Eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz

Çocuk haftasonu geç yatsa bile yattıktan sonra gayet yapılabilir. Kaçta yatıyor ki bu çocuk. Bu sebep değil bence. Genel olarak siz de bir libido düşüklüğü var gibi. Bunun sebebini vakit bulamamak zannediyorsunuz. Saatler süren Bi eylem değil sonuçta

Haftaiçi biz de yorgun oluyoruz, ama biraz uyku açtırıyoruz sırnaşıp :KK70:
Çocuk kaç yaşında kaça kadar oturuyor ki haftsonu? Cuma cumartesi kendinizi ekstra uykusuz bırakabilirsiniz kahve falan içip ertesi gün iş olmadığından. Uykudan feragat dışında bir seçeneğiniz var mı bilemedim. Çocuğun uyku saatlerini düzenlemek dışında ya da .Çocuk ilkokul çocuğu falansa anneanne babaanne vs oturmaya bırakıyorsanız gün içinde belki kaçamak yapabilirsiniz
10 yaşında ve dışarıya oyun oynamaya çıktığı zaman o arada değerlendiriyoruz ancak geç saate kalınca halim kalmıyor sinir oluyorum kendime

Bu iki cümleniz çelisiyor cunku erken de uyuyorsanız önem veriyorum diyorsanız uyumadan once olurdu.Üsenmemek gerek..
Evet çelişkili görünüyor ancak önem veriyorum cinselliğim evlilikte önemli olduğunu düşünüyorum ancak halim kalmıyor
Hafta içi halim kalmıyor, hafta sonu yapıyoruz haftada 1 oluyor mecburen

Evet çelişkili görünüyor ancak önem veriyorum cinselliğim evlilikte önemli olduğunu düşünüyorum ancak halim kalmıyor
Hafta içi halim kalmıyor, hafta sonu yapıyoruz haftada 1 oluyor mecburen
Haliniz kalacakk yok kirpik diplerim agriyor,yok basım agrıyor ama cinsellik onemlii diyemeyizzz.. :confused:
Bahane geliyor saydıklariniz.Enerji icecegi mi icersiniz sabah erken kalkıp ise gitmeden once sabah sporu olarak mı görürsünüz bilemem de birşeyler yapılmalı :KK70:

Benim çocuğum 10 yaşında. Hafaa içi okul olduğu için en geç 9 gibi yatıyor. Hafta sonu biraz daha geç oluyor.
Hafta içi o kadar yorgun oluyorum ki, kızım uyuyunca bende uyuyakalıyorum
Hicbir yetiskin insan 9 da uyumamali. Once bu sorunu çözün bence. Cunku eşinizle degil cjnsel iliski baska bisey de yasamayazsiniz bu sekilde. En son ne zaman film izlediniz

Merhaba, eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz daha doğrusu vakit bulamıyoruz.
Hafta içi yorgunluktan erken saatte uyuya kalıyorum. Hafta sonuda çocuğumuz geç saatte yatıyor, onun yatmasını bekliyoruz.
Yani ben diğer evli çiftleri çok merak ediyorum insanlar hangi ara vakit buluyor. Cinsellik konusuna önem veriyorum hastalık vs olmadıkça düzenli yapılması gerekir ancak vakit bulamıyorum. Böylr oluncada soğukluk oluyor eşimde ben reddettikçe haftada 1 ilişkiye girmek istiyor.bende kızıyorum istemiyorsun diye.
Şu sıralar cinsellik yüzünden çok tartışıyoruz. Birde 2. Çocuğu düşünüyoruz ama olursa nasıl vakit buluruz onu hiç bilmiyorum
Herkese de sorulan bir konu olmadığı için Burdaki evli kişilerden bilgi almak istiyorum
2.çocukta birbirinizi ayda bir zor görürsünüz artıkın.

