Anlaşmalı açtırdı küçük yer olduğu için aynı gün boşadılar zaten boşanma kağıtları da elimde resmen boşandıkO nasıl mahkemeymiş de hemen boşamış. Hiç inandırıcı gelmedi.
Hayat güzelleşecek merak etme. Biraz sancı çekmen gerek sadece bir çocuğun doğumu gibi düşün, sonrası çok güzel olacak emin ol. Sadece sakin ol bir kere onlar senin ailen ne derlerse desinler senin yerin orası orda kendini boş yere kötü hissetme. Sürekli iş arayışı içinde ol mutlaka kendine göre bir iş bulursun, yasin kaç bilmiyorum ama işini bulup çalışmaya başladıktan sonra üni okumadıysan açıktan güzel bir bölüm oku, tıbbi sekreterlik gibi kolay iş bulabileceğin yani, sonrasında belli mi olur atanırsin mis gibi kendi hayatını kurarsınGünler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Saçmalamayın lütfen. Hastalığınız nedir? Çalışmak istemeyen annesinden geçinen o olgun olmayan eski eşinizi, asıl siz boşamalı mahkeme açmalıydınız. Neyse olan olmuş. Psikolojik destek alınGünler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Anlaşmalı olunca tek celseYıldırım nikahını bile 1 günde zor kıyıyorlar tekte nasıl boşadı ben şok
Ben 28 yaşındayım doğuştan engelli olduğum için hayatımda hiç çalışmadım bana engelli raporu çıkarmışlardı ailem harcadı o parayı sonra rapor kesildi beni işsiz biriyle evlendirmişti ailem. sürekli kavga ediyorduk iş konusunda dünde büyük kavga çıkınca tamamen beni gönderdi ailemin beni istemediğini başından attıklarını biliyordu ailenin yanına dönüp sürün aklın başına gelsin dediHayat güzelleşecek merak etme. Biraz sancı çekmen gerek sadece bir çocuğun doğumu gibi düşün, sonrası çok güzel olacak emin ol. Sadece sakin ol bir kere onlar senin ailen ne derlerse desinler senin yerin orası orda kendini boş yere kötü hissetme. Sürekli iş arayışı içinde ol mutlaka kendine göre bir iş bulursun, yasin kaç bilmiyorum ama işini bulup çalışmaya başladıktan sonra üni okumadıysan açıktan güzel bir bölüm oku, tıbbi sekreterlik gibi kolay iş bulabileceğin yani, sonrasında belli mi olur atanırsin mis gibi kendi hayatını kurarsın
Aslında demiştim ama tekrar yazayım hastalığım doğuştan yemek borum dar olduğu için sıvı şeyler yiyorum sürekli normal insanlar gibi yemek yiyemiyorum bu yüzdende enerjisiz kalıyorum 15,20 kez ameliyat oldum ama tamamen duzelemedim bı iş yapmaya kalksam düşüp bayılıyorum beslenme yetersizligindenSenin hastalığın neydi diğer konularda da demedin de artık
Normalde boşardım ama insan çaresiz olunca aileside istemeyince yapamıyor işteSaçmalamayın lütfen. Hastalığınız nedir? Çalışmak istemeyen annesinden geçinen o olgun olmayan eski eşinizi, asıl siz boşamalı mahkeme açmalıydınız. Neyse olan olmuş. Psikolojik destek alın
Engelli bireyler için de bir çok iş imkanı var aslında arayıp bulmak lazım belediyeye başvurun çokça araştırın, umarım kendinize göre bir iş bulur güzel bir hayat yaşarsınızBen 28 yaşındayım doğuştan engelli olduğum için hayatımda hiç çalışmadım bana engelli raporu çıkarmışlardı ailem harcadı o parayı sonra rapor kesildi beni işsiz biriyle evlendirmişti ailem. sürekli kavga ediyorduk iş konusunda dünde büyük kavga çıkınca tamamen beni gönderdi ailemin beni istemediğini başından attıklarını biliyordu ailenin yanına dönüp sürün aklın başına gelsin dedi
İş bulup çalışsam bile ailem bütün parayı elimden alır tek yaşamama da izin vermiyorlar yani hayatım tamamen bittiEngelli bireyler için de bir çok iş imkanı var aslında arayıp bulmak lazım belediyeye başvurun çokça araştırın, umarım kendinize göre bir iş bulur güzel bir hayat yaşarsınız
Dün sabah tartıştık oglende beni mahkemeye götürdü anlaşmalı açtırıp bana imza attırdı hemen boşadılar küçük sehir olunca hemen bosaniliyomus ordakiler öyle dedi bugünde ailemin yanına döndüm ama laf sokmaya başladılar bileDün tartışsınız bugün boşandınız ve ailenizin gözüne batıyorsunuz. Bütün bu lar içün 24 saat çok kısa bir süre değil mi
Ekpssye çalışınBen 28 yaşındayım doğuştan engelli olduğum için hayatımda hiç çalışmadım bana engelli raporu çıkarmışlardı ailem harcadı o parayı sonra rapor kesildi beni işsiz biriyle evlendirmişti ailem. sürekli kavga ediyorduk iş konusunda dünde büyük kavga çıkınca tamamen beni gönderdi ailemin beni istemediğini başından attıklarını biliyordu ailenin yanına dönüp sürün aklın başına gelsin dedi
Daha önce görmedim kusura bakmayın. Üzüldüm sizin adınıza Rabbim CC şifa versin. Belediyeye valiliğe gidin engelli oranınıza göre iş imkanı olabilir çok yüksekse oran engelli ücreti bile alırsınızAslında demiştim ama tekrar yazayım hastalığım doğuştan yemek borum dar olduğu için sıvı şeyler yiyorum sürekli normal insanlar gibi yemek yiyemiyorum bu yüzdende enerjisiz kalıyorum 15,20 kez ameliyat oldum ama tamamen duzelemedim bı iş yapmaya kalksam düşüp bayılıyorum beslenme yetersizliginden
Hiç itiraz etmediniz mi peki?aileniz size karşı nasıl peki?başkasıyla evlendiririz diyorlarmış yaDün sabah tartıştık oglende beni mahkemeye götürdü anlaşmalı açtırıp bana imza attırdı hemen boşadılar küçük sehir olunca hemen bosaniliyomus ordakiler öyle dedi bugünde ailemin yanına döndüm ama laf sokmaya başladılar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?