eşimle çok iyi anlaşmamıza rağmen yaşadığım bir olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
not: lütfen farklı türlü yorumlamayın. veya böyle düşünüyorsanız yorum atmayın. belki ben eksik anlattım hata bende. benim burada şikayet ettiğim konu farklıyken konu apayrı bir yere çekililiyor daha da üzülüyorum. bahsettiğim kişi çok sevdiğim eşim

eşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabi ki direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da yapma diye. söylememe rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzmanla görüşün. Fiziksel bir sıkıntı mi yoksa psikilojik mi onu öğrenir ona göre tedavi olursunuz.
Madem aranız iyi bunu konuşun bu konuyu halledene kadar biraz anlayisli olmadı gerektigini ama sizinde en kısa zamanda bu konuyu çözmek istediginizi anlatin

Eşinizin yaptığı çok yanlış. Siz yeterince tepki vermediğiniz için büyük ihtimalle sizi ne kadar incittiğinin farkında bile değil. Kesinlikle yüzleşmelisiniz ve böyle bir şeyin asla tekrarlanmayacağından emin olmalısınız. Diğer sorun için de bir uzmandan destek almanız şart.

Haklısınız ama tecavüz gibi gelmedi sanki. Konu sahibinin anlatımı adam istemiş ısrar etmiş kadın izin vermiş.
Hayır demiş, kaçmaya çalışmış kaale alınmamış, fazla ısrarın neticesinde birliktelik gerçekleşmiş. Yumuşatmaya çalışmak gereksiz bence. Hayırsa hayırdır bu kadar basit.

Evlilik içinde olunca tecavüz kabul edilebilir mi oluyor? Yerinde ve zamanında doğru tepki vermemişsiniz.
ben sakindim sadece istemediğimi söylüyordum oysa sanırım işi fanteziye veriyordu. beni inciten söz veriyorum demesine rağmen böyle olmasıydı. ben onu ve kendimi düşünerek o sırada büyük tepki vermedim. psikolojik açıdan yıpranmak istemedim. aynı şekilde onu da öylece bırakarak. bilmiyorum işte ilişkimiz daha kötü boyuta geçmesin diye.

eşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabiki aşırı direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da sürekli yapma diye. o kadar söylemeye rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
Zor kullanması hiç yakışık değil. Aşırı direnç göstermedim diyorsunuz da, bırakması için illa aşırı direnç mi lazımdı. Soğumakta haklısınız. Benim tepkim daha sert olurdu. Konu sizi rahatsız etmeye devam ediyor, konuşun eşinizle üstünü kapamayın.

Zor kullanması hiç yakışık değil. Aşırı direnç göstermedim diyorsunuz da, bırakması için illa aşırı direnç mi lazımdı. Soğumakta haklısınız. Benim tepkim daha sert olurdu. Konu sizi rahatsız etmeye devam ediyor, konuşun eşinizle üstünü kapamayın.
o durumu fanteziye veriyordu. bense daha çok söz veriyorum demesinde kaynaklı istemiyorum demiştim.

bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabiki aşırı direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da sürekli yapma diye. o kadar söylemeye rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
Asiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin

o durumu fanteziye veriyordu. bense daha çok söz veriyorum demesinde kaynaklı istemiyorum demiştim.
Nerden fantezi olduğunu düşündüğü kanısına vardınız? Fanteziye de iki kişi karar verir. Eşiniz kendi kendine fantezi düşünüp uygulamamalı. Sonrası travmatik olabilir.

Asiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin
katılıyorum. 4 ay çok uzun bir süre. fiziksel olarak bir sorun yoksa psikolojik bir sorun olabilir. kayganlaştırıcı denediniz mi? ya da ön sevişmeyi uzatmayı falan?

konu yanlış anlaşılmasın diye öyle yazdım bu kk'da çok yanlış anlaşılma oluyor :) ama sözlü olarak söylüyodm resmen duymuyodu. o kadar söylediğinin farkında değildim dedi özür dilerken. evet en kısa sürede gideceğim

ben sakindim sadece istemediğimi söylüyordum oysa sanırım işi fanteziye veriyordu. beni inciten söz veriyorum demesine rağmen böyle olmasıydı. ben onu ve kendimi düşünerek o sırada büyük tepki vermedim. psikolojik açıdan yıpranmak istemedim. aynı şekilde onu da öylece bırakarak. bilmiyorum işte ilişkimiz daha kötü boyuta geçmesin diye.
Benim kırmızı çizgimdir. Keşke büyük tepki verseydiniz. Siz istemiyorsanız elinizi bile kimse ama kimse sıfatı önemli değil tutamaz. İlişkinizden önce kendinizi düşünün.

Yani pardon da istemiyorum deyip kaçmaya çalışıyorsunuz eşiniz devam ediyor. Ne fantezisi bu mesela neyi çağrıştırıyor size?

Tamam tecavüz gibi kötü bir kalıba sokmayalım. Ama canınız acıtmasına rağmen sürekli ısrar etmesi bile durumu ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor zaten. Çok seven bi eşin tavrı bu olmaz malesef. Kendinizi kandırmayın ısrarlarına karşılık vermeyin. Gerçek yüzünü göreceksiniz bence.

Sevişme iki kişinin istemesiyle olur diye biliyordum ben 🤔

konu yanlış anlaşılmasın diye öyle yazdım bu kk'da çok yanlış anlaşılma oluyor :) ama sözlü olarak söylüyodm resmen duymuyodu. o kadar söylediğinin farkında değildim dedi özür dilerken. evet en kısa sürede gideceğim
Duymayacak raddeye gelmis demekki... Senin canini yakmak istedigini kesinlikle dusunmuyorum, demissin ya 4 ay oldu bence onun bi dolumu var. Surekli isteksiz nasilsa diye dusunmustur. İnsallah yardim alirsan ya da ikiniz bu problemi cozerseniz aranizda, iliskinizi zedeleyecek guven prob olusturacak hicbir sorununuz yok. İnsallahta boyle gider hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X