- 2 Aralık 2020
- 126
- 43
-
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Eşinize üzüldüm. Keşke hemen hamile kalmasaydınız. Adamın en güzel en istekli zamanları ziyan olmuş.
[/QUOTE
Ikimiz içinde durum böyle ben şuan farkına vardım en azından
Burayı iyice tara ama internette başka taramalar da yap, aklına takılan her şeyi araştırEvet öyle bu formu daha önce keşfetmedigime çok pişmanim
Önce düzeltmenin yollarını arayacağım olmaz ise sonuç bu olacak zaten2 yıl boyunca sürtünmeli ilişki ???
Adam sabır küpüymüş valla bravo.
Ben 2 yılda 3-4 defa yapınca bastım gittim kendi yoluma. Ne çekecem gardaş.
Siz bir link paylaşacaktınız sanirim bu konu ile ilgiliBurayı iyice tara ama internette başka taramalar da yap, aklına takılan her şeyi araştır
Zaten her zaman benden önce boşalır ve içinden çıkmadan devam eder edisyonunu tamamen kaybetmiyor boşalınca o sebeple devam ediyor ama ilk haliyle aynı olmadığı için ben çok geç boşalıyorum ve oda çok yoruluyor tabiki bundan dolayı mi isteksiz acaba diyorum bazenq
Cevap veriyorum kısa , kocanda ciddi bir erken boşalma sorunu var.Doğrusu erken boşalmayı daha önce hiç gündeme getirmedik eşim böyle bir şey demedi bende benim geç odaklandığını düşündüm hep 2 3 dk nin az olduğunu bilemiyordum çünkü kıyas yapacağım bir ilişkim olmadı daha önce de
Evet burda birisi 10 dk olması gerektiğini söyledi buna gore çok kısa imiş tabikiCevap veriyorum kısa , kocanda ciddi bir erken boşalma sorunu var.
Pataklamak yerine hemen gidip çocuk yapman hataBaşlarda bende eşimi bu konudan dolayı taktir ediyordum sonuçta benin eksikliğimdi ve çok anlayışlı idi derdim ama ilişkiye girdikten ve vajinismus olmadığımı eşimin yeterince uyarladığı ve cesaretlendirmedigu için en güzel zamanları kaçırdığını düşünce bir güzel pataklayasim geliyor eşimi
sanırım bu doğru gelecek
Üstteki paylaşımda link. Erkeklerde boşalma süresi ve bu konuda kendini eğitmeyi anlatıyor içinde, buna benzer başka videolar da bulabilirsinÖnce düzeltmenin yollarını arayacağım olmaz ise sonuç bu olacak zaten
Minimum 10 dakika, çok daha uzun sürmesi gerekiyor aslındaEvet burda birisi 10 dk olması gerektiğini söyledi buna gore çok kısa imiş tabiki
Çocuk yapmanın bu sonuçlarını tahmin edemedim çünkü hiç böyle bir durum görmedim ve duymadım bi formu keşfettikten sonra böyle bir durumun cinselliği etkilediğini öğrendim ama çocuğum olduğu için çok mutluyum her gün sukrettigim tek şey kızım benimPataklamak yerine hemen gidip çocuk yapman hata
Ciddi mısınız bana 10 dk bile çok fazla geldi bu 10 dk dediginiz şey birleşme anı değil miMinimum 10 dakika, çok daha uzun sürmesi gerekiyor aslında
Evet birleşme anıCiddi mısınız bana 10 dk bile çok fazla geldi bu 10 dk dediginiz şey birleşme anı değil mi
Benimki karışsın sorun değil hatta daha iyi,fazla yorulmamis oluyorum, avuçlarıni kalçama koyup destekliyor çoğu zaman, aslında eşim kontrolü ele almak için değil de ben çok yorulmayayim diye öyle yapıyor, aksi takdirde çabuk yoruluyorum çünküüstteysem müdahale hakkı tanımıyorum, ben misyonerde ona karışmıyorum çünkü. Herkesin hakim olmak istediği alanlar var mutlaka ben ona karışmıyorsam o da bana karışmasın
Sizin ki ozaman sadece kendi işinin bitmesine odaklanıyor demekki . O izlediği filmlerden falanda mi görmüyor sorunu acabaCiddi mısınız bana 10 dk bile çok fazla geldi bu 10 dk dediginiz şey birleşme anı değil mi
10 .15 dk ön sevisme ortalama 10 dk da ilişki olsa en azından yarım saate yakın bı ikiski yaşarsınız diyet türlü 2 dk ilişki için duşa girmeye degmezCiddi mısınız bana 10 dk bile çok fazla geldi bu 10 dk dediginiz şey birleşme anı değil mi
2 yıl boyunca sürtünmeli ilişki ???
Adam sabır küpüymüş valla bravo.
Ben 2 yılda 3-4 defa yapınca bastım gittim kendi yoluma. Ne çekecem gardaş.
Ben yanlış yapıyorum galiba bu işi, hiç yorulmuyorum, kimden duysam yorucu diyorBenimki karışsın sorun değil hatta daha iyi,fazla yorulmamis oluyorum, avuçlarıni kalçama koyup destekliyor çoğu zaman, aslında eşim kontrolü ele almak için değil de ben çok yorulmayayim diye öyle yapıyor, aksi takdirde çabuk yoruluyorum çünkü
Aslında tempoyu tutturdum zaman hiç de yorucu olmuyorBen yanlış yapıyorum galiba bu işi, hiç yorulmuyorum, kimden duysam yorucu diyorneyse adam şikayetçi olmadığına göre sorgulamaya da gerek yok
Bilmem belki de ben yanlış yapıyorumdurBen yanlış yapıyorum galiba bu işi, hiç yorulmuyorum, kimden duysam yorucu diyorneyse adam şikayetçi olmadığına göre sorgulamaya da gerek yok