• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle boşandık

Günler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Allah canını alsa arkandan annen baban 1 hafta ağlar eski eşin hiç üzülmeden hayatına devam eder gider..hayatta senin verdiğin tüm boşlukları da başkası doldurur hayatın gerçek yüzü ☺️

Kendine gel 2025 de güzel sayfa aç. İlk adımı boşanmakla yapmışsın zaten allah kurtarmış iş deyince bi erkek niye kıyameti koparsın? Saçmalık .. g*tü tutmayan hiç kimse evlenmesin zaten zahmet olacak ama.. yani büyük yükten kurtulmuşsun. Rahatsızlığın nedir bilmiyorum varsa tedavisi lütfen sağlığına odaklan.

Kendine 2025 listesi yap, :

1. Sağlığımla ilgileneceğim tedavilerimi olucam.

2. İş aramaya devam edeceğim

(arayan bulur pes etme )😉

3. Psikolojik destek alacağım..

Meselaaa yanii...🙏🏼

Biliyormusun seni yıpratan herşeyi bırakırsan çok mutlu olursun. Adam hiç acımadan hatır kıymet bilmeden onca yaşanmışlıklarq rağmen senin sevgine sabrına rağmen boşadı farkına var insanlar bukadar yalan bukadar kötü.

Bak kendine bakım önce iç bakımdan başlar, içten dışarıya doğru işlenir

Önce psikolojik sonra dış güzellik bakım.. içten bakımı onarırsan ilk önce bakışlarına sonra da gülümsemene yansır :) sonra bi yıldız gibi parlamaya başlarsın sen bile şaşıracaksın 🍀

Sizin hemen acilen bir is bulmaniz lazim ailenizin yanından bir an once ayrilmak icin. Daha sonra oldugunuz sehirde guvenilir ev arkadasi bulup ayni evi paylasabilirsiniz. Pansiyon falan onermem. Mesela istanbul gibi yerde dun baktim. Ev esyali iki kadin paylasacak evi kisi basi 8 bin tl dusuyor. Uc kisi bile kalinabilir ev gayet buyuktu. En kotu asgari ucret alsaniz para bile birikir. Ama ev arkadasi sart. İs hayati olarak iskura mutlaka basvurun engelli isleri var isi hemen bulursaniz ev bence kolay

Öncelikle Allah şifa versin.
Eski eşiniz sizi boşadığı için ona teşekkür etmelisiniz.
Kendi aileniz için ne kadar gözlerine batıyorum deseniz bile elin çalışmayan adamından bin kat iyidirler.
Çalışabileceğiniz işler mutlaka vardır. Parayı aileniz alsa bile en azından gözlerine betıyormuş hissiniz geçmiş olur.
Ayrı eve kiraya çıkmak bu zamanda akıl karı iş değil artık. Belki çalışırken dayanamazsınız işi bırakmak zorunda kalırsınız.
Sizin durumunuzda tamamen kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmak zor olur.

Günler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Kız bari iki üç diziden kurgu alın bişi alın nasıl anında boşadı seni

Dün sabah tartıştık oglende beni mahkemeye götürdü anlaşmalı açtırıp bana imza attırdı hemen boşadılar küçük sehir olunca hemen bosaniliyomus ordakiler öyle dedi bugünde ailemin yanına döndüm ama laf sokmaya başladılar bile
Mahkemeler kalabalık olmayınca oluyor demekki. Üzüldüm sizin adınıza. Umarım herşey gönlünüzce olur

Memleketimde ki adaletin hızlı tecellisine bir maşallah demeyelim de ne diyelim.
Demek kolundan tuttuğumuz gidip adliyeye götürüp caaaat diye bosayabiliyoruz

Kız bari iki üç diziden kurgu alın bişi alın nasıl anında boşadı seni
adliyelerde çalışanlar daha iyi bilgi verebilir ama
benim kuzenim bodrumda anlaşmalı dilekçesini verince 2-3 işgünü içinde duruşma günü verildi -ha domuz kocası caydı çekişmeliye döndü sanırım ama, gün verilmişti. o zaman 2 taraf da kabul etseydi 3 günde boşanmış olacaklardı.

ki Bodrum, en büyük ilçelerden birisi. ve burada herkes boşanıyor, bi sürü yabancı uyruklu vs. var bi sürü boşanmayla ilişki mal davası var. zengin çünkü buralılar :D kısacası aile mahkemelerinin işi çok yani burada.

Atıyorum 10 bin nüfuslu, çok boşanma da olmayan, sakin bir yerdir, adliyede de katibi bişeyi tanıyordur abi bu bizim dilekçe bi bakıversene deyince oluyordur belki...

Kaşla göz arasında şak diye anlaşmalı boşanma protokolünü hazırlayıp imzalayıp pat diye sizi boşayan sistemi taktir ettim. Nikah kıymak bile bu kadar hızlı değil :D
Üzülme geçer her acı eğer doğru ise yazdıkların

Memleketimde ki adaletin hızlı tecellisine bir maşallah demeyelim de ne diyelim.
Demek kolundan tuttuğumuz gidip adliyeye götürüp caaaat diye bosayabiliyoruz
İsterseniz boşanma kağıtlarını atabilirim boş yere yalan söyleyecek halim yok Tokat'ın küçük bir ilçesi olduğu için hemen boşadılar bu arada mahkemede tanıdığımız falanda yoktu hatta benimle birlikte iki çift daha anlaşmalı boşandı aynı anda aynı gün boşadılar

İsterseniz boşanma kağıtlarını atabilirim boş yere yalan söyleyecek halim yok Tokat'ın küçük bir ilçesi olduğu için hemen boşadılar bu arada mahkemede tanıdığımız falanda yoktu hatta benimle birlikte iki çift daha anlaşmalı boşandı aynı anda aynı gün boşadılar
Yani konunun özünde sen adamı değil adam seni boşadı.
Bari sen bosasaydin

Hemen boşanmışsın ailene bugün gitmişsin ne ara göze battın ? Nafaka yok mu? Aynı gün boşayan mahkeme mi oluyor ya?

Aslında demiştim ama tekrar yazayım hastalığım doğuştan yemek borum dar olduğu için sıvı şeyler yiyorum sürekli normal insanlar gibi yemek yiyemiyorum bu yüzdende enerjisiz kalıyorum 15,20 kez ameliyat oldum ama tamamen duzelemedim bı iş yapmaya kalksam düşüp bayılıyorum beslenme yetersizliginden
Müşteri hizmetleri konusunda iş arayabilirsin. Oturduğun yerde telefon konuşması yapılıyor

Hiç itiraz etmediniz mi peki?aileniz size karşı nasıl peki?başkasıyla evlendiririz diyorlarmış ya
Hemen boşanmışsın ailene bugün gitmişsin ne ara göze battın ? Nafaka yok mu? Aynı gün boşayan mahkeme mi oluyor ya?
Ailem beni istemediği için evlendirmişti zaten şimdi geri döndüm aile evine ben çalışamadığım için beni istemiyorlar ilerde biri çıkar evlenirsin diyorlar

Back