- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Valla ben genelleme yapılamayacak çok kişisel bir konu olduğunu düşünüyorum.benim tanıdığım bir adam vardı iş yerinde mesela adam daha kendi kendine hayal kurarken ereksiyon oluyordu.adam günde 5 defa ilişkiye girse bana mısın demiyordu ? Sonra buraxaki konuları okuyorsun ayda yılda bir anca yapanlar falan.ya da tamamen aseksüel olan da çok.istisna değil ki bence bu kişiler.hepsi mi sağlıksız, hasta. Ben parmak izi gibi kişiye özel bir durum olduğunu düşünüyorum cinsellik meslesinin.isteği olmayan kişileri hasta yerine falan koyup tedavi etmeye çalışmak bence akıl kârı değil.yani o yapmak istiyorsa tamam da bence hasta falan değiller.zaten bu garz tedavilerden pek sonuç alan da yok.o da öyle bir kişi.zaten arada derede yapanlar bile çocuk sahibi olduğuna göre bu kadar nüfus artışı da doğal olarak yaşanıyor.Tamamda o çocuk diye tutturanlar sence öylemi duruyorlar tamamen karşı olsalar rüyalanma diye bir olay var. Kadında erkekte yaşıyor bunu belli bir süre sonra. Adamlar içinde geçerli kimsecikler ne haltlar yediklerini bilmiyor. Sence bu ihtiyaç olmasaydı vücut olmadığı zaman uyku esnasında böyle bişeyi yaşatırmıydı ? Senin söylediğin kesimde sağlık problemli yada psikolojik problemliler. Dünyanın bir çok kısmını kapsamıyor yani. Orgazm ihtiyaç olmasaydı bu kadar çoğalamazdık. Belki 1 milyardık şuan. Yani altında üreme içgüdüsü vardır belki ama bunu tetikleyen tek şey libidomuz. Ayrıca çocuk yapmakta bir istektir. Ama cinsellik ihtiyaçtır. Çocuk yapmak ihtiyaçtan çok toplum baskısı yada 'onda var, bende niye yok' iç güdüsü olabilir. Ama çocuk olmazsada cinsellik devam eder.
Bu arada ben hayatımda sadece 1 kere ergenlikte rüyalanmıştım.insanların rüyalandığını nereden çıkarttınız.tamam da o durum genelde sadece ergenlikte yaşanıyor.