Eşimle bitmeyen cinsel sorunlarimiz

Erkeklerin masturbasyon ile daha fazla zevk aldığı bir gerçek. Evden gidip 2 3 ay gelmezsen, 2 yıl adamı sürtünmeye mecbur edersen sana çok da gerek olmadığını anlar birazcık
Ben bu uzak kalmalarin böyle bir sonuç doğuracağını bilmezdimki tersine özlem olduğu için canlandıracağını düşünürdüm ama öyle degilmis tabi

Bence eşiniz çok sabırlıymış ki sabırla 2 yıl beklemiş tuhaf doğrusu.. Birşeyin tadı kaçınca eskisi gibi ne yazıkki olmuyor eşiniz artık soğumuş olabilir sizden..

Bence eşiniz çok sabırlıymış ki sabırla 2 yıl beklemiş tuhaf doğrusu.. Birşeyin tadı kaçınca eskisi gibi ne yazıkki olmuyor eşiniz artık soğumuş olabilir sizden..
Başlarda bende eşimi bu konudan dolayı taktir ediyordum sonuçta benin eksikliğimdi ve çok anlayışlı idi derdim ama ilişkiye girdikten ve vajinismus olmadığımı eşimin yeterince uyarladığı ve cesaretlendirmedigu için en güzel zamanları kaçırdığını düşünce bir güzel pataklayasim geliyor eşimi

Bu sadece eşinin değil seninde sorunun her zaman karşıdan beklenmemeli herşey kadının elinde kocana cilve yap fantezi kıyafetleri giy onu tahrik etmeyle işe başla.. Kocan sonuçta

Bu sadece eşinin değil seninde sorunun her zaman karşıdan beklenmemeli herşey kadının elinde kocana cilve yap fantezi kıyafetleri giy onu tahrik etmeyle işe başla.. Kocan sonuçta
Ilk ilişki için demistin onu ilkkez olunca erkek daha bi cesur olur diye düşünüyordum normalden biraz fazla korkuyordum o zamanlar istemsiz aglama krizlerim bile olmustur o yüzden ilk ilişki için adim atamadım

Bu zevk veriyor mu ki
Tabi ki verir, sen hiç masturbasyon yapmadın mı? Eşinin de senin de öğrenmeniz gereken çok şey var, burada bizim anlatacaklarımız yetmez sana, internette düzgün bir araştırma yap, kadın mastubasyonundan haz noktalarına kadar. Gerçekten çok eksiksin cinsellik konusunda

üstteysem müdahale hakkı tanımıyorum, ben misyonerde ona karışmıyorum çünkü. Herkesin hakim olmak istediği alanlar var mutlaka ben ona karışmıyorsam o da bana karışmasın

Eşinize üzüldüm. Keşke hemen hamile kalmasaydınız. Adamın en güzel en istekli zamanları ziyan olmuş.

Evet öyle bu formu daha önce keşfetmedigime çok pişmanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…