- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
İlk önce çocuğun uyku saatini erkene çekmekle başlayın. Benimki en geç 20.30da uyumuş olur. Eşinizle birbirinize daha çok zaman ayırabilirsiniz böyleceMerhaba, eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz daha doğrusu vakit bulamıyoruz.
Hafta içi yorgunluktan erken saatte uyuya kalıyorum. Hafta sonuda çocuğumuz geç saatte yatıyor, onun yatmasını bekliyoruz.
Yani ben diğer evli çiftleri çok merak ediyorum insanlar hangi ara vakit buluyor. Cinsellik konusuna önem veriyorum hastalık vs olmadıkça düzenli yapılması gerekir ancak vakit bulamıyorum. Böylr oluncada soğukluk oluyor eşimde ben reddettikçe haftada 1 ilişkiye girmek istiyor.bende kızıyorum istemiyorsun diye.
Şu sıralar cinsellik yüzünden çok tartışıyoruz. Birde 2. Çocuğu düşünüyoruz ama olursa nasıl vakit buluruz onu hiç bilmiyorum
Herkese de sorulan bir konu olmadığı için Burdaki evli kişilerden bilgi almak istiyorum
Haftaiçi biz de yorgun oluyoruz, ama biraz uyku açtırıyoruz sırnaşıpMerhaba, eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz daha doğrusu vakit bulamıyoruz.
Hafta içi yorgunluktan erken saatte uyuya kalıyorum. Hafta sonuda çocuğumuz geç saatte yatıyor, onun yatmasını bekliyoruz.
Yani ben diğer evli çiftleri çok merak ediyorum insanlar hangi ara vakit buluyor. Cinsellik konusuna önem veriyorum hastalık vs olmadıkça düzenli yapılması gerekir ancak vakit bulamıyorum. Böylr oluncada soğukluk oluyor eşimde ben reddettikçe haftada 1 ilişkiye girmek istiyor.bende kızıyorum istemiyorsun diye.
Şu sıralar cinsellik yüzünden çok tartışıyoruz. Birde 2. Çocuğu düşünüyoruz ama olursa nasıl vakit buluruz onu hiç bilmiyorum
Herkese de sorulan bir konu olmadığı için Burdaki evli kişilerden bilgi almak istiyorum
Ben de erkenciyim ve çocuk küçük o öbür odada oyuna dalmisken biz yatak odaya geçiyoruz kilitleyip . Ama aniden kapıya dayaninca bornozlu falan açıyorum kapıyı. Hani şu an bornozlu olusumuzun sebebini anlamıyor belki ama bir iki seneye ben de senin gibi olacağım.Merhaba, eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz daha doğrusu vakit bulamıyoruz.
Hafta içi yorgunluktan erken saatte uyuya kalıyorum
Bu iki cümleniz çelisiyor cunku erken de uyuyorsanız önem veriyorum diyorsanız uyumadan once olurdu.Üsenmemek gerek..Cinsellik konusuna önem veriyorum hastalık vs olmadıkça düzenli yapılması gerekir ancak vakit bulamıyorum
Kaç yaşında çocuk ve sabah 6da ayakta olmuyor muİlk önce çocuğun uyku saatini erkene çekmekle başlayın. Benimki en geç 20.30da uyumuş olur. Eşinizle birbirinize daha çok zaman ayırabilirsiniz böylece
5 yaşında 7 - 7.30 gibi kalkar. Ama 2.5 yaşından beri bu şekilde düzeni varKaç yaşında çocuk ve sabah 6da ayakta olmuyor mu
Çok iyi. Benimki de 5 yasinda . Bu saatten sonra 22.30 uykusu en azından 21e çekilebilir mi ki5 yaşında 7 - 7.30 gibi kalkar. Ama 2.5 yaşından beri bu şekilde düzeni var
Her hafta 15 - 20 dk uykusunu öne çekin. Ben öyle yaptım bir hafta 21 sonraki hafta 20.30 sonra da 20.00. Okullar açıldığı için uyku saat 20.00 çektik şu andaÇok iyi. Benimki de 5 yasinda . Bu saatten sonra 22.30 uykusu en azından 21e çekilebilir mi ki
Benim yorumum üzerine bunu okumamGeçenlerde çocuğunu geç yatıran ailelerin cinsellikten kaçınma alt duygusu ile hareket ettiğini dinlemiştim.
Tamam bakalım deneyeceğimHer hafta 15 - 20 dk uykusunu öne çekin. Ben öyle yaptım bir hafta 21 sonraki hafta 20.30 sonra da 20.00. Okullar açıldığı için uyku saat 20.00 çektik şu anda
Çocuğumun yaşını yazmayı unutmuşum. 10 yaşındaKaç yaşında çocuk ve sabah 6da ayakta olmuyor mu
Benim yorumum üzerine bunu okumam
Ben bakit belirlenmesi için değildeVakti sizin ayarlamanız gerek. Bunun için biz size vakit belirleyemeyiz ki
Benim çocuğum 10 yaşında. Hafaa içi okul olduğu için en geç 9 gibi yatıyor. Hafta sonu biraz daha geç oluyor.İlk önce çocuğun uyku saatini erkene çekmekle başlayın. Benimki en geç 20.30da uyumuş olur. Eşinizle birbirinize daha çok zaman ayırabilirsiniz böylece