Eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz

iyikiamaiyiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.174
551
Merhaba, eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz daha doğrusu vakit bulamıyoruz.
Hafta içi yorgunluktan erken saatte uyuya kalıyorum. Hafta sonuda çocuğumuz geç saatte yatıyor, onun yatmasını bekliyoruz.
Yani ben diğer evli çiftleri çok merak ediyorum insanlar hangi ara vakit buluyor. Cinsellik konusuna önem veriyorum hastalık vs olmadıkça düzenli yapılması gerekir ancak vakit bulamıyorum. Böylr oluncada soğukluk oluyor eşimde ben reddettikçe haftada 1 ilişkiye girmek istiyor.bende kızıyorum istemiyorsun diye.
Şu sıralar cinsellik yüzünden çok tartışıyoruz. Birde 2. Çocuğu düşünüyoruz ama olursa nasıl vakit buluruz onu hiç bilmiyorum
Herkese de sorulan bir konu olmadığı için Burdaki evli kişilerden bilgi almak istiyorum

İlk önce çocuğun uyku saatini erkene çekmekle başlayın. Benimki en geç 20.30da uyumuş olur. Eşinizle birbirinize daha çok zaman ayırabilirsiniz böylece

Haftaiçi biz de yorgun oluyoruz, ama biraz uyku açtırıyoruz sırnaşıp
Çocuk kaç yaşında kaça kadar oturuyor ki haftsonu? Cuma cumartesi kendinizi ekstra uykusuz bırakabilirsiniz kahve falan içip ertesi gün iş olmadığından. Uykudan feragat dışında bir seçeneğiniz var mı bilemedim. Çocuğun uyku saatlerini düzenlemek dışında ya da .Çocuk ilkokul çocuğu falansa anneanne babaanne vs oturmaya bırakıyorsanız gün içinde belki kaçamak yapabilirsiniz

Ben de erkenciyim ve çocuk küçük o öbür odada oyuna dalmisken biz yatak odaya geçiyoruz kilitleyip . Ama aniden kapıya dayaninca bornozlu falan açıyorum kapıyı. Hani şu an bornozlu olusumuzun sebebini anlamıyor belki ama bir iki seneye ben de senin gibi olacağım.
Ama abartmayın ya haftada 1 iyidir yani

Çok iyi. Benimki de 5 yasinda . Bu saatten sonra 22.30 uykusu en azından 21e çekilebilir mi ki
Her hafta 15 - 20 dk uykusunu öne çekin. Ben öyle yaptım bir hafta 21 sonraki hafta 20.30 sonra da 20.00. Okullar açıldığı için uyku saat 20.00 çektik şu anda

bence cinsellikten önce iletişime vakit ayırın. o kadar vaktiniz yokken birbirinizle bişeyler paylaşamıyosunuzdurda. tek ilişkiniz cinsellik olmasıda saçma. bence de cocugu erken uyutmaya çalişin önce kendinize zaman ayırın birlikte vakit geçirin cinsellik ztn uykudan önce son evreye kalsın hahah

İlk önce çocuğun uyku saatini erkene çekmekle başlayın. Benimki en geç 20.30da uyumuş olur. Eşinizle birbirinize daha çok zaman ayırabilirsiniz böylece
Benim çocuğum 10 yaşında. Hafaa içi okul olduğu için en geç 9 gibi yatıyor. Hafta sonu biraz daha geç oluyor.
Hafta içi o kadar yorgun oluyorum ki, kızım uyuyunca bende uyuyakalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…