Allah canını alsa arkandan annen baban 1 hafta ağlar eski eşin hiç üzülmeden hayatına devam eder gider..hayatta senin verdiğin tüm boşlukları da başkası doldurur hayatın gerçek yüzüGünler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Kız bari iki üç diziden kurgu alın bişi alın nasıl anında boşadı seniGünler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Mahkemeler kalabalık olmayınca oluyor demekki. Üzüldüm sizin adınıza. Umarım herşey gönlünüzce olurDün sabah tartıştık oglende beni mahkemeye götürdü anlaşmalı açtırıp bana imza attırdı hemen boşadılar küçük sehir olunca hemen bosaniliyomus ordakiler öyle dedi bugünde ailemin yanına döndüm ama laf sokmaya başladılar bile
Ufff sarışın cadı ahdhabs
Asla unutmuyorum asla bazen aklıma geliyor kendi kendime güluyorumUfff sarışın cadı ahdhabs
Ulan ne keklendiydim hshshs
Memleketimde ki adaletin hızlı tecellisine bir maşallah demeyelim de ne diyelim.Günler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Ama bak zeyneb iyi bir fakeydi.Asla unutmuyorum asla bazen aklıma geliyor kendi kendime güluyorum
adliyelerde çalışanlar daha iyi bilgi verebilir amaKız bari iki üç diziden kurgu alın bişi alın nasıl anında boşadı seni
Kaşla göz arasında şak diye anlaşmalı boşanma protokolünü hazırlayıp imzalayıp pat diye sizi boşayan sistemi taktir ettim. Nikah kıymak bile bu kadar hızlı değilGünler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
İsterseniz boşanma kağıtlarını atabilirim boş yere yalan söyleyecek halim yok Tokat'ın küçük bir ilçesi olduğu için hemen boşadılar bu arada mahkemede tanıdığımız falanda yoktu hatta benimle birlikte iki çift daha anlaşmalı boşandı aynı anda aynı gün boşadılarMemleketimde ki adaletin hızlı tecellisine bir maşallah demeyelim de ne diyelim.
Demek kolundan tuttuğumuz gidip adliyeye götürüp caaaat diye bosayabiliyoruz
Yani konunun özünde sen adamı değil adam seni boşadı.İsterseniz boşanma kağıtlarını atabilirim boş yere yalan söyleyecek halim yok Tokat'ın küçük bir ilçesi olduğu için hemen boşadılar bu arada mahkemede tanıdığımız falanda yoktu hatta benimle birlikte iki çift daha anlaşmalı boşandı aynı anda aynı gün boşadılar
Aynen çöp gibi kapıya konuldum kısacaYani konunun özünde sen adamı değil adam seni boşadı.
Bari sen bosasaydin
Diyorum ya sen kendine değer vermezsen el adamı da vermez.Aynen çöp gibi kapıya konuldum kısaca
Hemen boşanmışsın ailene bugün gitmişsin ne ara göze battın ? Nafaka yok mu? Aynı gün boşayan mahkeme mi oluyor ya?Günler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Müşteri hizmetleri konusunda iş arayabilirsin. Oturduğun yerde telefon konuşması yapılıyorAslında demiştim ama tekrar yazayım hastalığım doğuştan yemek borum dar olduğu için sıvı şeyler yiyorum sürekli normal insanlar gibi yemek yiyemiyorum bu yüzdende enerjisiz kalıyorum 15,20 kez ameliyat oldum ama tamamen duzelemedim bı iş yapmaya kalksam düşüp bayılıyorum beslenme yetersizliginden
Hiç itiraz etmediniz mi peki?aileniz size karşı nasıl peki?başkasıyla evlendiririz diyorlarmış ya
Ailem beni istemediği için evlendirmişti zaten şimdi geri döndüm aile evine ben çalışamadığım için beni istemiyorlar ilerde biri çıkar evlenirsin diyorlarHemen boşanmışsın ailene bugün gitmişsin ne ara göze battın ? Nafaka yok mu? Aynı gün boşayan mahkeme mi oluyor ya?
Oluyor oluyor. Ben büyükşehirdeyim Salı günü dilekçe verdim pazartesi anlaşmalı boşanma günüymüş. Pazartesi gelsen boşardık dedilerO nasıl mahkemeymiş de hemen boşamış. Hiç inandırıcı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?