Eşimle ilişki konusunda sorun yaşıyoruz

Eeeee teeeeeeeeee Roma, antik yunan dönemlerinden, hatta adem ve havvadan beri var olan bir gerçeğe ihtiyaç değildir demek çok komik. Ademle havvada sanki soyları devam etsin diyemi birleştiler. eğer orgazm denilen olay olmasaydı insanlar buna ihtiyaç duymasaydı bu kadar üreyebilirmiydik ? Bence doğum oranı %25 az olurdu. Bu sizin için yanlış olabilir fakat tüm insanlık için ihtiyaçtır. doğamızda vardır. Hayat yemek, içmek ve cinsellik üzerine kurulmuştur. Temel ihtiyaçlar bunlardır. ve insanların temel yaşam mücadeleside budur.
Tamam da arada sırada yapılsa da bir sürü kişinin çocuğu oluyor. Burada iktidarsız kocalardan bile kaç tane çocuk yapan kadın vardı.zorlaya zorlaya çocuk yaptırmışlar adamlara.mesela bunlar da ters örnek.bir haftada yapana mı ihtiyaç.3 ayda bir yapana da ihtiyaç olmuş oluyor mu ? O da başka sorunsal.ya da kimin ihtiyaç kimine olmayabilir.

Olmasi lazim ya da olmali diyerek ilişki yaşanmiyor ya da görev haline geliyor.Sabah biraz erken uyanip haftasonu cocuktan önce gayet de olabilir.

Biz yasayamiyoruz seks olmadan. Ne yapalım artık işlevimizi yitirene kadar sevişeceğiz ve bu bizim için bir ihtiyaç.
Sanki insanlar sevişiyorsunuz diye sizi kıskanacakmış gibi yazmışsınız.herkes buluyor ilişki yaşayacak birini.yaşayamıyoruz ne demek yani ölecek misiniz yapmayınca.

Hiçbir şeyin içine ettiğimi düşünmüyorum, size sert gerçeklik ağır geldi sadece. Sizin amacınız fikirlerinizi netlikle çürütmeden goy goy yapacak ortamı oluşturup mırıldanmaktı. Ben gelince içine edilen tek şey bu oldu zaten. Kendi kişisel bilgilerin dediğiniz şey sanırım bilime dayanmayan, doğru bağlantılamadan uzak tatlısu tartışmacısı gibi bir şey olmam. Size bilimsel kanıtlar sunuluyor ve siz ben bunu kabul etmiyorum ben böyle düşünüyorum diyorsunuz ve ben de tamam bu kişisel fikrindir deyim geçeyim istiyorsunuz. Üzgünüm bunu diyemem. İşi goy goyla da götürebilecek bir karakterim yok. Yarı cahil bir tanımdır, hakaret değildir. Üstü kapalı hakaretlerinizi de hiç umursamıyorum, sözü kimin söylediği önemlidir benim için. Rahat rahat entelektüel pozu takınmak istediniz ben de içine ettim bu sebepten özür diliyorum sizden.
Hala kibir hala kibir. Sert gerçeklik dediğiniz sizin beni gördüğünüz durum, kendi kişisel düşüncenizi "siz gerçekte busunuz" diye anlatmak size yanlış gelmiyor mu gerçekten? Bilimsel kanıt olarak sunulan tek şey Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi. Ben bunu kabul etmiyorum da demedim, bu hiyerarşinin tüm insanlık için geçerli olmadığını ve değişebileceğini söyledim. Üstü kapalı hakaret de etmedim, sizin gibi kibirli insanlar her yerdeler bu bir hakaret değil tespittir. Entellektüel pozu takınsam bu mecrada ne işim var burası entellektüelliğin yanına bile yaklaşamayacak bir yer.

Yoo olması
Olmasi lazim ya da olmali diyerek ilişki yaşanmiyor ya da görev haline geliyor.Sabah biraz erken uyanip haftasonu cocuktan önce gayet de olabilir.
Yoo sadece olması gerektiği için yaşanan tonla ilişki var.toplum bize olması gerektiğini dayatmasa.çiftlerin bir kısmı bence ihtiyaç duymaz.

Hala kibir hala kibir. Sert gerçeklik dediğiniz sizin beni gördüğünüz durum, kendi kişisel düşüncenizi "siz gerçekte busunuz" diye anlatmak size yanlış gelmiyor mu gerçekten? Bilimsel kanıt olarak sunulan tek şey Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi. Ben bunu kabul etmiyorum da demedim, bu hiyerarşinin tüm insanlık için geçerli olmadığını ve değişebileceğini söyledim. Üstü kapalı hakaret de etmedim, sizin gibi kibirli insanlar her yerdeler bu bir hakaret değil tespittir. Entellektüel pozu takınsam bu mecrada ne işim var burası entellektüelliğin yanına bile yaklaşamayacak bir yer.
evet evet, çok haklısınız, doğru söylüyorsunuz, ne güzel söylediniz. Hadi size iyi geceler. Yarın gitmem gereken bir iş var. Size de iyi uykular dilerim. Geniş zaman olarak tabii.

