- 30 Kasım 2017
- 8.734
- 1
- 4.376
- 173
Allah canını alsa arkandan annen baban 1 hafta ağlar eski eşin hiç üzülmeden hayatına devam eder gider..hayatta senin verdiğin tüm boşlukları da başkası doldurur hayatın gerçek yüzüGünler önce buraya konu açmıştım eşim çalışmak istemiyor iş konusunu diyince kıyamet kopuyor annesinden geçiniyor diye dün yine bu iş konusu açıldı büyük kavga ettik ve beni mahkemeye götürüp anında boşadı şuan ailemin yanına döndüm ve çok kötüyüm hasta olduğum için çok yorucu işlerde çalışamıyorum hemde tecrübem olmadığı için hiçbir yer almıyor beni ailemin gözüne batıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o kadar çaresizim ki keşke Allah canımı alsa diyorum bazen
Kendine gel 2025 de güzel sayfa aç. İlk adımı boşanmakla yapmışsın zaten allah kurtarmış iş deyince bi erkek niye kıyameti koparsın? Saçmalık .. g*tü tutmayan hiç kimse evlenmesin zaten zahmet olacak ama.. yani büyük yükten kurtulmuşsun. Rahatsızlığın nedir bilmiyorum varsa tedavisi lütfen sağlığına odaklan.
Kendine 2025 listesi yap, :
1. Sağlığımla ilgileneceğim tedavilerimi olucam.
2. İş aramaya devam edeceğim
(arayan bulur pes etme )
3. Psikolojik destek alacağım..
Meselaaa yanii...
Biliyormusun seni yıpratan herşeyi bırakırsan çok mutlu olursun. Adam hiç acımadan hatır kıymet bilmeden onca yaşanmışlıklarq rağmen senin sevgine sabrına rağmen boşadı farkına var insanlar bukadar yalan bukadar kötü.
Bak kendine bakım önce iç bakımdan başlar, içten dışarıya doğru işlenir
Önce psikolojik sonra dış güzellik bakım.. içten bakımı onarırsan ilk önce bakışlarına sonra da gülümsemene yansır :) sonra bi yıldız gibi parlamaya başlarsın sen bile şaşıracaksın