Eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz

Ben de birşey soracağım.bıktığınıza göre sulanma problemi yaşamıyor musunuz ? Nasıl hallediyorsunuz?
Hayır yaşamıyorum prezervatif kullanıyor zaten onlar kayganlastirici içeriyor. Ben duş alma kısmından bıktım daha çok yoksa istemiyor değilim ama sabah akşam öğle yakaldigi yerde işteyken bile geleyim mi diyebilecek kadar olması sinirlerimi bozdu

Gunde 3 partner degistiren ferhans soyluyor bunu cjfjdjdjdj

Sap linki birakiyorm asagi diyomusum fjjfjf
Ama cidden bu neymis artikAllah kolaylik versin

Aseksuelliğinizi bu şekilde açıklayamazsınız.

Temel ihtiyaç demek değil de büyük bir cehalet.

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini incelemenizi tavsiye ederim.

Aseksuelliğinizi bu şekilde açıklayamazsınız.

Temel ihtiyaç demek değil de büyük bir cehalet.

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisini incelemenizi tavsiye ederim.
O hiyerarşinin tüm insanlık için geçerli olduğunu zannetmek çok daha büyük bir cehalet aslında. Yerçekimi yasası gibi bilimsel bir yasa mı ihtiyaçlar hiyerarşisi?

Hmm ben de kayganlaştırıcı içerenlerden alayım.benimkiler tam tersi kupkuru yapıyor.

Herkesin her tespiti doğru olamaz. Herkesin yorumu olabilir ancak. Yorum olarak yapsın. Temel ihtiyaç değil diyen biri zır bilgisizdir.
Ya hanımefendi boş boş konuşmayın. İnsanı hayvandan ayıran şeyler var. Seks yapmak istemek ya da istememek de bunlardan biri. İhtiyaç hayvanlar içindir, insanlar için istektir.

Canım ciddi ciddi söylüyorum bir doktoramı gitsen belki bi sorunun vardır yada tamamen bilmiyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…