Çalışan biriyim ve 12 de yatıp 7 da kalkıyorum rutinim bu şekilde.. Çok mu erken yatıyorsunuz bana mı öyle geldi..

1 saat fedakarlık yapabilirsiniz sorununuz için bence..

evet evet, çok haklısınız, doğru söylüyorsunuz, ne güzel söylediniz. Hadi size iyi geceler. Yarın gitmem gereken bir iş var. Size de iyi uykular dilerim. Geniş zaman olarak tabii.
Yaşınız benden büyük muhtemelen bilmiyorum ama. Büyükseniz lütfen yaşınıza uygun davranın ve konuşun. Size de iyi uykular.

Yukarıdaki üye gibi kadınlar mı? Onlardan gelecek katkıdansa cahil kalayım daha iyi.
Sen bilirsin. Cahil kalmak da tercihtir. Gelişim için daha uygun mecralara gidebilirsin. Fayda görmüyorsan, burada oyalanma. Bilmediklerini bilmeye git. Buradakileri küçümseyecek kadar "ol" önce.

16 sayfa boyunca okumadım ama bu vajinismus kadar önemli bir isteksizlik sorunu..
Konu çok dağıldı 😀 Konu sahibi sahibi cinselliği önemsediğini söylüyor ama çok yorgunmuş. Benim anladığım, evlilik için gerekli görüyor ama kendisi isteksiz. Nasıl vakit buluyorsunuz, diyor. Hani kitap okumak gibi. Hep derler ya çok önemli, vakit ayırmak lazım ama vakit bulamıyorum. Kitap okumayı sevmiyorum, diyemezler de vakit olmuyormuş.

Konu çok dağıldı 😀 Konu sahibi sahibi cinselliği önemsediğini söylüyor ama çok yorgunmuş. Benim anladığım, evlilik için gerekli görüyor ama kendisi isteksiz. Nasıl vakit buluyorsunuz, diyor. Hani kitap okumak gibi. Hep derler ya çok önemli, vakit ayırmak lazım ama vakit bulamıyorum. Kitap okumayı sevmiyorum, diyemezler de vakit olmuyormuş.
Yatmadan önce 20 sayfa ile başlasınlar okumaya bakalım oldu oldu, olmadı kitabı bitirirler zaten 🙈

Güzel örnek. Makarnayı sossuz da yersin, açlık ihtiyacını giderirsin ama lezzet almazsın. Cinsellik de böyle. Sırf üremek için, hayvani bir şekilde zaruretten yapılsa "evet bir ihtiyaç" deriz. Ama makarnayı soslu yiyerek lezzetini arttırmak bir ihtiyaç değilse, üremenin dışında zevk için cinsel ilişkiye girmek ihtiyaç değildir. Zaten ihtiyaç olmadığı için, istek olduğu için cinsel ilişkiye girip üremeyi engelleyici metotlar geliştirilmiş.
cinsel yönelimleri üremeye elverişli olmayan bireylerin cinselliği ne o zaman?

Tamam da arada sırada yapılsa da bir sürü kişinin çocuğu oluyor. Burada iktidarsız kocalardan bile kaç tane çocuk yapan kadın vardı.zorlaya zorlaya çocuk yaptırmışlar adamlara.mesela bunlar da ters örnek.bir haftada yapana mı ihtiyaç.3 ayda bir yapana da ihtiyaç olmuş oluyor mu ? O da başka sorunsal.ya da kimin ihtiyaç kimine olmayabilir.
Tamamda o çocuk diye tutturanlar sence öylemi duruyorlar 🤭 tamamen karşı olsalar rüyalanma diye bir olay var. Kadında erkekte yaşıyor bunu belli bir süre sonra. Adamlar içinde geçerli kimsecikler ne haltlar yediklerini bilmiyor. Sence bu ihtiyaç olmasaydı vücut olmadığı zaman uyku esnasında böyle bişeyi yaşatırmıydı ? Senin söylediğin kesimde sağlık problemli yada psikolojik problemliler. Dünyanın bir çok kısmını kapsamıyor yani. Orgazm ihtiyaç olmasaydı bu kadar çoğalamazdık. Belki 1 milyardık şuan. Yani altında üreme içgüdüsü vardır belki ama bunu tetikleyen tek şey libidomuz. Ayrıca çocuk yapmakta bir istektir. Ama cinsellik ihtiyaçtır. Çocuk yapmak ihtiyaçtan çok toplum baskısı yada 'onda var, bende niye yok' iç güdüsü olabilir. Ama çocuk olmazsada cinsellik devam eder.

Insanların sevişip sevismemesi sizi neden geriyor?😁 isteyen yapar istemeyen yapmaz.sana göre ihtiyaç ona göre değil.sana göre yorgunluk bahane ona göre değil.vsvs. yok insanlar üremek için yapar yok keyif için yapar.yahu neden yaparsa yapsın,çok mu önemli.herkesin amacı.baska. ama gerçek şu ki insan isterse hiçbirşey ona engel olamaz.

X