Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle bugün ki kavgamız haklı kim??
- Konu Sahibi ssseyderler
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Esiniz kahvaltiya Ikea ya getirdiginin mi lafini yapiyor gercekten
Hayır onun lafını yapmıyor kahvaltı günüydü bugün eksik almaya çıkmadık ben kahvaltıya diye getirdim seni diyorEsiniz kahvaltiya Ikea ya getirdiginin mi lafini yapiyor gercekten
İletişim sıkıntısı var siz bir şeyler bakmak istediğinizde eşiniz kahvaltıya yetişemedik hesap fazla tuttu onları da sonra alalım canım demiyor siz de adam sizinle gelmedi diye acaba parası var mı diye düşünmüyorsunuz. Üstelik arabada çocuğun yanında hakaretli kavga ediyorsunuz. İkiniz de suçlusunuz.
Yani herşey çok garip kahvaltı diye ikeaya gitmeniz en başında. Çalışıyormusunuz bilmiyorum ama. Ben şuan çalışmıyorum kızım küçük diye. Bir yere girip birşey alacağım zaman paramız varmı birşeyler alacağım diye sorarım. Sizde keşke arayıp söyleseydiniz. Belkide adamın parası yoktu ?
Çalışıyorsanız kendi paranıza karışması çok yanlış tabikide.
Çocuğunuzun yanında bu şekilde seviyesizce kavga etmenizde çok yanlış.
Çalışıyorsanız kendi paranıza karışması çok yanlış tabikide.
Çocuğunuzun yanında bu şekilde seviyesizce kavga etmenizde çok yanlış.
Bence kahvaltıya ikea ya gitmek saçma olmuş. Ben kahvaltıya ikea ya gitmem mesela, esas evime eşya bakmaya giderim. Kahvaltıya da bir kafeye, restorana giderim. Bunun dışında bana kasada laf ederse biri zaten ona tek kuruş harcatmam kendi paramla alirim calismiyorsam da işe girer o laflarını da ona yediririm.
Bunun dışında da maddi durumunuzu siz biliyorsunuzdur gerçekten durumunuz var ve esyalar da lazımsa neden alınmasın hazır oraya gitmişken. Ama durumunuz yoksa veya o eşyalar çok da gerekli değilse maalesef haksızsınız.
Bu arada kızınıza da hiç iyi örnek olmuyor yanında kavga etmeniz.
Bunun dışında da maddi durumunuzu siz biliyorsunuzdur gerçekten durumunuz var ve esyalar da lazımsa neden alınmasın hazır oraya gitmişken. Ama durumunuz yoksa veya o eşyalar çok da gerekli değilse maalesef haksızsınız.
Bu arada kızınıza da hiç iyi örnek olmuyor yanında kavga etmeniz.
2sene önce sizi aldatan adamdanmı bahsediyorsunuz burada merak ettim?
Siz calismiyor musunuz? Bukadar alinanin lafini yapiyorsa bir sen mi kazaniyorsun deyiverin. Yemedim yedirdim, giymedim giydirdim gibi olmus. Yani bugun sadece kahvalti yapmak istemistir, alisveris yapma plani yoktur. Siz emrivaki yapinca kizmistir olabilir de, boyle alinaniz, yapilani yuze vurunca hakliyken haksiz duruma dusuyor insan
Siz o derse o sınırlarda mı hareket edeceksiniz?Hayır onun lafını yapmıyor kahvaltı günüydü bugün eksik almaya çıkmadık ben kahvaltıya diye getirdim seni diyor
Kahvaltı deyince bende hani bu kadar lafını yapınca Lokma falan sandım yani bi de IKEA
Canım istedi aldım bu kadar basit, çocuk musunuz siz kahvaltıya gidiyoruz bi şey almayacağım sana diye tembihleyecek ? İnsan bunu çocuğuna yapar çünkü.
Haklısınız gayet de.
Umarım çalışıyorsunudur. Çalışmıyorsanız da bi an önce başlayın bu adamla olmaz bu şekilde bence sanane diyebilmeniz lazım
Ikea'nin kahvaltisi mi guzel?
Ikea'da gezmekten keyif almiyorum ben ya inanilmaz basim donuyor ve illaki kaybolup geriliyorum. Belki esinizde gerilmistir.
Ikea'da gezmekten keyif almiyorum ben ya inanilmaz basim donuyor ve illaki kaybolup geriliyorum. Belki esinizde gerilmistir.
İkiniz de suçlusunuz.Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Yemek yemeye diye çıkıp alışveriş yapanları bende hiç sevmiyorum, belki cebinde o kadar para yok ayrıca 70 liralık ürün 250 çıkmış insan biraz dikkat eder. Eşin de haksız sen de ...Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Çalışmıyorum kızım 3 yaşında daha ufak çünkü zaten size diyorum ki ben mi haksızlık ettim o yüzden konu açtım yani üzerine mi gittim diye ama o da inanın bana ağzına geleni söyledi çok şaşırdım hatta aylık 5 tl veriyor bana maaşından onun lafını bile yaptı
Ikiniz de de iletişim, saygı, üslup eksikliği var..
Aylık 5 lira mı?Çalışmıyorum kızım 3 yaşında daha ufak çünkü zaten size diyorum ki ben mi haksızlık ettim o yüzden konu açtım yani üzerine mi gittim diye ama o da inanın bana ağzına geleni söyledi çok şaşırdım hatta aylık 5 tl veriyor bana maaşından onun lafını bile yaptı
Doğru mu okudum ben?
Hayır kendisi memur aylık 5 tl veriyormış zaten kendi maaşından bana böyle söylüyorAylık 5 lira mı?
Doğru mu okudum ben?
Ne anlatmak istediniz burda anlamadik. Aylik 5 tl nedir ? 500 mu demek istediniz 5 bin miHayır kendisi memur aylık 5 tl veriyormış zaten kendi maaşından bana böyle söylüyor
5 bin tlNe anlatmak istediniz burda anlamadik. Aylik 5 tl nedir ? 500 mu demek istediniz 5 bin mi
Kahvaltıya istediğiniz yere gidersiniz kime ne? Konuya gelirsek ikinizde de hata var. Siz başta diyebilirdiniz gitmişken bir şeyler alırım diye o da parası yoksa söylerdi. Dikkat de etmemişsiniz 70tl diye 250tl ürün almışsınız. O da gereksiz hakaret etmiş.