- 2 Kasım 2023
- 1.948
- 3.254
- 53
- 31
- Konu Sahibi kubradididi
Müstakil ev ihtimalim olsa geçer otururum. Belki ilerde o evi ya da benzer evi alabilirsiniz. Kirası gözünü kesiyorsa oturulabilir bence . Gelir durumuna göre. Ev yerine başka yatırımlar olabilir ilerde düzenli gelir olsun diyorsanızarkadaşlar merhabalar eşimle Yaşayacağımız ev konusunda anlaşmazlıklar yaşıyoruz eşim ticaret yapıyor ben ev hanımıyım şu anda yanlış anlamayın bunu söylememi ama konuyla alakası var diye söylüyorum iyi bir rezidansta yaşıyoruz evimiz çok güzel Allaha şükür yani bir insanın yaşamak isteyebileceği bir alan fakat eşim buradan taşınıp villada yaşamak istediğini söylüyor fakat ben bunu yapmak yerine orta segment bile olsa ev alıp kira parası yerine kredi parası ödemenin daha doğru ve mantıklı olacağını düşünüyorum ve lüks hayat istemediğimi bence kendi yuvamızı satın almanın daha güzel olacağını ve ileride yaşlandığığımızda bize daha faydalı olacağını söylüyorum o bu düşüncemi çok ısrar ettiğim için zor da olsa kabul etti fakat onun düşüncesi basit bir eve boşu boşuna para vermek saçma… aslında eşimi çok seviyorum çok da zeki bir insan olduğunu düşünüyorum bana göre düşüncelerini de çoğu zaman doğru bulurum ama bu konuda nedense bana o kadar saçmalamış gibi geliyor ki ufacık bir mantık arıyorum bu düşüncesinden bir insan neden kendi yuvasını satın almak yerine daha lüks bir evde başkasının evinde kira ödeyerek yaşamak ister… bunu birkaç arkadaşımızla konuştuk bana sen aptal mısın villada yaşamak varken neden orta segment bir ev alasın diyende oldu bana katılan da oldu ona katılan da oldu kızlar siz olsanız ne yapardınız sizce lüks bir villada yaşamak mı küçük de olsa güzel bir ev satın almak mı?