Eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz

Cinsellik ihtiyaçsa bile bastırılamaz bir şey değil, o yönden beslenmek kadar temel sayılmaz demek istiyor bence

Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum, yorumumda ne bir hakaret, ne kötüleme var. Hakaret etmediğiniz sürece istediğiniz gibi sizin deyiminizle saygınızı bozabilirsiniz. Gerçekleri duymak zordur biliyorum ama insanı kendine getirme ve öz eleştiri yapma şansı da tanır kendine. Ben her şeyi yanlış bağlantıladığınızı bilimi arkama alarak söylüyorum, siz hiçbir geçerliliği olmayan kişisel fikirlerinize ciddiye alınması gereken fikirlermiş gibi yaklaşılmasını istiyorsunuz. Aklı başında, eğitimli, kendini geliştirmiş, bahsettiğiniz konular hakkında fikri olan hiç bir insan size bu şekilde yaklaşamaz. Söylediklerimi hakaret olarak algılamak yerine daha doğrusunu öğrenmek için kamçılayıcı güç olarak almalısınız bence.

Cinsellik ihtiyaçsa bile bastırılamaz bir şey değil, o yönden beslenmek kadar temel sayılmaz demek istiyor bence
yalnız yanılıyor işte, bastırılması ciddi anlamda promlemler oluşturuyorsa ki oluşturuyor bu bir sorundur. Üstelik böyle programlıyız bunu bastırmaya çalışmak iki gün sonra ölmemize neden olmayabilir ama eninde sonunda bizi bitirecek bir şey.

Mastürbasyon yapılır. Partner şart mı

Hakaret olarak algılamıyorum. Kibir de bir çeşit saygısızlıktır illa hakaret edilmesine gerek yok. Sizin yaptığınız şey kibirlenmektir. Kendi kişisel bilginizle eleştiri yaparsınız katılırım, yanlış düşünüyorum derim. Ama sizin yorumlarınız çeşitli sıfatlarla dolu ve üstten bakma odaklı yorumlar. Hiç kimseye bu şekilde yorum yapma hakkına hiçbirimiz sahip değiliz. Yanlış bulduğumuza bu yanlış deyip geçelim, "sen şöylesin, böylesin" demek yerine. Bu yanlış üslubu kamçılayıcı güç, kendine getirme ve özeleştiri yapma şansı olarak görmek de bir çeşit kibirlenmektir.

Mastürbasyon yapılır. Partner şart mı
elbette şart değil, sonuçta yine de gidermiş oluyoruz. Hiç olmamış olmuyor.Yazan üye cinsellik ihtiyacını gidermek için partnere ihtiyacım yok demedi zaten. Kendisinin hiç bu tarz istekleri olmadığını aslında cinselliğinde dürtüsel bir ihtiyaç olamayacağını dile getirdi.

Bunu ben mi yazdım dedim

Çalışınca çok zor biz de her iki tarafta isterse oluyor zorlama olmaz bence bazı erkekler anlayışsız,beden yorgun olunca dinlenmek istiyor gerçekten

yani sizin belirttiğiniz düşünceler hakkında fikir beyanında bulunmamam gerekirdi. Bence yanlış deyip geçmeliydim anladığım kadarıyla. Ben düşüncel paylaşımda bulunuyor ve tartışıyoruz sanıyordum. Belirttiğim fikirlere argümanlarla gelirsiniz diye bir beklentim vardı. Sosyal bilimleri, biyolojiyi, psikolojiyi her şeyi yok sayarak ben böyle düşünüyorum dediniz ben de bunların tüm bilimlere karşı durduğunu söyledim ki birçok arkadaşta söyledi. Neyse asla kırmak değildi amacım. Ama güvenilir bilimsel nadir kaynaklardan biri ki Türkiye'de ulaşılabilir olan "evrim ağacı" adında bir site var. cidden bu konulara ilginiz varsa tavsiye ederim. Doğru ve bilimsel bilgilere ulaşabileceğiniz bir kaynaktır. İyi geceler.

Hanımefendi, "Kendi kişisel bilginizle eleştiri yaparsınız katılırım" dedim zaten. Eleştiri olacak elbette. Düşünsel paylaşımda siz gelene kadar bulunuyorduk, siz "yarı cahil" gibi bazı sıfatlarla ve üstten konuşmalarınızla tartışmanın afedersiniz içine edene kadar. Neyse yapacak bir şey yok, böyle herkese açık bir mecrada sizin gibi insanların olması da normal.

Sanmıyorum Bi yaşa kadar götürür. Bilir misin uyuma sorunu olan çocuğu. Düşün deli gibi uykuya ihtiyacı var ama uyuyamıyor , sağa sola çarpınıyor, ağlıyor, bağırıyor ama uyuyamıyor.
Çevremde belli yaşta bekar, dul çeşitli insanlar var. Bunu bir çerçeveye soktuklarını düşünüyorum. Yoksa mutsuzlar, ihtiyaçları giderilememişler ordusuyla yaşıyor olurduk.herkes mi sorunlu… Evli gördüğümüz ama aslında birliktelik yaşamayanlar da vardır belki. Çok anlam yüklemeye, yaşamın amacı gibi tanıtmaya gerek yok. İlk sefer bitince bu muydu ya diyen biliyorum, artık nasıl büyüttüyse gözünde

Valla kimsenin 4 duvar arasındaki halini bilemeyiz O yoksunluktan kaynaklanan nevroz halini az çok anlarsınız, ama karşınızdaki anlamayabilir kendindeki halleri. Dediğiniz gibi, evli olup da berbat cinsel hayatları olanlar var, ne zaman birinde vakitsiz gereksiz öfke patlaması görsem aha diyorum, şimdiye kadar yanılmadım, bilemiyorum.

Ahaha yok ya on yılı geçti evliyim gereksiz öfke patlamaları bende de var.

Hiçbir şeyin içine ettiğimi düşünmüyorum, size sert gerçeklik ağır geldi sadece. Sizin amacınız fikirlerinizi netlikle çürütmeden goy goy yapacak ortamı oluşturup mırıldanmaktı. Ben gelince içine edilen tek şey bu oldu zaten. Kendi kişisel bilgilerin dediğiniz şey sanırım bilime dayanmayan, doğru bağlantılamadan uzak tatlısu tartışmacısı gibi bir şey olmam. Size bilimsel kanıtlar sunuluyor ve siz ben bunu kabul etmiyorum ben böyle düşünüyorum diyorsunuz ve ben de tamam bu kişisel fikrindir deyim geçeyim istiyorsunuz. Üzgünüm bunu diyemem. İşi goy goyla da götürebilecek bir karakterim yok. Yarı cahil bir tanımdır, hakaret değildir. Üstü kapalı hakaretlerinizi de hiç umursamıyorum, sözü kimin söylediği önemlidir benim için. Rahat rahat entelektüel pozu takınmak istediniz ben de içine ettim bu sebepten özür diliyorum sizden.

Cinsellik yaşamsal bir ihtiyaç değil sevismezsek elbette olmeyecegiz. Yemek,içmek,uyku gibi eksikliğinde ölüme götürecek bir şey değil buna katılıyorum. Herkesin libidosu aynı da değil. Burada bile yüzlerce erkek için sevismiyor istemiyor vs gibi yorumlar okuyorum onun için kesin çizgilerle çizmeyi doğru bulmuyorum. Kadınlarin hâlâ büyük bir çoğunluğunun orgazm olamadığı bir ulkedeyiz kimse ihtiyaç diyemez seks için. Ayol nenelerimiz orgazm mi biliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…