- 2 Aralık 2020
- 126
- 43
-
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Ben bu uzak kalmalarin böyle bir sonuç doğuracağını bilmezdimki tersine özlem olduğu için canlandıracağını düşünürdüm ama öyle degilmis tabiErkeklerin masturbasyon ile daha fazla zevk aldığı bir gerçek. Evden gidip 2 3 ay gelmezsen, 2 yıl adamı sürtünmeye mecbur edersen sana çok da gerek olmadığını anlar birazcık
Mesela boşalmaya yakın tüm kontrolü ele alıyor , hızlanıyor ben hiç müdahale bile edemiyorumBen müdahale ettiemem dikkatim dağılıyor
Kendi kendimi ellemekten pek hoşlanmam ama eğitim amaclı idare ederim bir süre çözüm olsun yeterkiBozar, süreyi uzatmayı öğrenmesini sağlayana kadar idare edeceksin, dışaeı çıktığında elinle kendini uyarmaya dwvam etmeyi de deneyebilirsin
Bence eşiniz çok sabırlıymış ki sabırla 2 yıl beklemiş tuhaf doğrusu.. Birşeyin tadı kaçınca eskisi gibi ne yazıkki olmuyor eşiniz artık soğumuş olabilir sizden..Merhabar hanımlar
3 yıllık evliyim 3 yili ozetlersem eviligimin ilk 2 yılı kendimi vajinismus sanarak geçti iki yıldan sonra benim ısrarim üzerine psikologa gidip 3 ilişki denemesinde ilişkiye girebilince anladimki sadece yoğun bir ilk gece korkusu imiş aslında.ilk zamanlarda sürtünme ile ilişki denemelerimiz olurdu eşim bir kaç kere gerçek ilişkiyi teklif etti fakat henüz hazır olmadigim için reddettim sonraki 2 yıl boyuncada eşim hep surtunme ile ilişkiye girdi tabi bunların çoğunda ben hiç bir şey hissetmiyordum. Beni iliski icin cesaretlendirmedi hic biraz israr ve destekle olabilirdi aslinda ama o surtunmeyle mutluydu.Sonra çocuk düşündüğümüz için tek seans terapiden sonra acısada dişimi sıktım ve gerçek ilişkiye girdik 4. 5. Denemede hemen hamile kaldım.hamilelik sürecinde yasak olmamasına ve bende zararının olmayacağını söylememe karşın eşim uzak durdu 9 ay boyuncada 4 5 kere olmuştur en fazla.sonra doğum için annemin yanına şehir dışına çıktım 3 ay sonra eve döndüm en sonki ilişkimizin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen eşim 10gun boyunca yatakta bana sarılmadı bile duygusal olarakta yıprattı bu durum beni ve ilkkez eşime cinsellik konusunda yakındım ilişki niteligimizin ve niceligimizin eksikliğinden dem vurdum ön sevismeyide cok beceremez bende biraz kaba bir üslubla elestirdim cunku çok zoruma gitmişti artık ilgisiz tavırları.3ay boyunca sürekli bu konu ile ilgili ciddi tartışmalarımız oldu yine bir düzen oturtamadan ben tatil için tekrar memlekete gittim 2 ay sonra geri geldim.geldigim gün birlikteliğimiz oldu ama ben 2 ayın üstüne büyük bi özlemle üst üste bir iki gün birliktelik beklentisinde iken eşim 3 gün geçti yanaşmıyor.ben yanaşayım dedim yatağa cagirdim ama sözel bir şekilde değil ama tavırları ile reddetti beni bu kadar uzak kalmamızın ardından üst üste ilişki istemesini gerekmez mi ben mi abartıyorum yoksa yani bir düzen oturmak bu kadar zor mu ne yapmam gerekiyor lütfen bir akıl verin
Ben kızınca bıraktı benimki onuMesela boşalmaya yakın tüm kontrolü ele alıyor , hızlanıyor ben hiç müdahale bile edemiyorum
Çok iyi olur gerçekten teşekkürlerYeni link atacağım bu kişisel bilgi içerdi
Hatalısın, gerektiğinde dokunacaksın kendineKendi kendimi ellemekten pek hoşlanmam ama eğitim amaclı idare ederim bir süre çözüm olsun yeterki
Başlarda bende eşimi bu konudan dolayı taktir ediyordum sonuçta benin eksikliğimdi ve çok anlayışlı idi derdim ama ilişkiye girdikten ve vajinismus olmadığımı eşimin yeterince uyarladığı ve cesaretlendirmedigu için en güzel zamanları kaçırdığını düşünce bir güzel pataklayasim geliyor eşimiBence eşiniz çok sabırlıymış ki sabırla 2 yıl beklemiş tuhaf doğrusu.. Birşeyin tadı kaçınca eskisi gibi ne yazıkki olmuyor eşiniz artık soğumuş olabilir sizden..
