne yapmak istiyorsun boşanmak çözümdür belkidekıskanması benim sorunum değil ne olursa olsun böyle davranamaz yaşım büyüdükçe artık kabullenemiyorum
O zaman ailende onun koyduğu kurallara uyacak maalesef. laftan anlamaz ki bu adam. gerçekten yaptığı kabaca ve çirkin Allah sabır versin sanaAilem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyo
Çok boşanmak istiyorum kafamda ki planım halk eğitimlerine gidip bişeyler öğrenip o mesleği yapıp biraz kazancımı oğluma yetecek kadar kazanç sağlayıp hemen boşanmakÇok haklısın. kendi aile içi iletişimi kötüyse kıskanıyordur ama inan tahammül edilecek gibi durmuyor .oturun konuşun desek pek laftan anlayacak bı tipte değil anladığım kadarıyla.sen ne düşünüyorsun?ne yapmak istiyorsun boşanmak çözümdür belkide
O zaman planını hayata geçirmeye calis.ille halk eğitim olmasına gerek bı iş bul bı yerden başlaÇok boşanmak istiyorum kafamda ki planım halk eğitimlerine gidip bişeyler öğrenip o mesleği yapıp biraz kazancımı oğluma yetecek kadar kazanç sağlayıp hemen boşanmak
Dedim zaten senin ananda bacında öyle ozaman dedimAdam gerçek bir ruh hastasıkardeşime p.ç dedirtmezdim ayrıca p.ç de sensin khpe de sensin şerefsiz derdim. ne kolay hakaret kabul ediyorsunuz yahhhuuu havuzu batsın alsın başına çalsın iğrenç herif
Haklısınız korunmayı ihmal etmeyin nolur nolmaz. İkinci bir gebelik durumunda iyice sana hayatı zindan eder.Evet düşünüyodum aylar önceye kadar ve sonra dedim ki gelecegın bu adamla belli degıl neden bu adama bir çocuk daha doğurasınki
Çarşaflıyım kabul etmezler beni almazlar işeO zaman planını hayata geçirmeye calis.ille halk eğitim olmasına gerek bı iş bul bı yerden başla
Siz de kaç yaşında kadın olmuşsunuz tamam annecim babacım deyip köşenize mi çekildiniz yani hayatınıza başkaları mı karar veriyorAilem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyo
Allah razı olsun dua edinHaklısınız korunmayı ihmal etmeyin nolur nolmaz. İkinci bir gebelik durumunda iyice sana hayatı zindan eder.
Umarım bir an önce kendine çıkış yolu bulursun inşallah.
19 yasımda evlendım babam cok okumamı istedi hep özel okullarda evde özel öğretmenlerle büyüttü ama ben sevince evlenmeyi tercih ettimSiz de kaç yaşında kadın olmuşsunuz tamam annecim babacım deyip köşenize mi çekildiniz yani hayatınıza başkaları mı karar veriyor
bu laftan sonra o evi o adamın başına yıkmadın mıBahçeli eve taşındık biz yazın havuz kurarız dedik baya büyük olanlardan direk dediği şu Küçük oğlan kardeşim 9 yaşında asla okardeşin gelip havuza girmiycek girerse o havuzu parçalarım p.ç diyo kardeşim için
bu laflardan ailenin haberi var mı acabaAilem aldatma dayak falan olmadığı sürece boşanmak yok diyo
Hayır yok söylemedim söyliyemedim nasıl denir bu lafbu laftan sonra o evi o adamın başına yıkmadın mı
bu laflardan ailenin haberi var mı acaba
Bu konu trol mu anlayamadim. Özel okullarda, özel öğretmenler büyüttü. Ama yazım kuralları, imla sıfır.19 yasımda evlendım babam cok okumamı istedi hep özel okullarda evde özel öğretmenlerle büyüttü ama ben sevince evlenmeyi tercih ettim