Eşimle bitmeyen cinsel sorunlarimiz

Cevap veriyorum kısa , kocanda ciddi bir erken boşalma sorunu var.

Pataklamak yerine hemen gidip çocuk yapman hata

Pataklamak yerine hemen gidip çocuk yapman hata
Çocuk yapmanın bu sonuçlarını tahmin edemedim çünkü hiç böyle bir durum görmedim ve duymadım bi formu keşfettikten sonra böyle bir durumun cinselliği etkilediğini öğrendim ama çocuğum olduğu için çok mutluyum her gün sukrettigim tek şey kızım benim

üstteysem müdahale hakkı tanımıyorum, ben misyonerde ona karışmıyorum çünkü. Herkesin hakim olmak istediği alanlar var mutlaka ben ona karışmıyorsam o da bana karışmasın
Benimki karışsın sorun değil hatta daha iyi,fazla yorulmamis oluyorum, avuçlarıni kalçama koyup destekliyor çoğu zaman, aslında eşim kontrolü ele almak için değil de ben çok yorulmayayim diye öyle yapıyor, aksi takdirde çabuk yoruluyorum çünkü

Ciddi mısınız bana 10 dk bile çok fazla geldi bu 10 dk dediginiz şey birleşme anı değil mi
10 .15 dk ön sevisme ortalama 10 dk da ilişki olsa en azından yarım saate yakın bı ikiski yaşarsınız diyet türlü 2 dk ilişki için duşa girmeye degmez

Ben yanlış yapıyorum galiba bu işi, hiç yorulmuyorum, kimden duysam yorucu diyor neyse adam şikayetçi olmadığına göre sorgulamaya da gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…