Bu zevk veriyor mu kiHatalısın, gerektiğinde dokunacaksın kendine
Bu sadece eşinin değil seninde sorunun her zaman karşıdan beklenmemeli herşey kadının elinde kocana cilve yap fantezi kıyafetleri giy onu tahrik etmeyle işe başla.. Kocan sonuçtaBaşlarda bende eşimi bu konudan dolayı taktir ediyordum sonuçta benin eksikliğimdi ve çok anlayışlı idi derdim ama ilişkiye girdikten ve vajinismus olmadığımı eşimin yeterince uyarladığı ve cesaretlendirmedigu için en güzel zamanları kaçırdığını düşünce bir güzel pataklayasim geliyor eşimi
Ilk ilişki için demistin onu ilkkez olunca erkek daha bi cesur olur diye düşünüyordum normalden biraz fazla korkuyordum o zamanlar istemsiz aglama krizlerim bile olmustur o yüzden ilk ilişki için adim atamadımBu sadece eşinin değil seninde sorunun her zaman karşıdan beklenmemeli herşey kadının elinde kocana cilve yap fantezi kıyafetleri giy onu tahrik etmeyle işe başla.. Kocan sonuçta
Yok o kadar değil ilk bir kaç girişte hissediyorum acı veriyor çünkü ama sonra gevşeyince hissetmiyorum içimde kegeli deneyebilirim o zamanKegel egzersizi kullanmayı dene böylece penisi daha çok hissedersin, ama eğer girer girmez boşalıyorsa işin çok zor
Tabi ki verir, sen hiç masturbasyon yapmadın mı? Eşinin de senin de öğrenmeniz gereken çok şey var, burada bizim anlatacaklarımız yetmez sana, internette düzgün bir araştırma yap, kadın mastubasyonundan haz noktalarına kadar. Gerçekten çok eksiksin cinsellik konusundaBu zevk veriyor mu ki
Hızlanacagı yeri biliyor,erkense sorar bir şekildeBen kızınca bıraktı benimki onu
Eşinize üzüldüm. Keşke hemen hamile kalmasaydınız. Adamın en güzel en istekli zamanları ziyan olmuş.Merhabar hanımlar
3 yıllık evliyim 3 yili ozetlersem eviligimin ilk 2 yılı kendimi vajinismus sanarak geçti iki yıldan sonra benim ısrarim üzerine psikologa gidip 3 ilişki denemesinde ilişkiye girebilince anladimki sadece yoğun bir ilk gece korkusu imiş aslında.ilk zamanlarda sürtünme ile ilişki denemelerimiz olurdu eşim bir kaç kere gerçek ilişkiyi teklif etti fakat henüz hazır olmadigim için reddettim sonraki 2 yıl boyuncada eşim hep surtunme ile ilişkiye girdi tabi bunların çoğunda ben hiç bir şey hissetmiyordum. Beni iliski icin cesaretlendirmedi hic biraz israr ve destekle olabilirdi aslinda ama o surtunmeyle mutluydu.Sonra çocuk düşündüğümüz için tek seans terapiden sonra acısada dişimi sıktım ve gerçek ilişkiye girdik 4. 5. Denemede hemen hamile kaldım.hamilelik sürecinde yasak olmamasına ve bende zararının olmayacağını söylememe karşın eşim uzak durdu 9 ay boyuncada 4 5 kere olmuştur en fazla.sonra doğum için annemin yanına şehir dışına çıktım 3 ay sonra eve döndüm en sonki ilişkimizin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen eşim 10gun boyunca yatakta bana sarılmadı bile duygusal olarakta yıprattı bu durum beni ve ilkkez eşime cinsellik konusunda yakındım ilişki niteligimizin ve niceligimizin eksikliğinden dem vurdum ön sevismeyide cok beceremez bende biraz kaba bir üslubla elestirdim cunku çok zoruma gitmişti artık ilgisiz tavırları.3ay boyunca sürekli bu konu ile ilgili ciddi tartışmalarımız oldu yine bir düzen oturtamadan ben tatil için tekrar memlekete gittim 2 ay sonra geri geldim.geldigim gün birlikteliğimiz oldu ama ben 2 ayın üstüne büyük bi özlemle üst üste bir iki gün birliktelik beklentisinde iken eşim 3 gün geçti yanaşmıyor.ben yanaşayım dedim yatağa cagirdim ama sözel bir şekilde değil ama tavırları ile reddetti beni bu kadar uzak kalmamızın ardından üst üste ilişki istemesini gerekmez mi ben mi abartıyorum yoksa yani bir düzen oturmak bu kadar zor mu ne yapmam gerekiyor lütfen bir akıl verin
Evet öyle bu formu daha önce keşfetmedigime çok pişmanimTabi ki verir, sen hiç masturbasyon yapmadın mı? Eşinin de senin de öğrenmeniz gereken çok şey var, burada bizim anlatacaklarımız yetmez sana, internette düzgün bir araştırma yap, kadın mastubasyonundan haz noktalarına kadar. Gerçekten çok eksiksin cinsellik konusunda