Eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz

Ben yurtdisindayim burada bütün cocuklar 7.30 da yatıyor yaz kış ben 9da yatiriyorum baya geç oluyor onlara göre

Yoo oyle bir şey sormamışsınız. Ne yazdığınızdan haberiniz yok daha.
Hanımefendi
O hiyerarşinin tüm insanlık için geçerli olduğunu zannetmek çok daha büyük bir cehalet aslında. Yerçekimi yasası gibi bilimsel bir yasa mı ihtiyaçlar hiyerarşisi?
Burada sordum ya görmediyseniz dönüp bakın bilmiş bilmiş konuşmayın

Valla gayet temel ihtiyac. 3 aylik bebegim var gece 5 te uyanıp kocamı uyandırmak zorunda kalabiliyorum bazen . Cinsellik yasamadiginiz icin böyle dusunuyor olabilirsiniz

Valla gayet temel ihtiyac. 3 aylik bebegim var gece 5 te uyanıp kocamı uyandırmak zorunda kalabiliyorum bazen . Cinsellik yasamadiginiz icin böyle dusunuyor olabilirsiniz
Bakın TDK'da ihtiyaç kelimesinin üç farklı anlamı var:
-Gereksinim
-Güçlü İstek
-Yoksulluk, yokluk

İhtiyaç derken, sizler gereksinim anlamında kullanıyorsunuz. Bu doğru değil. Güçlü istek olarak ihtiyaç mı cinsellik, evet güçlü bir istektir. Ama bir gereksinim değildir. Zaruret değildir. Cinsellik yaşamayan kişi cinselliğe muhtaç olmaz.

Umarım anlatabildim.

Olur bacım olur. Düz duvara tırmanmak deyimi nereden geliyor sizce?

Çocuğu bilemem deneyimli anneler cevaplamış zaten ama hafta içi biz de bazen öyleyiz. Hiçbir zaman doymamış hissetmedim eşimin de hissettiğini düşünmüyorum. Haftada 7 boş beleş, hiçbir şekilde tatmin etmeyen üstünkörü ilişkilerdense haftada 1 tam olsun bizim olsun.

Ama sizdeki anlaşmazlık şu. Hem vakit bulamıyorum diyorsunuz hem de eşiniz tamam o zaman haftada 1 deyince istemiyorsun diye sızlanıyorsunuz. Nedenini anlamadım. Siz reddederken adam her dakika dik bekleyemez?

Olur bacım olur. Düz duvara tırmanmak deyimi nereden geliyor sizce?
Bu güçlü isteğine ket vuramayan, kontrol edemeyen, dışa vuran insanlar var elbette. Zaten genelde erkekler için kullanılır o tabir ki erkeklerin otokontrol mekanizması daha zayıftır. Bu durum cinselliğin bir gereksinim olduğunu kanıtlamaz yani.

İsteğe ket vurmak gerekmiyor işte. Sevisebilecegin biri varken sevişiyorsun. Yoksa da mastürbasyon yapıyorsun. Ay yok ben orgazm olmayayım kalsın içimde bu istek kendi kendine söner demiyorsun. Ayrıca libidonun sadece erkeklere özel bir şey olduğunu düşünmüyorum, kadınlar da düz duvara tırmanabilir bir süre bir şekilde orgazm olmazsa.

Ben bakit belirlenmesi için değilde
Bizde mi anormallik var yani diğer çocuğu olan kişilerin nasıl bunun için sordum

Evet bence sizde anormallik var. 9da yatan çocuğunuzdan sonra uyuyormuşsunuz. 10a dek 1 saat durmayı haftada 2 kez yapamıyorsanız 2. Bebeği düşünmeyin çünkü evliliğinizin ortasına dinamit koyarsınız. Ayrıca adama kızıyormuşsunuz birde. 9da yatan karısına ne yapsın bu adam.

Cinsellik en temel ihtiyaclardan biridir. Madem bilmiyorsunuz cahilliginizi genelleme yaparak dogru bilgiymis gibi israrla savunup durmayin.
Cinsellik ihtiyaci ureme ihtiyacindan gelir canlilarin en buyuk amaci zaten genini aktarmaktir. Cinsellik yasamaya ihtiyac duymayan insanlara ozgu terim bu yuzden var dimi anormal oldugu icin.

Ya hanımefendi boş boş konuşmayın. İnsanı hayvandan ayıran şeyler var. Seks yapmak istemek ya da istememek de bunlardan biri. İhtiyaç hayvanlar içindir, insanlar için istektir.
Size göre yeterli beslenme de ihtiyaç değil nasıl olsa, sizi pek takmıyoruz artık normal düşünen üyeler olarak.

İşte insanı hayvandan ayıran fark dedim ya, mesela bu. Hayvanlar üremek için düşünmezler, üresem mi üremesem mi veya kaç çocuk doğursam diye sorgulamazlar çünkü onlar için ihtiyaçtır, gerekliliktir. İnsanların ise bunları düşünebildiği için hayvani üreme ihtiyacından farklı olarak güçlü isteği olur.

Sevgili konu sahibi, ben reddettikçe kocam da artık haftada bir istiyor, bu defa da ona kızıyorum beni istemiyorsun diye, diyorsunuz. Sizce sorun sizde değil mi? Adam sürekli istesin ben reddedeyim mi istiyorsunuz?

Bilinen kadarıyla yunus balıkları haricinde zevk için cinsellik aktivitesinde bulunan bir hayvan yok.

İstiyorsa ket vurmasın zaten ben ket vursun demiyorum. Ama cinsellik isteği ket vurulabilecek, önüne geçilebilecek, kontrol etmesi insanın elinde olan bir istek bunu anlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…