Eşimle bitmeyen cinsel sorunlarimiz

Özeleştiri yapıyorum tabiki hatalı olduğum yanlar var düzeltmek için çabalıyorum ama karşılık alamiyorum birde bu tatillere gitmemi eşim desteklemiştir o gitmemi istedi doğumda daha rahat olur akabinde ise çocukla eve tıkılıp kaldık diye gidin dedi kendileri
Karısından çocuğundan 2-3 ay ayrı kalmak isteyen adam üzgünüm ama normal değildir. Probleminiz sadece cinsellik gibi durmuyor buradan.

Doğumda gitmemide eşim istedi doğrusu kal dese kalırdım.2 yıllık süreçte ben ara ara söyledim bunu konuştuk ettik ama icraat dönüşmedi bir türlü

Karısından çocuğundan 2-3 ay ayrı kalmak isteyen adam üzgünüm ama normal değildir. Probleminiz sadece cinsellik gibi durmuyor buradan.
Bilemiyorum ona sorsam bizim sürekli evde kalmamıza dayanamıyor bizi düşünüyor kendisi fedakarlık yaparak yanlız kalıp bizim memlekete girmemizi destekliyor

Dogum da bile 3 ay kalmak bana fazla ki iz 2 ayligina tatile gitmissiniz
Cekiminiz bitmis
Soyle anlatayim
Kardesim gile gittik 1 gece esim evde tekti sık sık arayip mesaj atti
Beni ozlemis bende onu ozledim bu arada ki cekimden kaynakli
Bu arada 2 yil icinde hic mi akliniza gelmedi psiko ya gitmek cooookk uzun bir sure
InsAllah duzelir araniz
Evet sana katılıyorum 3 gün annemde kalmaya gitsem sürekli arayıp mesaj atar özledim diye bende evimi eşimi özlerim kalamam çok çekim konusunda doğru söylüyosun baya

Özeleştiri yapıyorum tabiki hatalı olduğum yanlar var düzeltmek için çabalıyorum ama karşılık alamiyorum birde bu tatillere gitmemi eşim desteklemiştir o gitmemi istedi doğumda daha rahat olur akabinde ise çocukla eve tıkılıp kaldık diye gidin dedi kendileri
Tamam tatile güdüler ailenin yanına ama 2 ay nedir , hiç mi cocuğunu özlemez bu adam, üstelik taze baba. Hadi anlarım uzaksa 2-3 hafta kalınır ama suç sizde 3 ay 2 ay kalmak doğru değil. 2 hafta siz gidersiniz ailenizin yanına , 2 hafta olnalr gelir yeter. Cinsel hayat 3-5 ilişki ile rayına oturmaz. Siz yıllarca ilişkiye girmeyin sırf çocuk için tedavi olmuşsunuz hani çocuk derdi olmasa sizin de bir çabaniz olmayacakmış. Kocanız zaten bir garip evlenmişsiniz sürtünme nedir ya. Normal eşler adet bitsin diye gün sayıyorlar ilişkiye girmek için.

Ya ne biliyim zaten ilk surtünmeye alışmış adam 2 yıl diyosunuz🤦🏻‍♀️ bide vajinismus sanmışım kendimi yazdınız 🤦🏻‍♀️ azda değil yani koca 2 yıl nasıl kendini öyle sandın eşindede suç var tabi insan hiçmi ısrarcı olmaz yada sen devamı gelsin diye neden kendini şartlandırmadın 2 nizde çok basite kaçmışsinız adam alışmış sonra çocuk için ilişkiye girilmiş sevişmek için değil sonra hamile kalmışsın zaten sonrası ayrılıklar zor düzelir canım bu adama alışmış ne biliyim güzel seksi şeyler mi giycen yada ne biliyim koltukda mı öpüşmeye başlıycan öyle şeyler dene diycem ama çocukdan rahat olamazsın bu seferde 🐣
Evde sürekli şort bustiyerle geziyorum malum sıcaklar bana misin demiyor insan hiç mi etkilenmez diyorum etkileniyorum diyor ama öyle içinden demekki bir icraat yok

Tavırla değil de dokunarak belli etseniz istrdiğinizi, sizi reddeder mi, tatilleriniz çok uzun, çocuk istemeseniz tedavi bile olmayacakmışsınız. O sürtünmelerden hiç mi zevk alıp ilerlemek istemediniz. Sizde de büyük hata var. Şimdi düzelsin istiyorsanız elinizi taşın altına sokun, taktik teknik bilgi edinip uygulamaya geçin, adam sarılmıyorsa siz dizine yatın, siz sarılın, sarılmışken boynuna falan dokunun, otururken dibine girin. O sevişme konusunda yeterli değil diyorsanız siz öğrenip uygulayın. Sürtünmeye bile razı gelen adam size yaklaşmıyorsa öğrenilmiş çaresizlik ve kaderine küsme durumu vardır. Adamı hayata döndürmek için utangaçlığınızı kırmanızı önerebilirim. Eşinize afrodizyak etkili şeyler yedirip üzerine tahrik etmeye çalışın. Zamanla açılır belki ama oturduğunuz yerden iikayet ederek elinize bir şey geçeceğini sanmıyorum.
gidip 2 3 ay nasıl kalıyorsunuz ailenizde ya, ben evimi düzenimi eşimi özlerim. O ben yokken yatak odasında yatmaya bile tahammül edemez. Özler insan.

