-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Hayır yaşamıyorum prezervatif kullanıyor zaten onlar kayganlastirici içeriyor. Ben duş alma kısmından bıktım daha çok yoksa istemiyor değilim ama sabah akşam öğle yakaldigi yerde işteyken bile geleyim mi diyebilecek kadar olması sinirlerimi bozduBen de birşey soracağım.bıktığınıza göre sulanma problemi yaşamıyor musunuz ? Nasıl hallediyorsunuz?
Konu kadının eşiyle yaşadığı problem. Sen her gördüğün konuyu kendi cinsel hayatına bağlıyorsunNeden yani neden ? Sulanma sorunu yaşıyorum ona çözüm arıyorum.konu da cinsellik zaten
Gunde 3 partner degistiren ferhans soyluyor bunu cjfjdjdjdjBacılar itiraf edelim şu cinsellik işi hiç de bizim eskiden sandığımız gibi şevkle, kendine hakim olamayarak yapılan birşey değilmiş.yıllar yılı söyler dururuz temel ihtiyaç temel ihtiyaç falan filan diye ama bence yalan.sadece ergenken ya da 20 yaşındayken zevkli geliyor.29 yaşındayım.son 2 senedir neredeyse hiçbirşey hisstmiyorum ben.sadece bir ilişkide olması gerektiği için yapıyorum.bence çoğu erkek de böyle.
Sap linki birakiyorm asagi diyomusum fjjfjfHayır yaşamıyorum prezervatif kullanıyor zaten onlar kayganlastirici içeriyor. Ben duş alma kısmından bıktım daha çok yoksa istemiyor değilim ama sabah akşam öğle yakaldigi yerde işteyken bile geleyim mi diyebilecek kadar olması sinirlerimi bozdu
Aseksuelliğinizi bu şekilde açıklayamazsınız.Ben 26 yaşındayım, hiç cinsellik yaşamadım ve hiç de içimden gelmedi yaşamak. Temel ihtiyaç falan değil o tamamen insanın kendini kandırması zaten. Kadın da, erkek de cinselliği gözünde çok büyütüyor bence.
Eee idare etmeye çalışıyrum.fazla yapmaktan da olabilir aslında.Gunde 3 partner degistiren ferhans soyluyor bunu cjfjdjdjdj
Tamam da herkesin her tespiti doğru olmak zorunda mı ?Aseksuelliğinizi bu şekilde açıklayamazsınız.
Temel ihtiyaç demek değil de büyük bir cehalet.
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini incelemenizi tavsiye ederim.
O hiyerarşinin tüm insanlık için geçerli olduğunu zannetmek çok daha büyük bir cehalet aslında. Yerçekimi yasası gibi bilimsel bir yasa mı ihtiyaçlar hiyerarşisi?Aseksuelliğinizi bu şekilde açıklayamazsınız.
Temel ihtiyaç demek değil de büyük bir cehalet.
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini incelemenizi tavsiye ederim.
Hmm ben de kayganlaştırıcı içerenlerden alayım.benimkiler tam tersi kupkuru yapıyor.Hayır yaşamıyorum prezervatif kullanıyor zaten onlar kayganlastirici içeriyor. Ben duş alma kısmından bıktım daha çok yoksa istemiyor değilim ama sabah akşam öğle yakaldigi yerde işteyken bile geleyim mi diyebilecek kadar olması sinirlerimi bozdu
Ahahahahahha o teklifi ben de sundum da hiç ciddiye almadıSap linki birakiyorm asagi diyomusum fjjfjf
Ama cidden bu neymis artikAllah kolaylik versin
Herkesin her tespiti doğru olamaz. Herkesin yorumu olabilir ancak. Yorum olarak yapsın. Temel ihtiyaç değil diyen biri zır bilgisizdir.Tamam da herkesin her tespiti doğru olmak zorunda mı ?
Kk ya ayirdigin zamani ,konusuz filmlere falan ayir artik Ferhans.Burdan ekmek cikmiyor iste sende goruyorsunEee idare etmeye çalışıyrum.fazla yapmaktan da olabilir aslında.
O yüzden mi sitede 10 larca kocam bana aylarca, yıllarca dokunmuyor konusu var.Herkesin her tespiti doğru olamaz. Herkesin yorumu olabilir ancak. Yorum olarak yapsın. Temel ihtiyaç değil diyen biri zır bilgisizdir.
Kocasının ona dokunmaması kendi penisine dokunmadığı anlamina gelmez. Cinsellik tek başına da yaşanır.O yüzden mi sitede 10 larca kocam bana aylarca, yıllarca dokunmuyor konusu var.
Yani ozelinize girmek istemiyorm da,oglen is arasi gelmek falanAhahahahahha o teklifi ben de sundum da hiç ciddiye almadıya bide 13 senelik evliyiz yeni de değil
Ya hanımefendi boş boş konuşmayın. İnsanı hayvandan ayıran şeyler var. Seks yapmak istemek ya da istememek de bunlardan biri. İhtiyaç hayvanlar içindir, insanlar için istektir.Herkesin her tespiti doğru olamaz. Herkesin yorumu olabilir ancak. Yorum olarak yapsın. Temel ihtiyaç değil diyen biri zır bilgisizdir.
Tamam sensin, Maslow'dan büyüksün üçgünlükdünyaYa hanımefendi boş boş konuşmayın. İnsanı hayvandan ayıran şeyler var. Seks yapmak istemek ya da istememek de bunlardan biri. İhtiyaç hayvanlar içindir, insanlar için istektir.
Canım ciddi ciddi söylüyorum bir doktoramı gitsen belki bi sorunun vardır yada tamamen bilmiyorsundurBen 26 yaşındayım, hiç cinsellik yaşamadım ve hiç de içimden gelmedi yaşamak. Temel ihtiyaç falan değil o tamamen insanın kendini kandırması zaten. Kadın da, erkek de cinselliği gözünde çok büyütüyor bence.
Maslow'dan büyüğüm mü dedim ben? Bilimsel bir yasa mı diye sordum niye cevap vermediniz?Tamam sensin, Maslow'dan büyüksün üçgünlükdünya