Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle böyle karakterine yakışmayan bir durumda bu evde yaşamak bana göre değil sanki saray mubarek iki oda bi salon here dökülüyor bize yaptıracak izin vermiyorum. Gitmemiz için ilk önce işe girmeliyiz. Bulmam zaman alır gibi. Hemen borçları ödememiz gerekli. Yine bunun için zamana ihtiyacımız var... Bu süreçteki durumumuz önemli işte... Sanırım hiç Muhatabı değildim iyice kesmeliyim ama tabiki bişey derse, çatar karışırsa bişeyime cevabını vereceğim elbet. Bıçak kemiğe çoktan dayandı.ana kız böyle başına kakarlar işte bedava oturuyorsun diye.
insanlara minnet edeceğine git kirada otur daha iyi. kv de kiraya mı verir ne yaparsa yapsın. mal onun sonuçta.
Ay resmen kira olsa bundan iyi... Al paranı diye fırlatırım yüzüne. Biz evlendik eşim kredi çekmiyecekti sonra üç beş lira dedi oysa herşey hazırdı 10 bin lira kredi çekmiş zaten ilk kavga meseleleri izde biri. Altınları aldı annesi vermedi. Bunlar peşin kira parasıydı bence bunlar peşin aldı yani. Hanefi benim çalışmamı istiyordu kii 10yıllık çalışmışlığım var şimdi istiyorum çalışmayı napacaksın bak çocuğuna diyor. Değişik bi ruh hali var ya deli gibi... Eşime bunu yüz kere dedim ama o çok rahat maşallah bana annem bişey lafını etse görüşmem sınırımı koyar çıkar giderim anne bu yani sonuçta evladına laf etmek nedir… inanın bu benim karekreimde de yok ama kızım için bir yol çizmeliyim işe girip eşime yardımcı olmayı da deniyeceğim. Ama bu zaman zarfında nasıl bir yol çizeceğim ha diyince iş yok. İyice mesafeli ve resmi olmayı deniyeceğim bakalımonların evınde kırada falan mı yasyorsunuz? ne yap et tasının esını buna ıkna et kurtulursun.
bir iş bul çalış eşine ve eve destek ol sonra da bu evden ayrılma zamanı geldiğini eşine anlat.Ay resmen kira olsa bundan iyi... Al paranı diye fırlatırım yüzüne. Biz evlendik eşim kredi çekmiyecekti sonra üç beş lira dedi oysa herşey hazırdı 10 bin lira kredi çekmiş zaten ilk kavga meseleleri izde biri. Altınları aldı annesi vermedi. Bunlar peşin kira parasıydı bence bunlar peşin aldı yani. Hanefi benim çalışmamı istiyordu kii 10yıllık çalışmışlığım var şimdi istiyorum çalışmayı napacaksın bak çocuğuna diyor. Değişik bi ruh hali var ya deli gibi... Eşime bunu yüz kere dedim ama o çok rahat maşallah bana annem bişey lafını etse görüşmem sınırımı koyar çıkar giderim anne bu yani sonuçta evladına laf etmek nedir… inanın bu benim karekreimde de yok ama kızım için bir yol çizmeliyim işe girip eşime yardımcı olmayı da deniyeceğim. Ama bu zaman zarfında nasıl bir yol çizeceğim ha diyince iş yok. İyice mesafeli ve resmi olmayı deniyeceğim bakalım
benim evimi basanın ben neresine basarım bilmiyorum birde anne diyecem siz tepkinizi cemkirerek gösterseydiniz kaynananız malasef bu dilden anlıyo ayrılmak istemiyorsanız siz daha deli olacaksınızMerhaba hanımlar...
Biraz mutlu biraz endişeliyim. Çünkü zor süreçler atlattığımız 5 yıla yaklaştığımız evliliği izde yeni bir dönemdeyiz. Kızım henüz 26 aylık ve babasına çok düşkün en başta onu düşündüm zaten. Ve eşim özür diledi bidaha olmayacak dedi ama beni annesi endişelendiriyor. Her lafıma her iyi düşünceme bir kulp takması zaten bizi bu aşamaya getirdi.. Daha öncesinde yaptığı onca şeyi yuttum ki beni evimi basıp çık git bile dedi neler etti hepsini yutup anne demeye devam etmeme rağmen.
Nasıl davranacağını o kadar şaşmış durumdayım... Eşim anneme demedim bu yaşananları diyor. Ama annesi babası 3 gündür görümce deymiş geldiklerini sandım diyor. Bi tartışma yaşamışlar böyle davranır gibi geldi. Görümce kızımın sesini duymak için arıyor ama beni sormuyorlar bile.. Ben annemdeyken aradı açmadım ondan mı anlamadım.. Ne amaçla aradığını bilmediğim için. Çünkü kaynana yaması. Ne olsa ona yetiştirir. Ne yaptıkları zerre umrumda değil bana yaşattıkları onca şeyden sonra uzak dursunlar.. Ama ya eşimi tekrar doldurup doldurup üstüme salarsalar..