Biz de suan sizin durumdayız ya erken yatırınca hadi film acalım bişeyler yiyelim derken saat gece 12 oluyor yataga girip sırnasıyoruz cocuk uyanıyor yanına gidiyorum bu sefer memelere dokunarak uyumak istiyor ben de o halde temiz hissetmiyorum acıkcası dokundurmak istemiyorum ama illa acıcak yoksa daha cok aglaıyıp uyumuyor bizim iş yarım kalıyor. Gec uyutsak bize zaman kalmıyor erken uyusa gecenin b vakti uyanıp yatakta oynamak istiyor🤦🏼‍♀️ deliksiz uyutamadm.bszı cocuklar ne güzel aksam 9 da uyuyor sabah 7 de uyanıyor

Yabancı veya türkçe makalelerde zaten çocuklu veya çozuksuz evli çiftlerin çoğunun sevişme sıklığı haftada bir veya 2 haftada bir şeklinde , hani bilimsel araştırmalar bu şekilde ,size ve eşinize yetiyorsa eşeleyip pskolojinizi bozup kendinize dert açmayın bence , evliliğinizin huzurunu kaçırmayın derim Hoppa ha yetmiyor derseniz bir yol aranabilir . ama kendi kendinize normal olan bir durumu dert edinmeyin derim , mutlu mutlu geçinin

bir de cinsellikten de önce beraber vakit geçirememeniz daha önemli bence başbaşa vakit geçirmeye çalışın fırsat yaratıp

Merhaba, eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz daha doğrusu vakit bulamıyoruz.
Hafta içi yorgunluktan erken saatte uyuya kalıyorum. Hafta sonuda çocuğumuz geç saatte yatıyor, onun yatmasını bekliyoruz.
Yani ben diğer evli çiftleri çok merak ediyorum insanlar hangi ara vakit buluyor. Cinsellik konusuna önem veriyorum hastalık vs olmadıkça düzenli yapılması gerekir ancak vakit bulamıyorum. Böylr oluncada soğukluk oluyor eşimde ben reddettikçe haftada 1 ilişkiye girmek istiyor.bende kızıyorum istemiyorsun diye.
Şu sıralar cinsellik yüzünden çok tartışıyoruz. Birde 2. Çocuğu düşünüyoruz ama olursa nasıl vakit buluruz onu hiç bilmiyorum
Herkese de sorulan bir konu olmadığı için Burdaki evli kişilerden bilgi almak istiyorum
Yani bence cinsellik 2 tarafında istediğinde olan bişey plansız programsız olan birşey herkesin ayrdir . Bizim genelde haftada 2 kez olur bazen 3 bazen 1 değişir . Bence kendinizi buna odaklayip cinsellikten uzaklaştırmayın akışına bırakın olacaksa o uykudan dahi uyanıp yapılabilen bişey

Her gece aynı suya düşen plan koşturmacayla yatağa giden çocuklar uyumalarını beklerken bizde koltukta tv karşısında bir mayışıyoruz. emann yarın yaparız fena uyku bastı diyip olay yerini anında terk eden ben 🙄

Haftada bir olsa ne ala oda yok ayda iki ye düştü bu ara 😂

10 yaşındaki çocuk uyku vakti gelince odasına çekilip uyuyabilir, saat 9 dan sonra size çok vakit kalır, hafta içi bir gün biraz az uyusanız sizi çok zorlamaz, üst üste uykusuz kalınca yoruyor insanı,
Bence siz bahane arıyor gibisiniz,

Cocuk en geç 9da uyumuş olursa çok güzel vakit ayirabilirsiniz. Benim oğlum 8-9 arası uyuyor sağ olsun eşim hemen tepemde. Ben de bu adamdan nasıl kurtulacağım diye konu açacağım yakında. Günde bir bile yetmiyor adama bıktım bıktım 🥴

Yeterince istekli olan vakit bulur bence.içten içe çok da isteğiniz olmadığı belli.aynı evin içindesiniz sonuçta.vakit var şimdi.yapmanız gereken üşenmemek, acaba ertelesek mi dememek.atla deve değil.

X