- 18 Mart 2011
- 8.314
- 25.415
- 748
- Konu Sahibi kubradididi
-
Bende istiyorumya yapmayın Allah aşkına herkesin derdi kendıne büyük Allah Allah ya
Kusura bakmayın yorum yapmaya param yetmiyor hoççağalınBir de durumu o kadar iyi değil evet kirada villada yaşamaya gücümüz yetiyor ama ev almak için yüksek bir nakite ihtiyaç var biliyorsunuz ki bu çok bambaşka bir şey o ticaret yapıyor ticaret için de her zaman paraya ihtiyacı oluyor eve bağlayamıyor olabilir bende onu zorlamak istemem lüks arayışım yok
Onlar parayı bir mülke yatirmak yerine döndürmeyi tercih ediyorlar ve gerçekten de o rezidansın kirası onların bir günlük cirosu bazen. (Ticaretine göre degisir elbette.) Çoğu müteahhittin evi yoktur meselaFakirliğimi çok belli ettim bu yorumu görünce utandım resmen. Bana göre rezidansta kira ödeyen ev de alabilir
Villaya ödeyeceğiniz kirayla bir evin kredisini ödersiniz diye düşünüyorum. Sıfır olmayan lüks bir siteden de ev alabilirsiniz. Eşiniz zorla da olsa tamam dediyse bence kim haklı kim haksız diye düşünmeyin, vakti zamanı gelince belki siz de villada yaşamak ister evi satar villa peşinatı yaparsınız, alınmış alınmıştır, hiç takılmayın ayrıntılaraarkadaşlar merhabalar eşimle Yaşayacağımız ev konusunda anlaşmazlıklar yaşıyoruz eşim ticaret yapıyor ben ev hanımıyım şu anda yanlış anlamayın bunu söylememi ama konuyla alakası var diye söylüyorum iyi bir rezidansta yaşıyoruz evimiz çok güzel Allaha şükür yani bir insanın yaşamak isteyebileceği bir alan fakat eşim buradan taşınıp villada yaşamak istediğini söylüyor fakat ben bunu yapmak yerine orta segment bile olsa ev alıp kira parası yerine kredi parası ödemenin daha doğru ve mantıklı olacağını düşünüyorum ve lüks hayat istemediğimi bence kendi yuvamızı satın almanın daha güzel olacağını ve ileride yaşlandığığımızda bize daha faydalı olacağını söylüyorum o bu düşüncemi çok ısrar ettiğim için zor da olsa kabul etti fakat onun düşüncesi basit bir eve boşu boşuna para vermek saçma… aslında eşimi çok seviyorum çok da zeki bir insan olduğunu düşünüyorum bana göre düşüncelerini de çoğu zaman doğru bulurum ama bu konuda nedense bana o kadar saçmalamış gibi geliyor ki ufacık bir mantık arıyorum bu düşüncesinden bir insan neden kendi yuvasını satın almak yerine daha lüks bir evde başkasının evinde kira ödeyerek yaşamak ister… bunu birkaç arkadaşımızla konuştuk bana sen aptal mısın villada yaşamak varken neden orta segment bir ev alasın diyende oldu bana katılan da oldu ona katılan da oldu kızlar siz olsanız ne yapardınız sizce lüks bir villada yaşamak mı küçük de olsa güzel bir ev satın almak mı?
Biraz kınayayım da başıma gelsinarkadaşlar merhabalar eşimle Yaşayacağımız ev konusunda anlaşmazlıklar yaşıyoruz eşim ticaret yapıyor ben ev hanımıyım şu anda yanlış anlamayın bunu söylememi ama konuyla alakası var diye söylüyorum iyi bir rezidansta yaşıyoruz evimiz çok güzel Allaha şükür yani bir insanın yaşamak isteyebileceği bir alan fakat eşim buradan taşınıp villada yaşamak istediğini söylüyor fakat ben bunu yapmak yerine orta segment bile olsa ev alıp kira parası yerine kredi parası ödemenin daha doğru ve mantıklı olacağını düşünüyorum ve lüks hayat istemediğimi bence kendi yuvamızı satın almanın daha güzel olacağını ve ileride yaşlandığığımızda bize daha faydalı olacağını söylüyorum o bu düşüncemi çok ısrar ettiğim için zor da olsa kabul etti fakat onun düşüncesi basit bir eve boşu boşuna para vermek saçma… aslında eşimi çok seviyorum çok da zeki bir insan olduğunu düşünüyorum bana göre düşüncelerini de çoğu zaman doğru bulurum ama bu konuda nedense bana o kadar saçmalamış gibi geliyor ki ufacık bir mantık arıyorum bu düşüncesinden bir insan neden kendi yuvasını satın almak yerine daha lüks bir evde başkasının evinde kira ödeyerek yaşamak ister… bunu birkaç arkadaşımızla konuştuk bana sen aptal mısın villada yaşamak varken neden orta segment bir ev alasın diyende oldu bana katılan da oldu ona katılan da oldu kızlar siz olsanız ne yapardınız sizce lüks bir villada yaşamak mı küçük de olsa güzel bir ev satın almak mı?