Tamam tatile güdüler ailenin yanına ama 2 ay nedir , hiç mi cocuğunu özlemez bu adam, üstelik taze baba. Hadi anlarım uzaksa 2-3 hafta kalınır ama suç sizde 3 ay 2 ay kalmak doğru değil. 2 hafta siz gidersiniz ailenizin yanına , 2 hafta olnalr gelir yeter. Cinsel hayat 3-5 ilişki ile rayına oturmaz. Siz yıllarca ilişkiye girmeyin sırf çocuk için tedavi olmuşsunuz hani çocuk derdi olmasa sizin de bir çabaniz olmayacakmış. Kocanız zaten bir garip evlenmişsiniz sürtünme nedir ya. Normal eşler adet bitsin diye gün sayıyorlar ilişkiye girmek için.
Doğumdan sonra bu konularda baya bi üstüne gittim o sebeple göndermek istemiş olabilir beni diye düşünüyorum zira ben istemedikçe o sürekli zaman isteyip durdu bende yeterince zamanımızı boşa geçirdik artık zaman falan veremem dedim

Doğumda gitmemide eşim istedi doğrusu kal dese kalırdım.2 yıllık süreçte ben ara ara söyledim bunu konuştuk ettik ama icraat dönüşmedi bir türlü
Yeni bebekle ve lohusa bir eşle uğraşmak istemedi yani. Sizi ve çocuğunuzu başından attı kurtuldu. Ben çok kızardım sizin yerinizde olsam , sen çocuğunu sevmiyor musun, zor mu geliyor çocuğuna bakmak ilgilenmek diye. Sizin çok büyük hatanız var burda. Adam ne eş olmayı, ne baba olmayı becerebilmiş.

Tavırla değil de dokunarak belli etseniz istrdiğinizi, sizi reddeder mi, tatilleriniz çok uzun, çocuk istemeseniz tedavi bile olmayacakmışsınız. O sürtünmelerden hiç mi zevk alıp ilerlemek istemediniz. Sizde de büyük hata var. Şimdi düzelsin istiyorsanız elinizi taşın altına sokun, taktik teknik bilgi edinip uygulamaya geçin, adam sarılmıyorsa siz dizine yatın, siz sarılın, sarılmışken boynuna falan dokunun, otururken dibine girin. O sevişme konusunda yeterli değil diyorsanız siz öğrenip uygulayın. Sürtünmeye bile razı gelen adam size yaklaşmıyorsa öğrenilmiş çaresizlik ve kaderine küsme durumu vardır. Adamı hayata döndürmek için utangaçlığınızı kırmanızı önerebilirim. Eşinize afrodizyak etkili şeyler yedirip üzerine tahrik etmeye çalışın. Zamanla açılır belki ama oturduğunuz yerden iikayet ederek elinize bir şey geçeceğini sanmıyorum.
gidip 2 3 ay nasıl kalıyorsunuz ailenizde ya, ben evimi düzenimi eşimi özlerim. O ben yokken yatak odasında yatmaya bile tahammül edemez. Özler insan.

Evde sürekli şort bustiyerle geziyorum malum sıcaklar bana misin demiyor insan hiç mi etkilenmez diyorum etkileniyorum diyor ama öyle içinden demekki bir icraat yok
Nasıl etkilenmek bacım bu adam şortla gezsem bacaklarıma dokunmadan durmaz yada önünden geçsem şaplak atmadan illa bi temas olur yada odamıza gidelim der demekki dediğin gibi icraat yok bil diye yazıyorum bunları

Dun adetimin bittigini soyleyince esime gozunun ici parliyordu resmen 😄

Doğumdan sonra bu konularda baya bi üstüne gittim o sebeple göndermek istemiş olabilir beni diye düşünüyorum zira ben istemedikçe o sürekli zaman isteyip durdu bende yeterince zamanımızı boşa geçirdik artık zaman falan veremem dedim
Ne için zaman istiyor, ay gerçekten çok ilginç. Bence siz de bir sorun yoktu , kocanız sizinle aslında cinsel ilişkiye girmek istemiyor. Çocuk da oldu , artık onunla ilgilenirsiz. Paravan evlilik olabilir. Sürtünme ile evlilik mi olur. Adamın sizi kolunuzdan tutup doktor doktor gezdirmesi lazımdı

Erkeklere bu konuda kırıcı ve sert konuşunca gurur meselesi haline getirip daha da yanasmiyorlar. Bunu bilin. Kendilerini eksik hissediyorlar çünkü.
Biraz yaglayip ballayin bu konuda pohpohlanmaktan hoslaniyorlar açık ve net.
Yine de düzelmiyorsa o sizin esiniz güzelce oturup konuşun kendinizi anlatın ona

Evet malesef tavırlara reddetti dün yatağa geçelim diyorum gidersem uyurum diyo uyumazsın merak etme diye mesaj veriyorum yatağa geçtik yattı gözünü kapattı neyse uyuma dedim öpmeye başladım öylece dürtüyor karşılık vermiyor nasıl oluşuyorsun diyorum sanada begendiremiyoruz diyo karşılık ver dedim o arada mesaj bekliyordu aldı telefona bakiyi nazlı bi sitem ettim tuttu sarıldı öpmemi engelliyor çok üzdü beni gerçekten

Ne için zaman istiyor, ay gerçekten çok ilginç. Bence siz de bir sorun yoktu , kocanız sizinle aslında cinsel ilişkiye girmek istemiyor. Çocuk da oldu , artık onunla ilgilenirsiz. Paravan evlilik olabilir. Sürtünme ile evlilik mi olur. Adamın sizi kolunuzdan tutup doktor doktor gezdirmesi lazımdı
Paravan evlilikte surtunme olur mu ki acaba

Çocuktan sonra yeni bir düzen oturuyormuşuz ondan zaman istiyor yavrumda kıyamam gece hiç uyanmayan bir çocuktu üstüne gittiğim içinde zaman istiyor vajinismus döneminden etkilenmiş falan

X