İlk defa böyleyim.. Biraz bıçak kemiğe dayandı gibi biraz umursamaz... Eşime artık güvenmek istiyorum. Bana yalan söyledikçe., ailesi ne dediyse yaptıkça soğuttu., ama kızımda böyle çok mutlu hissedebiliyorum.. Çalışmak istiyorum ama nerde nasıl çocuk var.. Ama evlerinde oturmak da hayatıma karışma hakkını veriyor kaynama.. (çok gezmeyin diye neredeyse kavga edecek ben nelerle biriktirdim para diyor bizden ne yağsa karşılığını bekliyor ki, en son kredi çektirecekti eşime benden imzalı izin istedi eşim vermedim)
Anlatsam yaptıklarını sayfalar sığmaz ama nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Evet sanırım tek mantıklı ve en son yapabileceğim bu ama eşimin tutumu da önemli tabi... Ben yaptım yapacağımı diyeceğim işte o an o düşünsün. İnşallah nasibim kısmetim bu anlamda açık olur ve kimseye muhtaç olmam işte o an.. İşte bu benim derim kendime de.. Babamın parasına medet ummazdım bekarken hep çalıştım şimdiden sonrada inşallah böyle olur...bir iş bul çalış eşine ve eve destek ol sonra da bu evden ayrılma zamanı geldiğini eşine anlat.
Ahh Ahh bana da öyle yapamaz kimse diyordum biri bişey dese hazır cevaptım. Ama bu utanmaz kadın monoton geçen hayatına sanırım heyecan katmak için ve değişik entrikalı hatta bir o kadar adrenalinli bir hal alsın diye beni alet ediyor herhalde. Canı sıkıldıkça bana takıyor yahu.. şu izlediği sapıtık dizilerden, reality programlarından etkileniyor ne biliyim..yada kıskançlığın hastalık ötesi anlamadım...benim evimi basanın ben neresine basarım bilmiyorum birde anne diyecem siz tepkinizi cemkirerek gösterseydiniz kaynananız malasef bu dilden anlıyo ayrılmak istemiyorsanız siz daha deli olacaksınız
allah sabır versnnAhh Ahh bana da öyle yapamaz kimse diyordum biri bişey dese hazır cevaptım. Ama bu utanmaz kadın monoton geçen hayatına sanırım heyecan katmak için ve değişik entrikalı hatta bir o kadar adrenalinli bir hal alsın diye beni alet ediyor herhalde. Canı sıkıldıkça bana takıyor yahu.. şu izlediği sapıtık dizilerden, reality programlarından etkileniyor ne biliyim..yada kıskançlığın hastalık ötesi anlamadım...
Üç yıl önceydi zaten Evime kocasıyla girip hesap sordu niye barıştınız niye geldin diye bende çok mutlu oldun gittiğimi geldim çünkü senin yüzünden yuva yıkılmaz anladım dedim aaaa bi bağırıyor çık giiitt oğlumda ayıracak diye sonra kocası denen dış kapıyı tutuyor. gitmiyecemde bana ne yapacaksınız hayırdır dedim ve çıktım bunları itekleyip balkona 'imdat polis çağırın beni dövüyorlar evimi bastılar' . Eşimi aradım geldi çıkardı bir hafta sonra onuda kovdu ama çıkmadı iştee... Sonra barıştırdı ben hamişken illa barış dedi... Keşke muhatap olmayıp barışmasaydım işe girseydim nee biliyim...
Inşallah canım bol şanslar diliyorum sanaEvet sanırım tek mantıklı ve en son yapabileceğim bu ama eşimin tutumu da önemli tabi... Ben yaptım yapacağımı diyeceğim işte o an o düşünsün. İnşallah nasibim kısmetim bu anlamda açık olur ve kimseye muhtaç olmam işte o an.. İşte bu benim derim kendime de.. Babamın parasına medet ummazdım bekarken hep çalıştım şimdiden sonrada inşallah böyle olur...
Ha diyince iş bulamayacağım için ve iki yaşındaki kızımın babasından bu süreçte ayrı kalmaması için... En önemlisi de annemin evi bile olsa bir tuhaf hissettim kendimi orda.. İki bekar kardeşim war. Babam zaten yok... Anam dul. Ne biliyim emanet gibi sığıntı gibi bi de çocukla... Yani işimi aşımı elime alırsam ki bu hemen olmuyor annemin evinde de duramam zaten.evliliğimde son çabam. ve en önemlisi eşimin bundan sonraki tavrı. Yani bana ne dediysem anlayışlı karşılar gibiydi. Üç dört gündür iyi çok şükür. Bu iş arayışı umarım çok sürmez.peki sayın konu sahibi neyi çözüme kavuşturdunuzda evinize döndünüz ben o kısmı anlayamadım.
Amin Allah razı olsunallah sabır versnn
Allah razı olsun inşallahInşallah canım bol şanslar diliyorum sana
cümlemizden canımAllah razı olsun inşallah