Çok üzücü ya ama bizim boşanma gibi bir niyetimiz yok ev almama sebebimiz de bu değil eşimin parayı döndürmek istiyorEn son böyle bir tanıdığımın eşiyle boşanma durumunda sahip olduğu ev ikiye bölünmesin diye ödeme gücü olmasına rağmen ısrarla ev almadığını öğrenmiştik. Yıllarca kira ödediler. Çoook güzel evlerde oturdular. Boşanırken de maaşını asgari ücret gösterdiği için tanıdık kadın 500 lira mı ne nafaka alabildi çocuğu için. En son lüks çantalarını falan satıyordu. Hatta eşi aynı böyle ticaret ile uğraşıyordu.
Bu dünyanın binbir türlü hali var. Allah daim etsin ama siz yine de %100 güvenmeyin.Çok üzücü ya ama bizim boşanma gibi bir niyetimiz yok ev almama sebebimiz de bu değil eşimin parayı döndürmek istiyor
En güzeli müstakil bir ev satın almak. Ne rezidans ne villa valla. Oh misss
Süper ticari bir geliri var mı bilmem de sermayeyi kullanma fikri oluyor kendi işini yapanlarda.arkadaşlar merhabalar eşimle Yaşayacağımız ev konusunda anlaşmazlıklar yaşıyoruz eşim ticaret yapıyor ben ev hanımıyım şu anda yanlış anlamayın bunu söylememi ama konuyla alakası var diye söylüyorum iyi bir rezidansta yaşıyoruz evimiz çok güzel Allaha şükür yani bir insanın yaşamak isteyebileceği bir alan fakat eşim buradan taşınıp villada yaşamak istediğini söylüyor fakat ben bunu yapmak yerine orta segment bile olsa ev alıp kira parası yerine kredi parası ödemenin daha doğru ve mantıklı olacağını düşünüyorum ve lüks hayat istemediğimi bence kendi yuvamızı satın almanın daha güzel olacağını ve ileride yaşlandığığımızda bize daha faydalı olacağını söylüyorum o bu düşüncemi çok ısrar ettiğim için zor da olsa kabul etti fakat onun düşüncesi basit bir eve boşu boşuna para vermek saçma… aslında eşimi çok seviyorum çok da zeki bir insan olduğunu düşünüyorum bana göre düşüncelerini de çoğu zaman doğru bulurum ama bu konuda nedense bana o kadar saçmalamış gibi geliyor ki ufacık bir mantık arıyorum bu düşüncesinden bir insan neden kendi yuvasını satın almak yerine daha lüks bir evde başkasının evinde kira ödeyerek yaşamak ister… bunu birkaç arkadaşımızla konuştuk bana sen aptal mısın villada yaşamak varken neden orta segment bir ev alasın diyende oldu bana katılan da oldu ona katılan da oldu kızlar siz olsanız ne yapardınız sizce lüks bir villada yaşamak mı küçük de olsa güzel bir ev satın almak mı?
Villa satın alsın. Alamiyorsa sizin istediğiniz evi alsın. Bu devirde parası olup kirada olmak saçma.arkadaşlar merhabalar eşimle Yaşayacağımız ev konusunda anlaşmazlıklar yaşıyoruz eşim ticaret yapıyor ben ev hanımıyım şu anda yanlış anlamayın bunu söylememi ama konuyla alakası var diye söylüyorum iyi bir rezidansta yaşıyoruz evimiz çok güzel Allaha şükür yani bir insanın yaşamak isteyebileceği bir alan fakat eşim buradan taşınıp villada yaşamak istediğini söylüyor fakat ben bunu yapmak yerine orta segment bile olsa ev alıp kira parası yerine kredi parası ödemenin daha doğru ve mantıklı olacağını düşünüyorum ve lüks hayat istemediğimi bence kendi yuvamızı satın almanın daha güzel olacağını ve ileride yaşlandığığımızda bize daha faydalı olacağını söylüyorum o bu düşüncemi çok ısrar ettiğim için zor da olsa kabul etti fakat onun düşüncesi basit bir eve boşu boşuna para vermek saçma… aslında eşimi çok seviyorum çok da zeki bir insan olduğunu düşünüyorum bana göre düşüncelerini de çoğu zaman doğru bulurum ama bu konuda nedense bana o kadar saçmalamış gibi geliyor ki ufacık bir mantık arıyorum bu düşüncesinden bir insan neden kendi yuvasını satın almak yerine daha lüks bir evde başkasının evinde kira ödeyerek yaşamak ister… bunu birkaç arkadaşımızla konuştuk bana sen aptal mısın villada yaşamak varken neden orta segment bir ev alasın diyende oldu bana katılan da oldu ona katılan da oldu kızlar siz olsanız ne yapardınız sizce lüks bir villada yaşamak mı küçük de olsa güzel bir ev satın almak mı?
Bizim de bi tanıdık vardı 3-4 sene aşırı lüks 3-4 sene aşırı dipte yaşarlardı böyle bir döngüEşimi yermiş gibi olacağım ama tam olarak sizin gibi düşünüyorum ben her an tetikteyim her an her şey olabilir insanların başına her şey gelebilir ona bunu söyledim gecekondu bile olsa bence insanın kafasını koyacak bir çatısı olmalı ama soylediginiz şey çok ilginç gerçekten eşi batıp temizliğe giden kadın mı tanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?