Merhaba sorun bizde de var maalesef. 11 yıllık evliyiz. Eşim aslında iyi biri ama isteksizliği hat safhada. Evliliğin ilk zamanları bile 15 günde bir falan oluyordu. Ben sorun çıkarınca da sen evliliği ne zannediyorsun ki demişti hatta çok üzülmüştüm Sorunu kendimde zannedip. Daha önce biriyle ilişkim olmadığı için de açıkçası tam normali nedir bilmiyordum. Ama duyduklarımdan okuduklarımdan normal olmadığından emindim. Eşim yeterince benimle birlikte olmuyor deyip boşanma fikrinden de aileme ne diyeceğim düşüncesiyle vazgeçtim. Nadir zamanların birinde hamile kaldım. Hatta çok şaşırdım o kadar az oluyordu ki. Süreler uzamaya devam etti ayda bir bazen iki ayda bir gibi. Ama benim normalim bu dediği için sadece üzülüyordum. Ben ikinci çocuğu isteyince e haliyle sadece istemeyle olmayınca zorla Dr a göndermiştim testosteron 190 gibi bişey çıktı. Alt değer 250 falan ki onun yaşına göre 600 lerde olması lazımmış. Dr çocuk isteyen birine direk hormon verilmeyeceğini söyleyip göndermiş. Neyse bi doktor önerisiyle ısırgan çayı ve bi bitkisel takviye kullandı kısa bir süre biraz değeri yükseldi 250 gibi oldu ve ben yeniden hamile kaldım. Şuan ikinci cocugumuz beş yaşında ve bizim durumumuz hala aynı hiç istek yok. Sarılır öper vs ama arkası yok. Ben yanaşsam da ilgilenmez kaç kez denedim reddedilince benim de kadınlık gururum kırılıyor. Artık çok üzülüyorum geçtiğimiz hafta yine zorla dra gitti yine değer 190. Dr çocuk istemediğimiz için sustanon diye bir iğne önermiş bir de vitamin.çok düşük tedaviyi hakediyorsun demiş. Vitamini aldı ama iğnenin yan etkilerinden korktuğu için onu yaptırmadı. Kalp krizi vs yazıyor. Son zamanlarda krizler vs arttığı için yalan değil ben de korkuyorum. Eşimi seviyorum aslında ama normal de bir ilişkimiz olsun istiyorum. Uzun oldu ama sizce napmalıyım bana akıl verin? Bu şekilde olup durumunu düzeltebilen var mı?
Eşiniz sizi sevmiyor, eğer seviyor olsaydı sizin bu kadar eksik ve yarım kalmanıza bir çözüm bulmaya çalışırdı.
Kocanız tipik bir cinsel sorunları olan adam, yapması gerektiği gibi hareket etmiş.
1- Bakire ve cinsel deneyimi olmayan , başka erkeklerle karşılaştırma yapamayacak kadar deneyimsiz bir kadınla evlen.
2- Karını ayda , yılda bir yapmanın normal olduğuna inandır. Gerçeklik ve normallik algısı ile oyna.
3- Karını cinsellik düşkünü bir sapık olmakla itham et. Karının normal düzeydeki sağlıklı cinsel arzusunun , sağlıklı olmadığına inandır. Sürekli reddet böylece bir süre sonra kadınlık gururundan gelmez.
4- Israr ederse görmezden gel , başka konuları aç.
5- Her zaman karına iyi davran ki , hem erkek değil hem de kötü deyip ayrılmaya kalkmasın. Evden işe, işten eve. Sakın karını aldatma( zaten kalkmıyor )
6- Doktora git falan derse verdiği tedaviyi eksik uygula ya da hiç uygulama.
7- Mutlaka çocuk yap ( karın onunla oyalansın)
8- karın aşırı ısrarcı olursa, gerçek yüzünü biraz göster, tehdit et, onu suçla, iyi bir eş olmamakla , vücudunu beğenmediğini söyle. Onu yeterince kadın olmamakla suçla
Size tanıdık geldi mi?
Kocanız ne ilaçla, ne iğne ile düzelme ihtimali yok. Çünkü o zaten sizinle cinsel ilişkiye girmek istemiyor, size karşı bir cinsel çekim hissetmiyor. Siz onun ev arkadaşı , çocuklarının anasısınız. Evde hizmetçi , toplum gözünde onun erkek !!! Olduğunun ispatısınız.
Boşanma niyetiniz yok , o zaman di bu duruma alışın , kabul edin ve kocanızı sıkıştırmayı bırakın. Olacağı bu kadardı zaten. Siz çabaladıkça , sizin akıl sağlığınız bozulacak. İki çocuğunuz var , onlara sarılın , onlarla mutlu olun.