eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Amada vicdan muhasebesi yapmışsın karektersiz , çulsuz , ahlaksız kocan için
Adamda olmaması gereken ne varsa var
Bitir bu işi ve boşan nasılsa elinde bir mesleğin var , küçükken baba sevgisi mi görmedin bu saygısız adamın sevgisine muhtaç kaldın ? Adam seni çok hırpalamış
özgüvenini kayıp ettirmiş , kendini tekrar sev ve saygı duy

Hadi siz cahildiniz diyelim aileniz uyarmış. Bile bile uçurumdan atmışsınız kendinizi. Ailenize ve evladınıza çok üzüldüm. Allah size akıl fikir feraset versin ne diyeyim...

Bir insanın kendine verdiği şu zararı bütün dünya bir araya gelse veremez. İş sizde bitiyor

Allah aşkına bu sapık,psikopat fakir ve kaba adamın nesini sevdin. 10 senemi verdim diyip duruyorsun ne diyelim bir 10 seneni daha ver. Artık gelsin 15lik ler.. gitsin eskortlar. Belki seninki özür dilemeyi de öğrenir yapar yapar özür diler. Ne diyelim bir de ailesine söylememiş neyin diK duruşu bu? Zamanında sana evlenme derlerken haklilardi iste nereye kadar saklayacaksın. Korkarım ki saklamaya devam edersen canına bir zarar gelecek. Saka gibi bir konu. Adam seni istemiyor sen ne diyorsun. Ben cocuga üzüldüm en cok

Tatlım 10 yıl nasıl dayandın bu adama sen. bu bir evlilik değil tam bir hapis hayatı ailene neden durumu anlatmıyorsun . Ayrıca sen de başka bir avukata gitsene zorla bana velayet için imza attırdı diye ayrıca korkma 7 yaşına kadar çocuğu babasına vermezler . Okurken kanım çekildi resmen niye bu dereceye gelene kadar bekledin inanamıyorum

Size salak mısınız diyecektim ama sormama gerek yok tam bir salaksınız. Aşkından gözün mü kör olmuş ne olmuş anlamadım. Bu insan zaten daha evlenmeden şiddet uyguluyormuş ona rağmen evlenmiş çocuk yapmışsınız. Şu an gelse özür dilese çok eminim siz affedersiniz insallah özür falan dilemez de kurtulursunuz. Bundan birkaç ay sonra daha çok pişman olacaksınız ben nasıl bütün bunlara katlandım diye. Dava olayını ben çok bilmem buradaki kadınlar delilleri nasıl toplayacağınızı falan söylerler ama kendinize çok çok dikkat edin hiç tekin bir insan değil eşiniz. 15 yaşındaki kozdan fotoğraf istemek ne ya sapık iğrenç pedofili

Ya ben konu sahibinin eşini affedecek olmasını kabullenemiyorum şoktan bu şekilde konuştuğunu düşünüyorum aksi bir şeyi kabul edemiyorum ya. Ne diyeceğimi bilmiyorum umarım silkelenip kendine gelir

Nerden tutsan elinde kalıyor. Kafanızın içinde beyin denen bir organ var. Onu kullanın. Akıl ve mantığınızı en son nerde bıraktığınızı hatırlamaya çalışın. Evladını çok seven anne rolünüde bırakın bir zahmet. Hiç bir anne böyle bir adamla çocuk yetiştirmek istemez. Çocuğunuz umrunuzda bile değil. Siz kadın güzelmiydi çirkinmiydi onun derdine düşün.

Benim eşim bana şiddet uygulayacak ve bende özür dilerse affederim eşimi diycem
Anında avukatı arayıp boşanma İçin evraklarını hazırlayın derim
Kendinizi hadi düşünmüyorsunuz anladım da o küçücük çocuğun psikolojisini de mi düşünmüyorsunuz??çocuğa yazık günah

hep olan çocuklara oluyor zaten hep

Ya ben konu sahibinin eşini affedecek olmasını kabullenemiyorum şoktan bu şekilde konuştuğunu düşünüyorum aksi bir şeyi kabul edemiyorum ya. Ne diyeceğimi bilmiyorum umarım silkelenip kendine gelir
Niye şoktan olsun 10 yıldır şokta mi. Aldatma yaşadıklarının yanında en masumlarindan

Öğretmen olduğunuza da nedense inanmak istemedim, mesleği olan arkasında ailesi olan bir kadının bu kadar aciz ve koca delisi olması sinirimi bozdu çünkü.
Ogretmen anne babanin en büyük kıziyim diyor.Okumami istiyorlardi diyor.Ama okudum ogretmen oldum demiyor.O yüzden ogretmen oldugunu düşünmüyorum ben de.Anne babasini kahretmiş bi evlat kendisi.Annesine orospu demiş kocası üstelik .Çok cok üzücü

Özet : kocama aşığım seviyorum ilk seneden çocuk yaptım ama o beni sürekli aldatıp dövüyor. Şimdi beni istemiyor nasıl barışırım

15 yaşındaki cocuklari taciz ediyor, çıplak fotolar istiyor, eskortlarla kendi evinde birlikte oluyor, anne babasına küfürler ediyor. Git yoksa kötü şeyler olacak diyor ama konu sahibi çok seviyor.

Bunlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…