-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ben de birşey soracağım.bıktığınıza göre sulanma problemi yaşamıyor musunuz ? Nasıl hallediyorsunuz?Cocuk en geç 9da uyumuş olursa çok güzel vakit ayirabilirsiniz. Benim oğlum 8-9 arası uyuyor sağ olsun eşim hemen tepemde. Ben de bu adamdan nasıl kurtulacağım diye konu açacağım yakında. Günde bir bile yetmiyor adama bıktım bıktım
Ferhans ve cinsel tespitleriBacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Eee konu cinsellikFerhans ve cinsel tespitleri
Calcifer çok erken yatmıyor mu. Gündüz uykusuna yatırıyor muİlk önce çocuğun uyku saatini erkene çekmekle başlayın. Benimki en geç 20.30da uyumuş olur. Eşinizle birbirinize daha çok zaman ayırabilirsiniz böylec
çocuk 9da yatıyormuş yahuÇocuğumun yaşını yazmayı unutmuşum. 10 yaşında
Sabah okula gidiyor hafta içi erken yatıyor 9 gibi
Hafta sonu biraz geç yatıyor
Yani 21.00 de de uyumayıverin yani. Ner yardan ne serden derseniz olmaz. Hafta arası 1 gece 22.30 da uyuyuverin. E haftasonu de cuma ctesi var ertrsi gün tatil. Ayarlayabilirsiniz yani yeterki isteyinBenim çocuğum 10 yaşında. Hafaa içi okul olduğu için en geç 9 gibi yatıyor. Hafta sonu biraz daha geç oluyor.
Hafta içi o kadar yorgun oluyorum ki, kızım uyuyunca bende uyuyakalıyorum
Hay senin sulanmana yaBen de birşey soracağım.bıktığınıza göre sulanma problemi yaşamıyor musunuz ? Nasıl hallediyorsunuz?
Gayette zevkli geliyor neden gelmesinBacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Gündüz uykusu yok canım. Gündüz uyuduğunda 21.00da yatıyordu en geç 21.30.Calcifer çok erken yatmıyor mu. Gündüz uykusuna yatırıyor mu
Bacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Ee siz erkek misiniz?Bacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Bende hep dokuz buçukta yatırıyorum benimkileri ama çevremdeki çocuklar hep geç yattıkları için çocuklarımı çok erken mi yatiriyorum diye vicdan azabı çekiyordum senin bu yazıni gördüğüme sevindimGündüz uykusu yok canım. Gündüz uyuduğunda 21.00da yatıyordu en geç 21.30.
bir de benimki kaçta yatarsa yatsın 7 - 7.30 gibi kalkıyor o yüzden erken yatırıyorum
20 li yaşlarda şimdi aldığım zevki aldığımı hatırlamam.Bacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Ben 26 yaşındayım, hiç cinsellik yaşamadım ve hiç de içimden gelmedi yaşamak. Temel ihtiyaç falan değil o tamamen insanın kendini kandırması zaten. Kadın da, erkek de cinselliği gözünde çok büyütüyor bence.Bacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Neden yani neden ? Sulanma sorunu yaşıyorum ona çözüm arıyorum.konu da cinsellik zaten
Valla ben de.benim azala azala kalmadı neredeyse.eski günlerimi o kadar özlüyorum ki.keşke geri dönebilsek.20 li yaşlarda şimdi aldığım zevki aldığımı hatırlamam.
Nwden ki ?Ee siz erkek misiniz?
Nasıl tekrar hissedebilinir ya.Gayette zevkli geliyor neden gelmesin
İçiniz kurumuş sizin,siz hissetmiyorsunuz bize ne.
Yemek yemezsen ölürsün sevismezsen ölmezsin olması grektigi için yapmak zorunda değilsin.
Bos tespitlerle üyelerin de cinsel hayatlarını bozma bı zahmet