Eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz

Ben de birşey soracağım.bıktığınıza göre sulanma problemi yaşamıyor musunuz ? Nasıl hallediyorsunuz?
Hayır yaşamıyorum prezervatif kullanıyor zaten onlar kayganlastirici içeriyor. Ben duş alma kısmından bıktım daha çok yoksa istemiyor değilim ama sabah akşam öğle yakaldigi yerde işteyken bile geleyim mi diyebilecek kadar olması sinirlerimi bozdu

Bacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Gunde 3 partner degistiren ferhans soyluyor bunu cjfjdjdjdj

Hayır yaşamıyorum prezervatif kullanıyor zaten onlar kayganlastirici içeriyor. Ben duş alma kısmından bıktım daha çok yoksa istemiyor değilim ama sabah akşam öğle yakaldigi yerde işteyken bile geleyim mi diyebilecek kadar olması sinirlerimi bozdu
Sap linki birakiyorm asagi diyomusum fjjfjf
Ama cidden bu neymis artik😐Allah kolaylik versin🙆

Ben 26 yaşındayım, hiç cinsellik yaşamadım ve hiç de içimden gelmedi yaşamak. Temel ihtiyaç falan değil o tamamen insanın kendini kandırması zaten. Kadın da, erkek de cinselliği gözünde çok büyütüyor bence.
Aseksuelliğinizi bu şekilde açıklayamazsınız.

Temel ihtiyaç demek değil de büyük bir cehalet.

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini incelemenizi tavsiye ederim.

Aseksuelliğinizi bu şekilde açıklayamazsınız.

Temel ihtiyaç demek değil de büyük bir cehalet.

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini incelemenizi tavsiye ederim.
O hiyerarşinin tüm insanlık için geçerli olduğunu zannetmek çok daha büyük bir cehalet aslında. Yerçekimi yasası gibi bilimsel bir yasa mı ihtiyaçlar hiyerarşisi?

Hmm ben de kayganlaştırıcı içerenlerden alayım.benimkiler tam tersi kupkuru yapıyor.

Herkesin her tespiti doğru olamaz. Herkesin yorumu olabilir ancak. Yorum olarak yapsın. Temel ihtiyaç değil diyen biri zır bilgisizdir.
Ya hanımefendi boş boş konuşmayın. İnsanı hayvandan ayıran şeyler var. Seks yapmak istemek ya da istememek de bunlardan biri. İhtiyaç hayvanlar içindir, insanlar için istektir.

Ben 26 yaşındayım, hiç cinsellik yaşamadım ve hiç de içimden gelmedi yaşamak. Temel ihtiyaç falan değil o tamamen insanın kendini kandırması zaten. Kadın da, erkek de cinselliği gözünde çok büyütüyor bence.
Canım ciddi ciddi söylüyorum bir doktoramı gitsen belki bi sorunun vardır yada tamamen bilmiyorsundur 🤔

X